διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Ετοιμάσου έρχεται.........Θα στρώσουμε, υπομονή...
Ελπιζω αυτό να γίνει όχι μετά τα πλέυ οφ!
Ετοιμάσου έρχεται.........Θα στρώσουμε, υπομονή...
Ελπιζω αυτό να γίνει όχι μετά τα πλέυ οφ!
Θείο ετοιμαζόμαστε για τους μουσαφίρηδες...Ti θα στρωσετε θειο? τα χαλια?
Ετοιμάσου έρχεται.........
Γιατί έτσι?δεν θελει να με γνωρισει
Φοβάμαι ότι θα με δειρεις.ασε με να προσπαθησω Ευχουλη μου...3 απλες ευχες θα κανω
Είναι σκατόφατσας σύμφωνα με έγκυρες πηγέςΓνωρίζεστε προσωπικά?
Είσαι τόσο κωλοτούμπας, που δεν αναγνωρίζεις καν, πως μαλάκες τους ανέβαζες, χαζούς τους κατέβαζες. Άλλωστε για ποιόν άλλον λόγο δεν θα ξαναέμπαινες εδώ όπως πολλάκις έχεις δηλώσει; Γιατί δεν έχει μουσακά; Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται λοιπόν.Δείχνει εδώ να έχω γράψει ότι δεν ασχολούμαι με άτομα χαμηλού επιπέδου όπως έγραψες ρε γέρο;
Τσάμπα το ψάξιμο που έριξες.
Πόσο ξεφτύλα θα γίνεις ακόμα;
Επίσης δεν ξέρω τι ποστ παρέθεσες που δείχνει ότι εγώ ξεκίνησα πρώτος αναφορές σε τρίτα πρόσωπα, αλλά μάλλον κατάλαβες τη μαλακία σου και για αυτό το έσβησες. Είδες μάλλον ότι άλλος είχε ξεκινήσει πρώτος τις αναφορές για κερατα τις προηγούμενες μέρες και κλασικά θα κάνεις την πάπια για να καλύψεις τον αυτιστικο ασχημομούρη.
Επιβεβαιώνεις λοιπόν τα λεγόμενά μου ότι βαδίζεις στα χνάρια του λακη, συκοφάντη
θελω τις ευχες μουΦοβάμαι ότι θα με δειρεις.
Αφού είπες ότι είναι ανάξια ενόχλησης τα γραπτά μου, γιατί θες να με δειρεις;
τωρα γινεσαι εσυ μαλακας που ενω εχει ξεφτυλιστει πολλακις και γραφει με λενε Ριζο και οπως θελω τα γυριζω συνεχιζεις και ασχολεισαι μαζι του..καλα να παθειςΕίσαι τόσο κωλοτούμπας, που δεν αναγνωρίζεις καν, πως μαλάκες τους ανέβαζες, χαζούς τους κατέβαζες. Άλλωστε για ποιόν άλλον λόγο δεν θα ξαναέμπαινες εδώ όπως πολλάκις έχεις δηλώσει; Γιατί δεν έχει μουσακά; Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται λοιπόν.
Όσον αφορά τώρα το ποστ που έσβησα, αν θέλεις στο ξαναβάζω. Θα το βάλω όμως μαζί με την αναφορά που έκανες στα εγγόνια μου. Εσύ που κατά τα άλλα γραφόμενα σου, είσαι πάντα σωστός και δεν κάνεις ποτέ αναφορές σε τρίτα πρόσωπα πριν σου κάνει ο άλλος. Και αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω) ουδέποτε έχω αναφερθεί σε δικά σου τρίτα πρόσωπα.
Επίσης είσαι τόσο ανάρχιδος που όταν με παρακίνησες να βάλω στην υπογραφή μου το Αρχιμαλάκας, έσπευσες να συμπληρώσεις πως δεν είναι απαραίτητο γιατί είναι γνωστό σε όλους. Μετά όμως που σε έτσουξε όταν το έβαλα, και σε σχετική παρατήρηση μου πως το συμμερίζεσαι κι εσύ, έγραψες παπαριές του τύπου ότι δήθεν δεν κατάλαβα, ότι δεν το συμμερίζεσαι κι ότι είμαι επίμονη κουράδα.
Αυτή ήταν και η τελευταία παράθεση μου σε γραφόμενα σου.
Για εμένα ανήκεις πλέον στην κατηγορία Μπαρμπασκατογλείφτης. (Δεν πίστευα ότι θα βρεθεί και δεύτερος, γιατί ο Μπαρμπασκατογλείφτης είναι μια κατηγορία από μόνος του. Να όμως που όλα γίνονται).
Και να ξέρεις ότι δεν είχα καμία πρόθεση να σε κατατάξω εγώ εκεί. Από μόνος σου τα καταφερες και μπήκες.
κακως φοβασαι..εσυ εισαι σωματαρας και πρωτο μποι...εγω στην θεση σου θα ερχομουνΦοβάμαι ότι θα με δειρεις.
