athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.086
- Πόντοι
- 12.756
καλησπεριζω
Κοντοπιθαρε ζουμπα ναυάγιο της οικουμένης πάλι κωλοτριβεσαι εδώ γαμω το χτικιο σου; δεν έρχεσαι μία Γούναρη άνω Γλυφάδα να γίνεις ο νέος Ιησούς;Για το καλό σου στο ευχηθηκα ρε
Για τον σφουγγοκωλάριο σου που θα με κάνει σίγουρα παράθεση με μια κρυάδα επειδή τόλμησα να σου γράψω, του απαντάω από τώρα -->
ρε αρχιδι τέτοια ωρα που ξυπνας τσακοκαλησπεριζω
Καφέ πίνω ρε από τις δώδεκακαλο ξυμερομα
ρε αρχιδι τέτοια ωρα που ξυπνας τσακο
12Καφέ πίνω ρε από τις δώδεκα
Το θεωρώ βλακ χιούμορ σαν αυτόν που το κάνειΜέσα στην ίδια πρόταση αυτοαναιρεθηκες. Εκτός αν το χαζούλης δεν το θεωρεις βρισιά επειδή είναι υποκοριστικό.
Φαντάζομαι δηλαδή αν πω σε κάποιον ότι του γαμαω τη μανούλα και όχι τη μάνα πάλι δε θα το θεωρήσεις βρισιά
Έχετε έλλειψη από κομμώτριες???Κοντοπιθαρε ζουμπα ναυάγιο της οικουμένης πάλι κωλοτριβεσαι εδώ γαμω το χτικιο σου; δεν έρχεσαι μία Γούναρη άνω Γλυφάδα να γίνεις ο νέος Ιησούς;
ναι θελω κουρεμα στην καραφλα μουΈχετε έλλειψη από κομμώτριες???
Έλα ρε λαμογιοναι θελω κουρεμα στην καραφλα μου
Για το καλό σου στο ευχηθηκα ρε
Για τον σφουγγοκωλάριο σου που θα με κάνει σίγουρα παράθεση με μια κρυάδα επειδή τόλμησα να σου γράψω, του απαντάω από τώρα -->
ναι θελω κουρεμα στην καραφλα μου
τσακω μια μπριλ κριμναι θελω κουρεμα στην καραφλα μου
Θα έρθω αν μου υποσχεθείς ότι θα φοράς σακούλα για να μην τρομάξω από τη σκατόφατσα σου! (σύμφωνα με τον άγιο που σε έχει δει)Κοντοπιθαρε ζουμπα ναυάγιο της οικουμένης πάλι κωλοτριβεσαι εδώ γαμω το χτικιο σου; δεν έρχεσαι μία Γούναρη άνω Γλυφάδα να γίνεις ο νέος Ιησούς;
Θα έρθω αν μου υποσχεθείς ότι θα φοράς σακούλα για να μην τρομάξω από τη σκατόφατσα σου! (σύμφωνα με τον άγιο που σε έχει δει)
Καράφλας, άσχημος, με σαξο, δουλειά να σπάει πέτρες και να μεταφέρει φρούτα. Κελεπουρι είσαι ρε πούστη, ουρά θα κάνουν οι νύφες!ναι θελω κουρεμα στην καραφλα μου
για τον αθηναιο λες?Θα έρθω αν μου υποσχεθείς ότι θα φοράς σακούλα για να μην τρομάξω από τη σκατόφατσα σου! (σύμφωνα με τον άγιο που σε έχει δει)
Thanks!Αφού ανταλλάσουμε καλοσύνες... σάλτα και συνουσιάσου μπας και δεις καμιά άσπρη μέρα, για το καλό σου πάντα.
Καράφλας, άσχημος, με σαξο, δουλειά να σπάει πέτρες και να μεταφέρει φρούτα. Κελεπουρι είσαι ρε πούστη, ουρά θα κάνουν οι νύφες!