διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.424
- Πόντοι
- 5.006
Πόσα lumen είναι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
E μα ναιΚαι το καπνισμα και τον καφε μηπως?
Πόσα lumen είναι;
E μα ναιΚαι το καπνισμα και τον καφε μηπως?
7000 στα 3800 Κέλβιν.Πόσα lumen είναι;
Μπαντις,μαλιστα.Εκ του Μπαντοπουλος,το αλλαξε ο παππους το οταν πηγε μεταναστης στο Αμερικα.Κορυφαια σειρα,τρομερες ατακες που σημερα δεν θα ακουσεις πουθενα γιατι επεσε κορεκτιλαΩραίος ο Αλ Μπάντις...
Αρκετά φωτεινό θα έλεγα7000 στα 3800 Κέλβιν.
Xμ θερμο,σε ψυχρο εχετε κατι7000 στα 3800 Κέλβιν.
Βλεπω απολαμβανετε τη ζωη στο επακρο.Πόσα lumen είναι;
E μα ναι
Η κορεκτίλα μας μάρανε...Μπαντις,μαλιστα.Εκ του Μπαντοπουλος,το αλλαξε ο παππους το οταν πηγε μεταναστης στο Αμερικα.Κορυφαια σειρα,τρομερες ατακες που σημερα δεν θα ακουσεις πουθενα γιατι επεσε κορεκτιλα
και τί θες να κάνω με τα τρείς και εξήντα της σύνταξης μου να πάω να πουλήσω κόκες; E!!!;Xμ θερμο,σε ψυχρο εχετε κατι
Βλεπω απολαμβανετε τη ζωη στο επακρο.
Μετα χαλασαν πολυ και οι σχεσεις με την Μυτιληνια της σειρας.Ελεγε οτι σκεφτοταν πως να παιξει το ρολο του και σκεφτηκε ενα θειο που ειχε και ηταν ζαμαν φου.Η κορεκτίλα μας μάρανε...
Συμφωνώ, πολύ καλή σειρά απλά από ένα σημείο και μετά όλα επαναλαμβανόντουσαν.
Συνταξιουχος ε?Περιζητητος γαμπρος δηλαδηΔεν εχετε τα προσοντα για ντελιβερι κοκα-κολας.Προτιμουνται μοντελεςκαι τί θες να κάνω με τα τρείς και εξήντα της σύνταξης μου να πάω να πουλήσω κόκες; E!!!;
Bλέπεις λοιπόνΣυνταξιουχος ε?Περιζητητος γαμπρος δηλαδηΔεν εχετε τα προσοντα για ντελιβερι κοκα-κολας.Προτιμουνται μοντελες
Δεν το γνώριζα αυτό!Μετα χαλασαν πολυ και οι σχεσεις με την Μυτιληνια της σειρας.Ελεγε οτι σκεφτοταν πως να παιξει το ρολο του και σκεφτηκε ενα θειο που ειχε και ηταν ζαμαν φου.
Δώστε λιγο φασολάδα και στην Τασούλα για να έρθει να μου κλάσει τα αρχίδια
μαλακες τους εχεις ..να τους φας τα κρουασανΞυπνήστε ρε ρεμαλια να πιούμε κανενα καφέ με κανένα ?
Τι έγινε τασουλη έφαγες τη κρεμουλα σου;μαλακες τους εχεις ..να τους φας τα κρουασαν
εχω ματς αλλα ακομη ειναι αγνωστο το γηπεδο που θα διεξαχθει ο αγωναςΤι έγινε τασουλη έφαγες τη κρεμουλα σου;
Τι λέει το πρόγραμμα;
Πάλι ρε καργιοληεχω ματς αλλα ακομη ειναι αγνωστο το γηπεδο που θα διεξαχθει ο αγωνας