shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
ε να γιαυτο την μπαιλντισε στα σκαμπιλια ο αλλοςεμενα δεν μου εκανε γενικως 2-3 την ειδανε φιλοι βεβαια περασαν σουπερ ειχε η γκομενα λιγο το ανωμαλο μεσα της γουσταρε και ξυλο και αλλλα πολλα
ρε τι ζηταγε ο αλλος τηλεφωνο απο την κατρινα ΕΛΕΟςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
ο πουσυ ειναι ο ιδιος για πολλες μπουνιες οποτεε να γιαυτο την μπαιλντισε στα σκαμπιλια ο αλλος
ετσι&ετσι ηταν λιγο ζακι εμοιαζε αλλα γαμησιμη θα την ελεγα
καλα εκει ειναι μερικοί καμένηρε τι ζηταγε ο αλλος τηλεφωνο απο την κατρινα ΕΛΕΟςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Μπορεί να έχετε δίκιο, μάλλον ο δικηγόρος το έγραφε αυτό, ζητώ συγνώμη.Αναμένω όμως να βρείτε την ανάρτησή μου με την οποία ισχυρίζομαι με στόμφο πως ο Μουνοπανοβαγόνης θα έχει νομικές επιπτώσεις.
στο ειπα και της προαλες εισαι πολυ επιεικης
και για μένα τα ίδια κι εγώ σε δίαιτα είμαι καιζερ γαμάτηπιασε μια καιζερ και μια μπιφτεκια κοτοπουλου με λαχανικα για τον αθηναιο γιατι κανει διαιτα
Κατι μου θυμιζει το αβαταρνα βαλουμε στην σεντρα τα πτι φουρ να βαλουμε και κανα λικερ και να παιξουμε ενα κουμκανακι η εστω θαναση...
γνωμη μου
εγω ξερω ομως οτι εκανε ραντεβου
Τι πτι-φουρ σε μνημοσυνο θα παμε?Παστες,προφιτερολ,ταρτακια αντε και τιποτα εκλερ και κοκακιαΕγώ ήξερα ότι όποιος πάει για επίσκεψη κουβαλά μαζί του πιτιφούρια. (πτι-φούρ). Για φοντάν πρώτη φορά ακούω.
ποσα περνει ???Ραντεβού δύναται να κάνει μέσω π.μ. και στα μουλωχτά, και ο κ. Λιονταράκης.
Είχε καρτέλα εδώ; 'Η δήλωνε εδώ πουτάνα;
Μόνο τις 3 πρώτες ημέρες είχε βάλει κάτι στην υπογραφή, αλλά μετά το αφαίρεσε και το έπαιζε απλό μέλος.
εισαι ενα ποταπο σκουληκιΚατι μου θυμιζει το αβαταρ
ειπα δεν μιλαω με κομμωτριες και νυν αγνωστεςΕπιεικής ήταν ομως και η δασκάλα σου στο δημοτικο, για αυτό δεν έμαθες ορθογραφία
ποσα περνει ???
Σωστά λες. Πλέον δεν είναι της μόδας τα πιτιφούριαΤι πτι-φουρ σε μνημοσυνο θα παμε?Παστες,προφιτερολ,ταρτακια αντε και τιποτα εκλερ και κοκακια
εχω κομμωτρια και οσον αφορα το σεξ δεν το κανω με αγνωστεςΓιατί δεν ρωτάτε τον ίδιο;
Σας έχει αποκλείσει από την θυρίδα του;
Ποτε αναβαθμιστηκα τοσο πολυεισαι ενα ποταπο σκουληκι
Ποτε αναβαθμιστηκα τοσο πολυεισαι ενα ποταπο σκουληκι