Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.286
- Πόντοι
- 6.256
Τακη περιορισε λιγακι τον αυνανισμο γιατι εχεις καψει υπερβολικα τα εγκεφαλικα κυτταρα σου...
Τακη περιορισε λιγακι τον αυνανισμο γιατι εχεις καψει υπερβολικα τα εγκεφαλικα κυτταρα σου...
Αυτό όντως το έχω γράψει για το chat thread, το άλλο που είπες δεν το έχω γράψει ποτέ.Θέλεις να σου παραθέσω τα ποστ όπου αναφερόσουν στο παρελθόν του σάιτ και το σύγκρινες με το σήμερα;
Απόγευμα πήγε.καλημερες....
με πλακωσε το κρεββατιΑπόγευμα πήγε.
τσακο τωρα μερικες για να ξυπνήσειςμε πλακωσε το κρεββατι
Διαβασα οτι υπαρχει τροπος να κανουμε ευχες πραγματικοτητα...τριψε την πουτσα σου στο μαγουλο του Ευχουλη και χυσε τον μετα στα μαλλακια του και η ευχη θα γινειηθελα να φαω και εγω μια φορα μοσχαρίσια μπριζόλα οπως ο Αθηναίος ,αλλα μου λειπούν 5 ευρω
Αυτό όντως το έχω γράψει για το chat thread, το άλλο που είπες δεν το έχω γράψει ποτέ.
Άρα καλώς έγραψα ότι βαδίζεις στα χνάρια του λακη.
Λοιπόν γέρο σοβαρέψου κι εσύ κι ο άλλος ο χαζός με τα κομμωτηριλίκια, παμε παρακάτω, όχι τίποτα άλλο δε θα μπαίνει κι ο αλεξ
Καλά, κατάλαβες ότι έγραψες μαλακία και το 'ριξες στο καλαματιανό. Δεν πειράζει, σε συγχωρώ.Troll mode : off
Ξέρεις κάτι...
Τελικά σε βαρέθηκα... Όταν οι άλλοι (κακώς) αναφέρονται σε τρίτα πρόσωπα που έχεις σχέση μαζί τους, τριγυρίζεις γύρω από τα αρχίδια μου σαν την αλογόμυγα για να τους αποδώσω τα του καίσαρος, επειδή οι ίδιοι δεν το παραδέχονται, γιατί δεν έχουν το σθένος κλπ.
Ενώ όταν κάνεις εσύ παπαριές, και σε βγάζω στον τάκο, όχι μόνο δεν παραδέχεσαι την παπαριά, αλλά είσαι τόσο μικροπρεπής, που με κατηγορείς κι από πάνω για λασπολογία.
Κερδίζεις και στο τζόκερ με αυτό τον τρόπο?Διαβασα οτι υπαρχει τροπος να κανουμε ευχες πραγματικοτητα...τριψε την πουτσα σου στο μαγουλο του Ευχουλη και χυσε τον μετα στα μαλλακια του και η ευχη θα γινει
ελα ρε Ευχουλη να σου τριψουμε τις πουτσες μας στα μαγουλακια σου και να σε χυσουμε στα ομορφα μαλλακια σου να κανουμε καμμια ευχη πραγματικοτητα...καθε μερα νουμεραδα θα σε παιρνουμε Τιτανικε μας...Καλά, κατάλαβες ότι έγραψες μαλακία και το 'ριξες στο καλαματιανό. Δεν πειράζει, σε συγχωρώ.
ΥΓ. Αν έχεις φτάσει στο σημείο να γελάς με τις μαλακίες του ασχημομούρη και της Τασούλας το μόνο που εύχομαι είναι περαστικά. Κρίμα
πιστευω ναι γιατι ειναι ο μοναδικος του ειδους του πλεον..Κερδίζεις και στο τζόκερ με αυτό τον τρόπο?