Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.981
Πόντοι
5.506
:hi:
Η μόνη λύση και για εσάς για να λυτρωθειτε είναι το ban, όπως στους φίλους σας, δυστυχώς δε βλέπω άλλη λύση.:(
Ειλικρινά μεσα από την καρδιά μου, εύχομαι και στα δικά σας!
Πατήσατε το κουμπάκι παρέα με το φίλο σας;

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Κατόπιν δικής σας προτροπής έγινε. :)

Αλλά επειδή η μνήμη σας είναι ευθέως ανάλογη του ύψους σας, να σας βοηθήσω λίγο:

Περαστικά σας εύχομαι και να επανέλθει σύντομα η μνήμη σας σε φυσιολογικά επίπεδα. :)
παλι ξεβρακωμα :2funny: καποιοι δεν προκειτε μαλλον να βαλουν ποτε μυαλο

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Troll mode: Off

Προσπάθησε τουλάχιστον να μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.

Αυτό ακριβώς έγραψες, αλλά νόμιζες ότι θα κωλώσω να το βάλω ως υπογραφή, και ειρωνευόσουν "εκ του ασφαλούς" (όπως λανθασμένα νόμιζες).

Τον αδικείς. Έγραφε και πριν την "θριαμβευτική επάνοδό σου"

Αλλά μην αυταπατάσαι πως είσαι κάτι "ξεχωριστό". Και εσύ κρυόκωλος μαλάκας έχεις καταντήσει με το να κάνεις συνεχώς την τρίχα τριχιά.
εχω ενσταση και ερωτηση για το κρυοκωλος (εδοκιμασθη) για πες :wink: για το μαλακας δεν χωραει αμφιβολια εκανε και τεστ και βγηκε θετικο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
έχετε δει αυτά τα παραβάν με κουρτίνα που βάζουν τα ζευγάρια που είναι "σε διάσταση" γιατί μένουν ακόμα μαζί είτε για τα παιδιά είτε για διαδικαστικούς λόγους αλλά κάθε συζήτηση καταλήγει σε χαμό

και χωρίζουν το μισό σαλόνι στα δύο μέχρι την μετακόμιση

είναι καιρός να μπει ένα τέτοιο στην αίθουσα δεξιώσεων της κλινικής μας

κυρίως ώστε να είναι όλοι οι άλλοι μακρυά, και να τα λέμε απομονωμένοι με τον φίλο μου τον Λάιον :)
:confused: :idiot:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Εδώ μωρή μαλάκω δεν πάτησα όταν ανέφερε η φίλη σου η Τασούλα οικογένειες, λες να πάταγα για άλλο λόγο;
poy eisai κομμωτρια αντε κανε κανα πιστολακι μαρη που εβρισα κιολας παλιοντενεκε... εσυ εβρισες και σου απαντησα να μιλας ετσι στην γυναικα σου...
timotei-lion.jpg

το ρουφιανοκουμπο το πατας αλλα οσες φορες το εκανες ειχες και υποστηριξη πατα το και για εμενα σε προκαλω

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
poy eisai κομμωτρια αντε κανε κανα πιστολακι μαρη που εβρισα κιολας παλιοντενεκε... εσυ εβρισες και σου απαντησα να μιλας ετσι στην γυναικα σου...
timotei-lion.jpg

το ρουφιανοκουμπο το πατας αλλα οσες φορες το εκανες ειχες και υποστηριξη πατα το και για εμενα σε προκαλω
Α οκ. Έτσι έλεγε και ο άλλος στον Καραμανο, ότι δεν έβρισε τη μάνα του αλλά άφηνε υπόνοιες!
Και για να δεις ότι μάλλον εσύ είσαι η κομμώτρια, έγραψες πρώτα για παιδιά και μετά το άλλαξες σε γυναίκα, αλλά δεν έχεις την ελάχιστη αξιοπρέπεια να το παραδεχτείς

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Α οκ. Έτσι έλεγε και ο άλλος στον Καραμανο, ότι δεν έβρισε τη μάνα του αλλά άφηνε υπόνοιες!
Και για να δεις ότι μάλλον εσύ είσαι η κομμώτρια, έγραψες πρώτα για παιδιά και μετά το άλλαξες σε γυναίκα, αλλά δεν έχεις την ελάχιστη αξιοπρέπεια να το παραδεχτείς
μην μιλας εσυ για αξιοπρεπεια ...εγω τοσα χρονια εδω μεσα χαζουλη και αυτο φαινεται πολυ ευκολα απο τα μυνηματα μου δεν εχω βρισει ουτε μανες ουτε τα ιδια τα μελοι να του πω του αλλου αντε γαμησου εν αντιθεσει με εχουν βρισει πολλες φορες

Τελευταία τροποποίηση:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Τελικά το πατάω ή δεν το πατάω, αποφάσισε :2funny:

οσο και να προσπαθησεις να κανεις τον εξυπνο δεν θα σου βγει ...ειπα και χθες φτηνο χιουμορ... μην περιμενεις να σε βρισω την πατησες
και να ξερεις εγω δεν μπλοκαρω μελοι ουτε κλεινω το προφιλ μου να μην μπορει ο αλλος να δει

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.212
Πόντοι
25.467

Άσχετο.

Μια και μου ευχηθήκατε χθες να με μπανάρουν ...

Δεν πιστεύω να έχετε και εσείς κάνα κληρονομικό χάρισμα... :confused:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.662
Πόντοι
2.356
Ελα ρε τυπε αληθεια;Πρωτη φορα ξανασυμβαινει εδω μεσα..... :confused: :confused: :confused:

κανονικα αυτοι ειναι που θα πρεπε να πληρωνουν για να εγγραφουν!!!!

καθε μπαναρισμενος αν θελει προσβαση στο σαη να πλερωνει προστιμο για να αφαιρεθει το ΒΑΝ!!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
εγω τοσα χρονια εδω μεσα χαζουλη δεν εχω βρισει ουτε μανες ουτε τα ιδια τα μελοι
Μέσα στην ίδια πρόταση αυτοαναιρεθηκες. Εκτός αν το χαζούλης δεν το θεωρεις βρισιά επειδή είναι υποκοριστικό.
Φαντάζομαι δηλαδή αν πω σε κάποιον ότι του γαμαω τη μανούλα και όχι τη μάνα πάλι δε θα το θεωρήσεις βρισιά

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Άσχετο.

Μια και μου ευχηθήκατε χθες να με μπανάρουν ...

Δεν πιστεύω να έχετε και εσείς κάνα κληρονομικό χάρισμα... :confused:
Για το καλό σου στο ευχηθηκα ρε :sopase:
Για τον σφουγγοκωλάριο σου που θα με κάνει σίγουρα παράθεση με μια κρυάδα επειδή τόλμησα να σου γράψω, του απαντάω από τώρα -->:confused::idiot:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom