Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Θα στρώσουμε, υπομονή...:cry:
Ελπιζω αυτό να γίνει όχι μετά τα πλέυ οφ! :confused:
Ετοιμάσου έρχεται.........
1632076528829.jpeg
:headbaning1:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.719
Πόντοι
2.606

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.210
Πόντοι
25.467
Δείχνει εδώ να έχω γράψει ότι δεν ασχολούμαι με άτομα χαμηλού επιπέδου όπως έγραψες ρε γέρο;
Τσάμπα το ψάξιμο που έριξες.
Πόσο ξεφτύλα θα γίνεις ακόμα;
Επίσης δεν ξέρω τι ποστ παρέθεσες που δείχνει ότι εγώ ξεκίνησα πρώτος αναφορές σε τρίτα πρόσωπα, αλλά μάλλον κατάλαβες τη μαλακία σου και για αυτό το έσβησες. Είδες μάλλον ότι άλλος είχε ξεκινήσει πρώτος τις αναφορές για κερατα τις προηγούμενες μέρες και κλασικά θα κάνεις την πάπια για να καλύψεις τον αυτιστικο ασχημομούρη.
Επιβεβαιώνεις λοιπόν τα λεγόμενά μου ότι βαδίζεις στα χνάρια του λακη, συκοφάντη
Είσαι τόσο κωλοτούμπας, που δεν αναγνωρίζεις καν, πως μαλάκες τους ανέβαζες, χαζούς τους κατέβαζες. Άλλωστε για ποιόν άλλον λόγο δεν θα ξαναέμπαινες εδώ όπως πολλάκις έχεις δηλώσει; Γιατί δεν έχει μουσακά; Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται λοιπόν.

Όσον αφορά τώρα το ποστ που έσβησα, αν θέλεις στο ξαναβάζω. Θα το βάλω όμως μαζί με την αναφορά που έκανες στα εγγόνια μου. Εσύ που κατά τα άλλα γραφόμενα σου, είσαι πάντα σωστός και δεν κάνεις ποτέ αναφορές σε τρίτα πρόσωπα πριν σου κάνει ο άλλος. Και αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω) ουδέποτε έχω αναφερθεί σε δικά σου τρίτα πρόσωπα.

Επίσης είσαι τόσο ανάρχιδος που όταν με παρακίνησες να βάλω στην υπογραφή μου το Αρχιμαλάκας, έσπευσες να συμπληρώσεις πως δεν είναι απαραίτητο γιατί είναι γνωστό σε όλους. Μετά όμως που σε έτσουξε όταν το έβαλα, και σε σχετική παρατήρηση μου πως το συμμερίζεσαι κι εσύ, έγραψες παπαριές του τύπου ότι δήθεν δεν κατάλαβα, ότι δεν το συμμερίζεσαι κι ότι είμαι επίμονη κουράδα.

Αυτή ήταν και η τελευταία παράθεση μου σε γραφόμενα σου.

Για εμένα ανήκεις πλέον στην κατηγορία Μπαρμπασκατογλείφτης. (Δεν πίστευα ότι θα βρεθεί και δεύτερος, γιατί ο Μπαρμπασκατογλείφτης είναι μια κατηγορία από μόνος του. Να όμως που όλα γίνονται).

Και να ξέρεις ότι δεν είχα καμία πρόθεση να σε κατατάξω εγώ εκεί. Από μόνος σου τα καταφερες και μπήκες.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.061
Πόντοι
12.756
Είσαι τόσο κωλοτούμπας, που δεν αναγνωρίζεις καν, πως μαλάκες τους ανέβαζες, χαζούς τους κατέβαζες. Άλλωστε για ποιόν άλλον λόγο δεν θα ξαναέμπαινες εδώ όπως πολλάκις έχεις δηλώσει; Γιατί δεν έχει μουσακά; Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται λοιπόν.

Όσον αφορά τώρα το ποστ που έσβησα, αν θέλεις στο ξαναβάζω. Θα το βάλω όμως μαζί με την αναφορά που έκανες στα εγγόνια μου. Εσύ που κατά τα άλλα γραφόμενα σου, είσαι πάντα σωστός και δεν κάνεις ποτέ αναφορές σε τρίτα πρόσωπα πριν σου κάνει ο άλλος. Και αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω) ουδέποτε έχω αναφερθεί σε δικά σου τρίτα πρόσωπα.

Επίσης είσαι τόσο ανάρχιδος που όταν με παρακίνησες να βάλω στην υπογραφή μου το Αρχιμαλάκας, έσπευσες να συμπληρώσεις πως δεν είναι απαραίτητο γιατί είναι γνωστό σε όλους. Μετά όμως που σε έτσουξε όταν το έβαλα, και σε σχετική παρατήρηση μου πως το συμμερίζεσαι κι εσύ, έγραψες παπαριές του τύπου ότι δήθεν δεν κατάλαβα, ότι δεν το συμμερίζεσαι κι ότι είμαι επίμονη κουράδα.

