Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Καραμάναρος τώρα με σπορ και θέαμα από σουπερλιγκ...

500_F_200595870_bfR2hMM6fvcYufUkBY5m9RXeKIkQNk7p.jpg

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.210
Πόντοι
25.467
Βρε μαλάκα, στο λέω και τώρα, αν δεν ξαναδώ αναφορά άμεση ή έμμεση εδώ μέσα δεν ξαναμπαινω. ΟΚ; Εγω κρατάω τον λόγο μου, εσείς είστε πουτάνες και δεν τον κρατάτε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό δεν το έχω καταλάβει, τσακωνομαι π.χ. με την Τασούλα και πεταγεστε αλλά 3 άτομα σαν πουστράκια. Άνανδρο φουλ.
Είχα πει ότι δε θα γραφω αλλά βλεπω ότι τριβεστε συνεχώς, ειδικά η Τασούλα κάθε πρωί είναι όλο υπονοούμενα. Με έχει ερωτευτεί μάλλον:dunno:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.061
Πόντοι
12.756
Εδώ είναι η ανάρτηση που αποδεικνύει ποιος άρχισε πρώτος να πιάνει στη γραφίδα του τρίτα πρόσωπα.

Άσχετο αν ο Ατενέζος δεν το παρεξήγησε, ενώ κάλιστα θα μπορούσε.
ελα ρε συ αφου ειναι μονο για γελια ο Ευχουλης...ειναι στην συνομοταξια Λακηδων κλπ....αναξιο ενοχλησης το γραπτο του..βεβαια αν του θυμησω το τραγουδι του Λιβυκου θα αρχισει την κλαψα παλι :tooth:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.210
Πόντοι
25.467
ελα ρε συ αφου ειναι μονο για γελια ο Ευχουλης...ειναι στην συνομοταξια Λακηδων κλπ....αναξιο ενοχλησης το γραπτο του..βεβαια αν του θυμησω το τραγουδι του Λιβυκου θα αρχισει την κλαψα παλι :tooth:

Όταν ξαναμπήκε ο Γλύτσας, μετά από μεγάλη περίοδο αποχής, είχε τουλάχιστον τα αρχίδια να δηλώσει πως γύρισε και είναι ένας κουβάς γεμάτος σκατά για όλους.

Είχε επίσης τα αρχίδια να το βάλει και υπογραφή.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δείχνει εδώ να έχω γράψει ότι δεν ασχολούμαι με άτομα χαμηλού επιπέδου όπως έγραψες ρε γέρο;
Τσάμπα το ψάξιμο που έριξες.
Πόσο ξεφτύλα θα γίνεις ακόμα;
Επίσης δεν ξέρω τι ποστ παρέθεσες που δείχνει ότι εγώ ξεκίνησα πρώτος αναφορές σε τρίτα πρόσωπα, αλλά μάλλον κατάλαβες τη μαλακία σου και για αυτό το έσβησες. Είδες μάλλον ότι άλλος είχε ξεκινήσει πρώτος τις αναφορές για κερατα τις προηγούμενες μέρες και κλασικά θα κάνεις την πάπια για να καλύψεις τον αυτιστικο ασχημομούρη.
Επιβεβαιώνεις λοιπόν τα λεγόμενά μου ότι βαδίζεις στα χνάρια του λακη, συκοφάντη

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.061
Πόντοι
12.756
Δείχνει εδώ να έχω γράψει ότι δεν ασχολούμαι με άτομα χαμηλού επιπέδου όπως έγραψες ρε γέρο;
Τσάμπα το ψάξιμο που έριξες.
Πόσο ξεφτύλα θα γίνεις ακόμα;
Επίσης δεν ξέρω τι ποστ παρέθεσες που δείχνει ότι εγώ ξεκίνησα πρώτος αναφορές σε τρίτα πρόσωπα, αλλά μάλλον κατάλαβες τη μαλακία σου και για αυτό το έσβησες. Είδες μάλλον ότι άλλος είχε ξεκινήσει πρώτος τις αναφορές για κερατα τις προηγούμενες μέρες και κλασικά θα κάνεις την πάπια για να καλύψεις τον αυτιστικο ασχημομούρη.
Επιβεβαιώνεις λοιπόν τα λεγόμενά μου ότι βαδίζεις στα χνάρια του λακη, συκοφάντη
Ευχουλη ποτε να ερθω να σου ακουμπησω την ψωλη μου στα ροδαλα μαγουλακια σου;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ευχουλη ποτε να ερθω να σου ακουμπησω την ψωλη μου στα ροδαλα μαγουλακια σου;
Σαν τους αυτιστικούς που λένε τα ίδια πράγματα συνέχεια ρε μαλάκα εσύ και η Τασούλα, ούτε πλάκα δεν έχετε πλέον

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.061
Πόντοι
12.756
Σαν τους αυτιστικούς που λένε τα ίδια πράγματα συνέχεια ρε μαλάκα εσύ και η Τασούλα, ούτε πλάκα δεν έχετε πλέον
ενταξει αλλα πες μου ποτε θα το κανω;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.061
Πόντοι
12.756
Θα σου προτεινα την ψωλή σου να τη βάζεις σε γυναίκειους κόλπους, τι λες; Εκτός αν το γύρισες στα γεράματα
δεν θελω να σε γαμησω ρε Ευχουλη...να κανω 3 ευχες θελω ακουμπωντας την ψωλη μου στα ροδαλα σου μαγουλακια και να σε χυσω στα μαλλακια

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
δεν θελω να σε γαμησω ρε Ευχουλη...να κανω 3 ευχες θελω ακουμπωντας την ψωλη μου στα ροδαλα σου μαγουλακια και να σε χυσω στα μαλλακια
Αν η ευχή που θες να κάνεις είναι να γίνεις όμορφος, λυπάμαι αλλά ούτε με ευχή ούτε με πλαστική δε σωζεσαι :confused:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom