Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.284
- Πόντοι
- 6.256
Ρε σκατομοναχοφαηδες μην πατησω παραθεση και επεξεργασια μαζι!!!μπα δεν νομιζω να περισσεψει τιποτα
Ρε σκατομοναχοφαηδες μην πατησω παραθεση και επεξεργασια μαζι!!!μπα δεν νομιζω να περισσεψει τιποτα
καταλαβα σε πουλησε και η μαντω .θα ξαναγυρισεις στις παλιες αγαπες στο ζηνουκιμε εναν ροφο να γίνετε για φαγητο,και αρκετο πως να μην πηδώ απο χαρα
Και επιδορπιο θελω με απειλητικα pm.....να σου φυλαξουμε μεριδα η θα ερθεις φαγωμένος?
Ναι και Μπαν και όλα θα εχει το μενού..Και επιδορπιο θελω με απειλητικα pm.....
με τον πακμαν στο τραπεζι ατυχησες ...ουτε κοκκαλα δεν θα βρειςΡε σκατομοναχοφαηδες μην πατησω παραθεση και επεξεργασια μαζι!!!
Του έχω φυλάξει είπαμε κόκκαλα και κάτι Πέτσες.με τον πακμαν στο τραπεζι ατυχησες ...ουτε κοκκαλα δεν θα βρεις
Ρε μπρόκολο σαν μεγάλος δεν ειναι ο ροφόςειχα μιλησει χθες με τον ψαρα αν βγαλει κατι καλο να μου το φυλάξει ,έβγαλε 3 ροφούς αγόρασα τον εναν ειναι 2800 κιλα ,αλλα σκεφτομαι πως να τον κανω
επιτηδες τον πηρε τοσο μεγαλο για να φαει για μεσημεριανο και ο πακ μανΡε μπρόκολο σαν μεγάλος δεν ειναι ο ροφός
2800 κιλά!!!
Ο πακ μαν τρώει καναμιση τόνο φαι την ημέρα ε;;!!επιτηδες τον πηρε τοσο μεγαλο για να φαει για μεσημεριανο και ο πακ μαν
Εγώ έχω Μπριαμ σήμεραεπιτηδες τον πηρε τοσο μεγαλο για να φαει για μεσημεριανο και ο πακ μαν
Μαζί με το καρελακια το μοιραζουμεΟ πακ μαν τρώει καναμιση τόνο φαι την ημέρα ε;;!! : confused:
Α είναι χοντρό πηρουνι και ο Καρελακιας ??Μαζί με το καρελακια το μοιραζουμε
το μεσημερι το βραδυ ψιλοκολατσιζει 5-6 πιτσες τετραγωνεςΟ πακ μαν τρώει καναμιση τόνο φαι την ημέρα ε;;!!
Αυτός ο καργιολης οπότε πάμε για μάσα δε το προλαβαίνουμε και κάνει το κόκορα.Α είναι χοντρό πηρουνι και ο Καρελακιας ??
εγω δεν τρωω πολυ καμμια 10αρια μπουτακια κοτοπουλουΑ είναι χοντρό πηρουνι και ο Καρελακιας ??
εγω δεν τρωω πολυ καμμια 10αρια μπουτακια κοτοπουλου
τετοια ωρα που ηρθες και τα μαχαιρια και τα πιρουνια εχει φαει ο πακ μαν... δεν ξερω τι καταφερνουμε με τις οδοντογλυφιδεςΤυποι γυρισα....μπορειτε να ξεκινησετε τα μαχαιρωματα.
Ρε δεν σας εχω πει να τον φιμωνετε και να τον αλυσοδενετε;τετοια ωρα που ηεθες και τα μαχαιρια και τα πιρουνια εχει φαει ο πακ μαν... δεν ξερω τι καταφερνουμε με τις οδοντογλυφιδες
δεν προλαβαμε ουτε τα πιατα και τα αποφαγια να μαζεψουμε σαν τον τυφωνα κατρινα περασεΡε δεν σας εχω πει να τον φιμωνετε και να τον αλυσοδενετε;