LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Απαίσια δάκτυλα
Απαίσια δάκτυλα
Τι τόκο παίρνετε μηνιαιως?Υ.Γ.
Πάντα ήθελα να είμαι κάτι παραπάνω από πρώην μαυραγορίτης και νυν τοκογλύφος. Θα ήτο ιδανικό λοιπόν να ήμουν προαγωγός. Όσο νά ΄ναι, το "σωματέμπορας" έχει άλλη αίγλη.
Eξαρτάται από το ποσό.Τι τόκο παίρνετε μηνιαιως?
Θα σας εχω υποψη μουEξαρτάται από το ποσό.
Εννοείται πως σε εσάς θα κάνω το καλύτερο που μπορώ.
Φυσικά και επιτρέπεται. Θα προσπαθήσω να απευθυνθώ στα μέλη εδώ μπας με βοηθήσει κάποιος για εργασία σωστή. Θα παραθέσω όσο γίνεται προσεκτικά τι μπορώ να κάνω κλπ. Ναι πολλοί θα χλευάσουν ή θα γαλάνε. Δεν πειράζει. Εγώ ίσως βρω ανθρώπους που θα με βοηθήσουν. Μέχρι στιγμής έχω βρει μόνο όσους μου πουλάνε συμβουλευτηλίκι.
Σαν να ακούω τον κύριο Μπλιτζ....Ευχαριστώ αγαπημένε μου ανιψιέ.
Πάντα πίστευα σε εσένα.
Και να ξέρεις... Όσα χτίζω, όλα δικά σου θα γίνουν μια μέρα.
Άγιος το παίζει σοβαρός πλέον και γράφει σε πολιτικά θρεντ και του κάνουν like μόνο κάτι χρυσαυγουλα
Μα φυσικά και κανείς δεν το αρνήθηκε ότι είσθαι..,Ζηλεύετε επειδή είμαι συνενωτικός. Έτσι όμως οφείλει να είναι ένας ορθόδοξος θρησκευτικός ηγέτης.
Μπορεί να έχετε δίκιο, μάλλον ο δικηγόρος το έγραφε αυτό, ζητώ συγνώμη.
Για την υπογραφή κομπλέ, θα ήθελα να προσθέσετε ότι πιανεστε μαλάκας γενικώς (ή αρχιμαλάκας για να ικανοποιήσουμε και τον κ. μπαρμπαγυφτουλα) αλλά δε χρειάζεται να το γράψετε, το ξέρουμε ήδη αυτό
από ο,τι έχω καταλάβει όλες οι εργαζόμενες που μπαινουν στο σάιτ πρώτα σε εσάς στέλνουν π.μ. (ή τις καπαρώνετε) και μετά βγαίνουν στην πιατσα.
Αντελοχολόρες
Έλα, πολύ αναμενόμενη απάντηση, παρόλο που είσαι κρυόκωλος γενικά πιστεύω μπορείς και καλύτερα, δε θα είναι περήφανος κι ο δάσκαλος.
νόμιζα ότι είναι προνόμιο των γυναικών οι υψηλές απαιτήσεις και η αέναη διασκέδαση από τον προσωπικό τους κλόουν, ενώ αυτές προσφέρουν στην κουβέντα μόνο τα ψυχολογικά, την ανασφάλεια τους και μια αδιόρατη εσάνς μοχθηρίας
αυτο ειναι βλεμμα ΓΥΝΑΙΚΑΣGood night guys !!!