Για εμένα ανήκεις πλέον στην κατηγορία Μπαρμπασκατογλείφτης. (Δεν πίστευα ότι θα βρεθεί και δεύτερος, γιατί ο Μπαρμπασκατογλείφτης είναι μια κατηγορία από μόνος του. Να όμως που όλα γίνονται).

Και να ξέρεις ότι δεν είχα καμία πρόθεση να σε κατατάξω εγώ εκεί. Από μόνος σου τα καταφερες και μπήκες.
τωρα γινεσαι εσυ μαλακας που ενω εχει ξεφτυλιστει πολλακις και γραφει με λενε Ριζο και οπως θελω τα γυριζω συνεχιζεις και ασχολεισαι μαζι του..καλα να παθεις:2on1:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.061
Πόντοι
12.756
Φοβάμαι ότι θα με δειρεις.
Αφού είπες ότι είναι ανάξια ενόχλησης τα γραπτά μου, γιατί θες να με δειρεις;:rolleyes:
κακως φοβασαι..εσυ εισαι σωματαρας και πρωτο μποι...εγω στην θεση σου θα ερχομουν :zfuck:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.210
Πόντοι
25.467
τωρα γινεσαι εσυ μαλακας που ενω εχει ξεφτυλιστει πολλακις και γραφει με λενε Ριζο και οπως θελω τα γυριζω συνεχιζεις και ασχολεισαι μαζι του..καλα να παθεις:2on1:
Κούρασε.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.061
Πόντοι
12.756
α τωρα το καταλαβες;ε τσακω μωρμαλακα και εσυ.. :2on1: ..εχει τοσα ψυχολογικα και μικρο μυαλο σαν το μποι του που αυτοαναιρειται διαρκως...εμενα με διασκεδαζει παντως,,,τετοιο γυναικωτο ειχαμε χρονια να δουμε

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

Καταρχάς πάρε το χάπι για την πίεση γιατί σε βλέπω ταραγμένο.
3-4 συγκεκριμένους ανεβοκατεβαζω μαλάκες που ξεκίνησαν πρώτοι τα βρισίδια από το σκηνικό με το υποτιθέμενο ραντεβού με τη wine, όχι όλους όσους ειναι στο νήμα.
Για τα εγγόνια όντως το έγραψα να τα επισκεφτεις, μαλακία, το παράδεχομαι ομως, δεν είμαι πουτάνα σαν τον ασχημομούρη και την Τασούλα που τους έχεις στην αυλή σου να λένε αυτιστικές μαλακίες όλη την ωρα και να κρύβονται κάτω απο τη φούστα σου όταν κάνουν παρατυπίες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

α τωρα το καταλαβες;ε τσακω μωρμαλακα και εσυ.. :2on1: ..εχει τοσα ψυχολογικα και μικρο μυαλο σαν το μποι του που αυτοαναιρειται διαρκως...εμενα με διασκεδαζει παντως,,,τετοιο γυναικωτο ειχαμε χρονια να δουμε
Ναι σε διασκεδάζω, για αυτό θες να με δειρεις :confused: :headbang:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Εσύ με τόσο μυαλό και χωρίς ψυχολογικά γιατί κατάντησες να μεταφέρεις φρούτα αντί να κάνεις μια δουλειά της προκοπής; :confused:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Κουράσαμε. Όλοι.
Για αυτό πες στα πουστράκια σου, μιας και έχεις την ικανότητα να τα χειραγωγείς, να μη με αναφέρουν εδώ είτε άμεσα είτε έμμεσα, για να συνεχίσει ο καθένας τις δουλειές του.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.061
Πόντοι
12.756
Κουράσαμε. Όλοι.
Για αυτό πες στα πουστράκια σου, μιας και έχεις την ικανότητα να τα χειραγωγείς, να μη με αναφέρουν εδώ είτε άμεσα είτε έμμεσα, για να συνεχίσει ο καθένας τις δουλειές του.
θα κανουμε οτι θελουμε ρε κλαψομουνη...για να σωθεις μονο αν με αφησεις να κανω τις ευχες μου στα ροδαλομαγουλα σου..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.981
Πόντοι
5.506
Κουράσαμε. Όλοι.
Ποιά είναι τα πουστράκια του που τα χειραγωγεί;

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.210
Πόντοι
25.467
Ποιά είναι τα πουστράκια του που τα χειραγωγεί;

Μην περιμένετε απάντηση.

Ούτε στον κ. Διομήδη απάντησε όταν αυτός του ζήτησε να κατονομάσει ποιους θεωρεί μαλάκες εδώ μέσα, ούτε σε εμένα όταν επανέφερα την ερώτηση του κ. Διομήδη.

Απλώς έγραψε ένα εξυπνακίστικο σχόλιο, τύπου : οι μαλάκες ξέρουν ποιοί είναι.

Δεν διαθέτει το θάρρος του να είναι ειλικρινής και να τους κατονομάσει, και υπεκφεύγει με μισόλογα παρθεναγωγείου.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom