ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.670
- Πόντοι
- 5.006
Τις ξεματιασες εσύ τις ακρίδες ρε νούμερο;Ρε δεν σας εχω πει να τον φιμωνετε και να τον αλυσοδενετε;
Τις ξεματιασες εσύ τις ακρίδες ρε νούμερο;Ρε δεν σας εχω πει να τον φιμωνετε και να τον αλυσοδενετε;
Χαίρετε.Γεια σας ρε μάγκες!
Νυχτεριδες μωρη καταπιολα...σαν τον Θαναηλακη που ελεγε τους αστακους ερπετα επειδη σερνονται στο βυθο της θαλασσας.Τις ξεματιασες εσύ τις ακρίδες ρε νούμερο;
Τι θηλαστικο βρε σκατοαμορφωτε αστεγε....μηρυκαστικο ειναι!!!O αστακος ειναι θηλαστικο ρε ασχετε ποταπε λουστρο
O αστακος ειναι θηλαστικο ρε ασχετε ποταπε λουστρο
Αυτο τι στο διατανο ειναι;Αλιεν;παμφάγο μαλάκιο είναι κ.Τρουμπάκη
Σκουλήκι bobbit ,eunice aphroditoisΑυτο τι στο διατανο ειναι;Αλιεν;
Βλέπω ξεκίνησες τις μαλακίες του Λάκη με τις αναφορές άλλων μελών σε υπογραφές, καλά το πας. Για να δούμε πόσο πάτο έχει το βαρέλι, το έχω απορία.Χαίρετε.
Και ο Αθηναίος το είχε κάνει με αναφορά στον αείμνηστο ζαν.Βλέπω ξεκίνησες τις μαλακίες του Λάκη με τις αναφορές άλλων μελών σε υπογραφές, καλά το πας. Για να δούμε πόσο πάτο έχει το βαρέλι, το έχω απορία.
Τυπε άμα δεν έχεις σοβαρές προτεραιοτητες στη ζωή σου και σημαντικό ρόλο σε αυτή παίζει ένα φόρουμ που θα έπρεπε να μπαίνεις λίγες ώρες τη μερα απλά για καυλάντα και ενημέρωση, τότε όλα δικαιολογούνταιΚαι ο Αθηναίος το είχε κάνει με αναφορά στον αείμνηστο ζαν.
Σημαντικό ρόλο όχι, αλλά απο τη στιγμή που έχει γίνει μια ωραία ασχολία, εν μέρει το δικαιολογώ. Αρκεί βέβαια να υπάρχει όριο.Τυπε άμα δεν έχεις σοβαρές προτεραιοτητες στη ζωή σου και σημαντικό ρόλο σε αυτή παίζει ένα φόρουμ που θα έπρεπε να μπαίνεις λίγες ώρες τη μερα απλά για καυλάντα και ενημέρωση, τότε όλα δικαιολογούνται
εφαγα μισο ταψί προφιτερολ και εχω τύψεις!!
εφαγα μισο ταψί προφιτερολ και εχω τύψεις!!
Τώρα τρώω ένα κιλό παγωτακι
Λογικο ειναι να εχεις τυψεις.Ολοκληρο επρεπε να το φαςεφαγα μισο ταψί προφιτερολ και εχω τύψεις!!
Σε λιτρα τα βγαζουνΤώρα τρώω ένα κιλό παγωτακι
Τι τσιμπήσες μάνΛογικο ειναι να εχεις τυψεις.Ολοκληρο επρεπε να το φας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε λιτρα τα βγαζουν