thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.542
- Πόντοι
- 456
Τις δίνετε δώρο μαζί με τη CFMOTO;πτωμα σημμερα το σ/κ με την εκθεση μου εφυγε η μαγκια ..ειχαμε και μοντελες στο περιπτερο 4
Τις δίνετε δώρο μαζί με τη CFMOTO;πτωμα σημμερα το σ/κ με την εκθεση μου εφυγε η μαγκια ..ειχαμε και μοντελες στο περιπτερο 4
μωρε η μια ηταν στανταρ βιζιτα οι αλλες παιζοντανΤις δίνετε δώρο μαζί με τη CFMOTO;
Μετά την άδοξη και πρόωρη σιγή ασυρμάτου που επιβλήθηκε στο Κατρινάδικο ποιό από τα δύο νήματα θα προτείνατε σε μονοθεματικό μέλος;δεν θυμάμαι να έχω γράψει κάτι στο σάη, είμαι πάντα μεταξύ Κατρινάδικου & Κουταβουλιάδικου και Αγιοκλινικής
με παρακολουθείτε; ?
Συνάδελφε η ενημέρωση άργησε μία εβδομάδα. Το προηγούμενο ΠΣΚ ήμουν στη συμπρωτεύουσα.μωρε η μια ηταν στανταρ βιζιτα οι αλλες παιζονταν
Λιοντάρι που βρυχάται δεν δαγκώνει.Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Στα πλαίσια της εβδομαδιαίας ενημέρωσης, σας πληροφορώ πως στους διαδρόμους της κλινικής κυκλοφορεί φάντασμα ασθενούς, ο οποίος απεβίωσε το 2015. Το εν λόγω φάντασμα είναι εντελώς άκακο. Το μόνο που κάνει είναι να βρυχάται με πρόθεση να σας τρομάξει. Όσοι το συναντήσετε παρακαλείστε να του φερθείτε με προσήνεια και ευπροσηγορεία, και σε όσα λέει να απαντάτε συγκαταβατικά, διότι σε αντίθετη περίπτωση αρχίζει την μίρλα και ζαλίζει αρχίδια.
Ευχαριστώ!
τι σχεση εχει η θεσ/νικη????Συνάδελφε η ενημέρωση άργησε μία εβδομάδα. Το προηγούμενο ΠΣΚ ήμουν στη συμπρωτεύουσα.
Παλαιό ΦάληροΝόμισα ότι το περίπτερο ήταν στην Έκθεση.
Κοντά μου... δεν ενημερωσες να έρθω να πιούμε ένα καφέΠαλαιό Φάληρο
Καλημέρα... Κάτι μου θυμίζει.Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Στα πλαίσια της εβδομαδιαίας ενημέρωσης, σας πληροφορώ πως στους διαδρόμους της κλινικής κυκλοφορεί φάντασμα ασθενούς, ο οποίος απεβίωσε το 2015. Το εν λόγω φάντασμα είναι εντελώς άκακο. Το μόνο που κάνει είναι να βρυχάται με πρόθεση να σας τρομάξει. Όσοι το συναντήσετε παρακαλείστε να του φερθείτε με προσήνεια και ευπροσηγορεία, και σε όσα λέει να απαντάτε συγκαταβατικά, διότι σε αντίθετη περίπτωση αρχίζει την μίρλα και ζαλίζει αρχίδια.
Ευχαριστώ!
Φοβόμουν βασικά μην σκάσει μύτη ο πακμαν πουθενά και έκανα μπραβιληκι στο κετερινγκΚοντά μου... δεν ενημερωσες να έρθω να πιούμε ένα καφέ
Μέχρι πότε;Παλαιό Φάληρο
Τελειωσε χθες φίλε είχε πολύ κόσμοΜέχρι πότε;
Ποιον άνθρωπο???Ρε καργιολες τον έχετε γαμησει τον άνθρωπο αλήτες
Το ?Ποιον άνθρωπο???