Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Φολιδωτό μυρμηγκοφάγο να μην φας όπως ο άλλος ο μαλάκας ο κινέζος και μας γάμησε
το μαλακα το κινέζο γαμησε 6 δις ανθρώπους
Φολιδωτό μυρμηγκοφάγο να μην φας όπως ο άλλος ο μαλάκας ο κινέζος και μας γάμησε
Οι τυποι που τρωνε εντομα,ερπετα,τρωκτικα και τα γουρουνια τα εχουν κατοικιδια
Βλέπω ξεκίνησες τις μαλακίες του Λάκη με τις αναφορές άλλων μελών σε υπογραφές, καλά το πας. Για να δούμε πόσο πάτο έχει το βαρέλι, το έχω απορία.
Μπορεί να έχετε δίκιο, μάλλον ο δικηγόρος το έγραφε αυτό, ζητώ συγνώμη.
Για την υπογραφή κομπλέ, θα ήθελα να προσθέσετε ότι πιανεστε μαλάκας γενικώς (ή αρχιμαλάκας για να ικανοποιήσουμε και τον κ. μπαρμπαγυφτουλα) αλλά δε χρειάζεται να το γράψετε, το ξέρουμε ήδη αυτό
Βέβαια και η Ευα τα κατάφερε να γαμήσει τους πάντες για πάντα με ένα... μήλοΟι τυποι που τρωνε εντομα,ερπετα,τρωκτικα και τα γουρουνια τα εχουν κατοικιδια
Δεν εχω δει το σχετικο βιντεοΒέβαια και η Ευα τα κατάφερε να γαμήσει τους πάντες για πάντα με ένα... μήλο
Μας παρακολουθεί σαν επισκέπτης για να ξεχνιέται το έχω σίγουρο...τώρα πότε θα μπει σαν μέλος....και άλλη φορά είχε να εμφανιστεί πολύ καιρό και όταν άρχισε να μπαίνει παρέμενε σιωπηλός μέχρι που ξεμπούκωσε ένα βράδυ που μιλούσαμε σε ένα νήμα με τον alex για αυτόνO Στράτος θα είναι στεναχωρημένος σήμερα κουράγιο ρε θα έρθουν καλύτερες ημέρες
Εκνευρισμένος ο Καρυπίδης, επιβάλλεται πρόστιμο σε όλους!
https://www.gazzetta.gr/football/su...nos-o-karypidis-epiballetai-prostimo-se-oloys
Βλέπω ξεκίνησες τις μαλακίες του Λάκη με τις αναφορές άλλων μελών σε υπογραφές, καλά το πας. Για να δούμε πόσο πάτο έχει το βαρέλι, το έχω απορία.
Δεν ειχαν τριτο για καμεραμανΔεν εχω δει το σχετικο βιντεο
Άλλο πράγμα έγραψα αλλά εχεις όρεξη για παιχνιδάκια. Τέλος πάντων, σου εύχομαι να αποκτήσεις σημαντικότερες προτεραιοτητες όπως έγραψα και πριν αν και δεν το βλέπω, 11 συνεχόμενα χρόνια γράφεις ασταμάτητα άρα μάλλον δεν υπάρχει σωτηρίαΚατόπιν δικής σας προτροπής έγινε.
Αλλά επειδή η μνήμη σας είναι ευθέως ανάλογη του ύψους σας, να σας βοηθήσω λίγο:
Περαστικά σας εύχομαι και να επανέλθει σύντομα η μνήμη σας σε φυσιολογικά επίπεδα.
ξεκινήσατε*
πάτε*
μην ξεχνάμε σε κάθε μάθημα όλη την προηγούμενη ύλη
βασικό ατόπημα των νεανιών
To μέλος Eraser το έχειΔεν εχω δει το σχετικο βιντεο
Μακάρι γιατί έσπασε η καλή παρέα.Μας παρακολουθεί σαν επισκέπτης για να ξεχνιέται το έχω σίγουρο...τώρα πότε θα μπει σαν μέλος....και άλλη φορά είχε να εμφανιστεί πολύ καιρό και όταν άρχισε να μπαίνει παρέμενε σιωπηλός μέχρι που ξεμπούκωσε ένα βράδυ που μιλούσαμε σε ένα νήμα με τον alex για αυτόν
Ηταν συλλεκτης απο τοτε ο εκλεκτος κυριος γομολαστιχαςTo μέλος Eraser το έχει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μακάρι γιατί έσπασε ή καλή παρέα.
ἦτοΗταν συλλεκτης απο τοτε ο εκλεκτος κυριος γομολαστιχας
Άλλο πράγμα έγραψα αλλά εχεις όρεξη για παιχνιδάκια. Τέλος πάντων, σου εύχομαι να αποκτήσεις σημαντικότερες προτεραιοτητες όπως έγραψα και πριν αν και δεν το βλέπω, 11 συνεχόμενα χρόνια γράφεις ασταμάτητα άρα μάλλον δεν υπάρχει σωτηρία
Βλέπω πετάχτηκε κι ο κρυοκωλος μαλάκας, όσο έλειπα δεν έγραφε.
Στο χωριό μου αλλιώς το λένε αυτό Αγιε.
<<Τρώγεσαι με τα ρούχα σου>>Κάτι μαντεύω.
Τελικά στην ερώτησή σας για ποιον θεωρεί μαλάκα, σας απάντησε;
Τις 3 μέρες που έλειπα τωρα λέω βρε μαλάκα.Τον αδικείς. Έγραφε και πριν την "θριαμβευτική επάνοδό σου"
Αλλά μην αυταπατάσαι πως είσαι κάτι "ξεχωριστό". Και εσύ κρυόκωλος μαλάκας έχεις καταντήσει με το να κάνεις συνεχώς την τρίχα τριχιά.
Αυτοί που είναι μαλάκες το ξέρουν, δε χρειάζεται να τους το γράψω. Ο Διομήδης προφανώς και δεν είναιΚάτι μαντεύω.
Τελικά στην ερώτησή σας για ποιον θεωρεί μαλάκα, σας απάντησε;