Αφού είπες ότι είναι ανάξια ενόχλησης τα γραπτά μου, γιατί θες να με δειρεις;
Κούρασε.τωρα γινεσαι εσυ μαλακας που ενω εχει ξεφτυλιστει πολλακις και γραφει με λενε Ριζο και οπως θελω τα γυριζω συνεχιζεις και ασχολεισαι μαζι του..καλα να παθεις
α τωρα το καταλαβες;ε τσακω μωρμαλακα και εσυ.. ..εχει τοσα ψυχολογικα και μικρο μυαλο σαν το μποι του που αυτοαναιρειται διαρκως...εμενα με διασκεδαζει παντως,,,τετοιο γυναικωτο ειχαμε χρονια να δουμεΚούρασε.
Καταρχάς πάρε το χάπι για την πίεση γιατί σε βλέπω ταραγμένο.Είσαι τόσο κωλοτούμπας, που δεν αναγνωρίζεις καν, πως μαλάκες τους ανέβαζες, χαζούς τους κατέβαζες. Άλλωστε για ποιόν άλλον λόγο δεν θα ξαναέμπαινες εδώ όπως πολλάκις έχεις δηλώσει; Γιατί δεν έχει μουσακά; Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται λοιπόν.
Όσον αφορά τώρα το ποστ που έσβησα, αν θέλεις στο ξαναβάζω. Θα το βάλω όμως μαζί με την αναφορά που έκανες στα εγγόνια μου. Εσύ που κατά τα άλλα γραφόμενα σου, είσαι πάντα σωστός και δεν κάνεις ποτέ αναφορές σε τρίτα πρόσωπα πριν σου κάνει ο άλλος. Και αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω) ουδέποτε έχω αναφερθεί σε δικά σου τρίτα πρόσωπα.
Επίσης είσαι τόσο ανάρχιδος που όταν με παρακίνησες να βάλω στην υπογραφή μου το Αρχιμαλάκας, έσπευσες να συμπληρώσεις πως δεν είναι απαραίτητο γιατί είναι γνωστό σε όλους. Μετά όμως που σε έτσουξε όταν το έβαλα, και σε σχετική παρατήρηση μου πως το συμμερίζεσαι κι εσύ, έγραψες παπαριές του τύπου ότι δήθεν δεν κατάλαβα, ότι δεν το συμμερίζεσαι κι ότι είμαι επίμονη κουράδα.
Αυτή ήταν και η τελευταία παράθεση μου σε γραφόμενα σου.
Για εμένα ανήκεις πλέον στην κατηγορία Μπαρμπασκατογλείφτης. (Δεν πίστευα ότι θα βρεθεί και δεύτερος, γιατί ο Μπαρμπασκατογλείφτης είναι μια κατηγορία από μόνος του. Να όμως που όλα γίνονται).
Και να ξέρεις ότι δεν είχα καμία πρόθεση να σε κατατάξω εγώ εκεί. Από μόνος σου τα καταφερες και μπήκες.
Ναι σε διασκεδάζω, για αυτό θες να με δειρειςα τωρα το καταλαβες;ε τσακω μωρμαλακα και εσυ.. ..εχει τοσα ψυχολογικα και μικρο μυαλο σαν το μποι του που αυτοαναιρειται διαρκως...εμενα με διασκεδαζει παντως,,,τετοιο γυναικωτο ειχαμε χρονια να δουμε
Εσύ με τόσο μυαλό και χωρίς ψυχολογικά γιατί κατάντησες να μεταφέρεις φρούτα αντί να κάνεις μια δουλειά της προκοπής;α τωρα το καταλαβες;ε τσακω μωρμαλακα και εσυ.. ..εχει τοσα ψυχολογικα και μικρο μυαλο σαν το μποι του που αυτοαναιρειται διαρκως...εμενα με διασκεδαζει παντως,,,τετοιο γυναικωτο ειχαμε χρονια να δουμε
Κουράσαμε. Όλοι.Κούρασε.
θα κανουμε οτι θελουμε ρε κλαψομουνη...για να σωθεις μονο αν με αφησεις να κανω τις ευχες μου στα ροδαλομαγουλα σου..Κουράσαμε. Όλοι.
Για αυτό πες στα πουστράκια σου, μιας και έχεις την ικανότητα να τα χειραγωγείς, να μη με αναφέρουν εδώ είτε άμεσα είτε έμμεσα, για να συνεχίσει ο καθένας τις δουλειές του.
Ποιά είναι τα πουστράκια του που τα χειραγωγεί;Κουράσαμε. Όλοι.
Για αυτό πες στα πουστράκια σου, μιας και έχεις την ικανότητα να τα χειραγωγείς, να μη με αναφέρουν εδώ είτε άμεσα είτε έμμεσα, για να συνεχίσει ο καθένας τις δουλειές του.
Εσένα λέει τυπε...Ποιά είναι τα πουστράκια του που τα χειραγωγεί;
Ποιά είναι τα πουστράκια του που τα χειραγωγεί;
Ποιά είναι τα πουστράκια του που τα χειραγωγεί;