awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
ειπα στη γυναικα να με ξυπνησει νωριτερα εχω μια δουλεια να κανω
ειπα στη γυναικα να με ξυπνησει νωριτερα εχω μια δουλεια να κανω
τι δουλειά? ψώνια?ειπα στη γυναικα να με ξυπνησει νωριτερα εχω μια δουλεια να κανω
κουρεματι δουλειά? ψώνια?
ποτε ο συγκεκριμενος δεν παει για ψωνια ειναι ο αντρας του σπιτιου σκάφη κατι ασπρορουχα ειναι για πλυσιμοτι δουλειά? ψώνια?
Ρε μουνι, εσυ και το κατουρημα το λες δουλεια. Ετσι μας ταιζεις φουμαρα τοσο καιρο;κουρεμα
Ποια είναι τούτη πάλι; Παίζει νταραβέρι;Καλημέρα και καλό Σ/Κ μάγκες !!!
οχι ρε δεν καθομαι ποτεΡε μουνι, εσυ και το κατουρημα το λες δουλεια. Ετσι μας ταιζεις φουμαρα τοσο καιρο;
Ποια είναι τούτη πάλι; Παίζει νταραβέρι;
Τσακω ενα πουρμπουρι να κατσεις να ξεκουραστεις λιγο.οχι ρε δεν καθομαι ποτε
Τώρα μιλάς παστρικά. Αν χρειαστεί και αξίζει θα μιλήσει ο παράς.Χρήμα να έχεις για κάψιμο και ότι θέλεις παίζει ...
με βαθια αγαπη σου δινω το διπλοΤσακω ενα πουρμπουρι να κατσεις να ξεκουραστεις λιγο.
Εχεις την αμεριστη εκτιμηση και συμπαρασταση μου.με βαθια αγαπη σου δινω το διπλο
Το γκαζόν του κ. Νίπλη;κουρεμα
οχι να παρω τα πλαγια κατσομαλα απο την καραφλα μουΤο γκαζόν του κ. Νίπλη;
Και γιατι δε λες ξυρισμα την καραφλα;οχι να παρω τα πλαγια κατσομαλα απο την καραφλα μου
μην εισαι αγροικος μιλαμε επιστημονικα και κυριλε ρεΚαι γιατι δε λες ξυρισμα την καραφλα;
posa watt einaiοχι να παρω τα πλαγια κατσομαλα απο την καραφλα μου
Ναι, ξεχασα, πλεον εισαι Ανωγλυφαδιωτης.μην εισαι αγροικος μιλαμε επιστημονικα και κυριλε ρε
ενταξει ολα καλα και ολα ωραια πας για κουρεμα ναι ...γιατι δεν πας στην δικη μας την κομμωτρια???? και δινεις αλλου τα λεφτα... να υποστηριζουμε τους δικους μας παρακαλωμην εισαι αγροικος μιλαμε επιστημονικα και κυριλε ρε