Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Καραμάναρος τώρα με σπορ και θέαμα από σουπερλιγκ...
Τυπε τροβαδούρε αυτά είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομέναΚαραμάναρος τώρα με σπορ και θέαμα από σουπερλιγκ...
Βρε μαλάκα, στο λέω και τώρα, αν δεν ξαναδώ αναφορά άμεση ή έμμεση εδώ μέσα δεν ξαναμπαινω. ΟΚ; Εγω κρατάω τον λόγο μου, εσείς είστε πουτάνες και δεν τον κρατάτε
Αυτό δεν το έχω καταλάβει, τσακωνομαι π.χ. με την Τασούλα και πεταγεστε αλλά 3 άτομα σαν πουστράκια. Άνανδρο φουλ.
Είχα πει ότι δε θα γραφω αλλά βλεπω ότι τριβεστε συνεχώς, ειδικά η Τασούλα κάθε πρωί είναι όλο υπονοούμενα. Με έχει ερωτευτεί μάλλον
ελα ρε συ αφου ειναι μονο για γελια ο Ευχουλης...ειναι στην συνομοταξια Λακηδων κλπ....αναξιο ενοχλησης το γραπτο του..βεβαια αν του θυμησω το τραγουδι του Λιβυκου θα αρχισει την κλαψα παλιΕδώ είναι η ανάρτηση που αποδεικνύει ποιος άρχισε πρώτος να πιάνει στη γραφίδα του τρίτα πρόσωπα.
Άσχετο αν ο Ατενέζος δεν το παρεξήγησε, ενώ κάλιστα θα μπορούσε.
ελα ρε συ αφου ειναι μονο για γελια ο Ευχουλης...ειναι στην συνομοταξια Λακηδων κλπ....αναξιο ενοχλησης το γραπτο του..βεβαια αν του θυμησω το τραγουδι του Λιβυκου θα αρχισει την κλαψα παλι
Δείχνει εδώ να έχω γράψει ότι δεν ασχολούμαι με άτομα χαμηλού επιπέδου όπως έγραψες ρε γέρο;Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχουλη ποτε να ερθω να σου ακουμπησω την ψωλη μου στα ροδαλα μαγουλακια σου;Δείχνει εδώ να έχω γράψει ότι δεν ασχολούμαι με άτομα χαμηλού επιπέδου όπως έγραψες ρε γέρο;
Τσάμπα το ψάξιμο που έριξες.
Πόσο ξεφτύλα θα γίνεις ακόμα;
Επίσης δεν ξέρω τι ποστ παρέθεσες που δείχνει ότι εγώ ξεκίνησα πρώτος αναφορές σε τρίτα πρόσωπα, αλλά μάλλον κατάλαβες τη μαλακία σου και για αυτό το έσβησες. Είδες μάλλον ότι άλλος είχε ξεκινήσει πρώτος τις αναφορές για κερατα τις προηγούμενες μέρες και κλασικά θα κάνεις την πάπια για να καλύψεις τον αυτιστικο ασχημομούρη.
Επιβεβαιώνεις λοιπόν τα λεγόμενά μου ότι βαδίζεις στα χνάρια του λακη, συκοφάντη
Σαν τους αυτιστικούς που λένε τα ίδια πράγματα συνέχεια ρε μαλάκα εσύ και η Τασούλα, ούτε πλάκα δεν έχετε πλέονΕυχουλη ποτε να ερθω να σου ακουμπησω την ψωλη μου στα ροδαλα μαγουλακια σου;
ενταξει αλλα πες μου ποτε θα το κανω;Σαν τους αυτιστικούς που λένε τα ίδια πράγματα συνέχεια ρε μαλάκα εσύ και η Τασούλα, ούτε πλάκα δεν έχετε πλέον
Θα σου προτεινα την ψωλή σου να τη βάζεις σε γυναίκειους κόλπους, τι λες; Εκτός αν το γύρισες στα γεράματαενταξει αλλα πες μου ποτε θα το κανω;
δεν θελω να σε γαμησω ρε Ευχουλη...να κανω 3 ευχες θελω ακουμπωντας την ψωλη μου στα ροδαλα σου μαγουλακια και να σε χυσω στα μαλλακιαΘα σου προτεινα την ψωλή σου να τη βάζεις σε γυναίκειους κόλπους, τι λες; Εκτός αν το γύρισες στα γεράματα
ΠΑΤΕΝΤΑΡΑ ΡΕ ΘΕΙΟΚαλησπέρα σε όλους
Περιπαίζω τον πόνο μου παιδί μου........ΠΑΤΕΝΤΑΡΑ ΡΕ ΘΕΙΟ
Αν η ευχή που θες να κάνεις είναι να γίνεις όμορφος, λυπάμαι αλλά ούτε με ευχή ούτε με πλαστική δε σωζεσαιδεν θελω να σε γαμησω ρε Ευχουλη...να κανω 3 ευχες θελω ακουμπωντας την ψωλη μου στα ροδαλα σου μαγουλακια και να σε χυσω στα μαλλακια
Θα στρώσουμε, υπομονή...Περιπαίζω τον πόνο μου παιδί μου........
ασε με να προσπαθησω Ευχουλη μου...3 απλες ευχες θα κανωΑν η ευχή που θες να κάνεις είναι να γίνεις όμορφος, λυπάμαι αλλά ούτε με ευχή ούτε με πλαστική δε σωζεσαι
Γνωρίζεστε προσωπικά?Αν η ευχή που θες να κάνεις είναι να γίνεις όμορφος, λυπάμαι αλλά ούτε με ευχή ούτε με πλαστική δε σωζεσαι
δεν θελει να με γνωρισειΓνωρίζεστε προσωπικά?
Ti θα στρωσετε θειο? τα χαλια?Θα στρώσουμε, υπομονή...
Ελπιζω αυτό να γίνει όχι μετά τα πλέυ οφ!