shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
εχω δοκιμασει ,εχω βγαλει και φωτο
εχω δοκιμασει ,εχω βγαλει και φωτο
Εσύ έφαγες το γαμησι σου στο νήμα της καμπαρετζους και τώρα δεν πλησιάζεις καν στα 2 μέτρα, μόνο κάτι γελακια βάζειςΕνώ εσύ είσαι ναυάγιο κολαούζος που έλειπε για 6 χρόνια;
Ναι, αυτό το παραδέχομαι, είσαι σταθερά ναυάγιο και για λυπηση εδώ και 11 χρόνια
Σκορπιό καλαμάκι ή σκαθάρι πίτα απ'όλα?εχω δοκιμασει ,εχω βγαλει και φωτο
ΑκριδαΣκορπιό καλαμάκι ή σκαθάρι πίτα απ'όλα?
Αμα έτσι γαμάς τύπε, κλάφτα. Την περίπτωση να σας έχω γράψει στ αρχίδια μου και σένα και τον άλλο που κρατάει το λουράκι βάλτη στο μυαλό σου, θα λυτρωθείς.Εσύ έφαγες το γαμησι σου στο νήμα της καμπαρετζους και τώρα δεν πλησιάζεις καν στα 2 μέτρα, μόνο κάτι γελακια βάζεις
Επέστρεψε γύρνα πίσω συνάδελφε.εν τω μεταξύ εδώ ήμουν, αλλά πυρφόριζα στο Κατρινάδικο
αλλά σήμερα λείπει και με έπνιγε το άδικο
Τηγανιτές τις έχουν ή γιαχνί?Ακριδα
Σκορπιό καλαμάκι ή σκαθάρι πίτα απ'όλα?
Δεν ήμουν μόνο εγω κι ο άλλος, ολο το νήμα σε πήρε gangbang τέτοιος μαλάκας που εισαιΑμα έτσι γαμάς τύπε, κλάφτα. Την περίπτωση να σας έχω γράψει στ αρχίδια μου και σένα και τον άλλο που κρατάει το λουράκι βάλτη στο μυαλό σου, θα λυτρωθείς.
Τηγανίτες αν θες εχουν και πικάντικη σοςΤηγανιτές τις έχουν ή γιαχνί?
Αποστομωτική απάντησηΣαρανταποδαρούσα καλαμάκι με σάλτσα από σάπια βράγχια κυπρίνου.
Τηγανίτες αν θες εχουν και πικάντικη σος
Εσύ και εγώ είμαστε παραπάνω χρόνια.......Ναι, αυτό το παραδέχομαι, είσαι σταθερά ναυάγιο και για λυπηση εδώ και 11 χρόνια
Γνωρίζετε έχετε παει?Γαμεί η τηγανιτή με καραμελωμένη ζάχαρη και καυτερή σάλτσα σόγιας.
Πρέπει να δεις μουνί επειγόντως να μάθεις τι είναι το γαμήσι, καταρχάς. Τα gangbang είναι σε άλλο εξάμηνο.Δεν ήμουν μόνο εγω κι ο άλλος, ολο το νήμα σε πήρε gangbang τέτοιος μαλάκας που εισαι
Σαρανταποδαρούσα καλαμάκι με σάλτσα από σάπια βράγχια κυπρίνου.
Εσύ και εγώ είμαστε παραπάνω χρόνια.......
Γνωρίζετε έχετε παει?