The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.217
- Πόντοι
- 25.467
εχω κομμωτρια και οσον αφορα το σεξ δεν το κανω με αγνωστες
Κλείστε ένα ραντεβού για νύχια, προκειμένου να γνωριστείτε καλύτερα.
εχω κομμωτρια και οσον αφορα το σεξ δεν το κανω με αγνωστες
κατι πιο εκλεκτο?Τι πτι-φουρ σε μνημοσυνο θα παμε?Παστες,προφιτερολ,ταρτακια αντε και τιποτα εκλερ και κοκακια
λες μπορει να εχεις δικιο ευχαριστω για την συμβουλη σαςΚλείστε ένα ραντεβού για νύχια, προκειμένου να γνωριστείτε καλύτερα.
κατι πιο εκλεκτο?
Μια μελιτζάνα τσακώνικη ίσως;
κανει ωραίες μπριζόλες μοσχαρίσιες ο Αθηναιοςκατι πιο εκλεκτο?
και λουκανικα με νευρα για οσες τα χρειαζονταικανει ωραίες μπριζόλες μοσχαρίσιες ο Αθηναιος
Άμα έκανα ραντεβού θα το ξέρατε από πρώτο χέρι, εφόσον από ο,τι έχω καταλάβει όλες οι εργαζόμενες που μπαινουν στο σάιτ πρώτα σε εσάς στέλνουν π.μ. (ή τις καπαρώνετε) και μετά βγαίνουν στην πιατσα.Ραντεβού δύναται να κάνει μέσω π.μ. και στα μουλωχτά, και ο κ. Λιονταράκης.
Είχε καρτέλα εδώ; 'Η δήλωνε εδώ πουτάνα;
Μόνο τις 3 πρώτες ημέρες είχε βάλει κάτι στην υπογραφή, αλλά μετά το αφαίρεσε και το έπαιζε απλό μέλος.
κατι πιο εκλεκτο?
εχουμε τον μακαριτη ειδικοςΤουλούμπες;
Άμα έκανα ραντεβού θα το ξέρατε από πρώτο χέρι, εφόσον από ο,τι έχω καταλάβει όλες οι εργαζόμενες που μπαινουν στο σάιτ πρώτα σε εσάς στέλνουν π.μ. (ή τις καπαρώνετε) και μετά βγαίνουν στην πιατσα.
ΥΓ. Κανονιστε άμεσα ραντεβού με τον κ. Αντελοχολόρες γιατί εχει τρελή καψούρα και λυπάμαι να τον βλέπω να μένει ανικανοποίητη η αγάπη του προς εσάς.
Δεν αληθεύει.
Το κρατώ όμως γιατί με κολακεύει πολύ.
θα σου παρω δωρο χρυση καδενα και λεοπαρ πουκαμισο...Υ.Γ.
Πάντα ήθελα να είμαι κάτι παραπάνω από πρώην μαυραγορίτης και νυν τοκογλύφος. Θα ήτο ιδανικό λοιπόν να ήμουν προαγωγός. Όσο νά ΄ναι, έχει άλλη αίγλη.
θα σου παρω δωρο χρυση καδενα και λεοπαρ πουκαμισο...
Ευχαριστώ αγαπημένε μου ανιψιέ.
Πάντα πίστευα σε εσένα.
Και να ξέρεις... Όσα χτίζω, όλα δικά σου θα γίνουν μια μέρα.
θα μου δωσεις και της πουτανες που εχεις στην δουλεψη σου?
α ρε μπαρμπα...θα ζησουμε πολλα χρονια ακομα στην κλινικη...Το 70%. Το υπόλοιπο 30% μαζί με το κυλικείο της κλινικής και το διαμαντένιο ολόχρυσο ρόλεξ, τα έχω τάξει στον δρ. Αυγοντολόρεζ.
Τόση προσπάθεια να με αντιγράψει κάνει ο δόλιος... Ε... Να του αφήσω και εγώ κάτι για να με θυμάται.