amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.063
- Πόντοι
- 22.785
Πες μου ποιός σε πείραξε ...Στο έχω ξαναπεί ποτέ δεν απείλησαν να σε δειιρω τους χαζούς τους τρολλαρω κομωτρης ε κομωτρης
Πες μου ποιός σε πείραξε ...Στο έχω ξαναπεί ποτέ δεν απείλησαν να σε δειιρω τους χαζούς τους τρολλαρω κομωτρης ε κομωτρης
Γιατί το λες αυτό, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν8 kg λέει, AKOY 8KG, ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΟΥΛΑΕΙ ΡΕ;
Ο Λιοντάρης , κύριεΠες μου ποιός σε πείραξε ...
Ποιος να με πειράξει άρχοντα απλός κάποιοι τρώνε μόνο πονηροπιτα και άλλοι τρώμε μόνο χανουςΠες μου ποιός σε πείραξε ...
Άρχισες και μασουλας και τα πούραΚαι εγώ του Κουβανού.
Αφού είναι μή άξιοι λόγου απλά δεν απαντάς..,Ποιος να με πειράξει άρχοντα απλός κάποιοι τρώνε μόνο πονηροπιτα και άλλοι τρώμε μόνο χανους
Δεν νομίζω ο Καρυπίδης δεν τίς χρειάζεται...Ο Λιοντάρης , κύριε
Του πήρε τις κηρομπογιές.
Ο Λιοντάρης , κύριε
Του πήρε τις κηρομπογιές.
Ευχαριστώ δεν πίνω.
Να σερβίρω ένα κρασάκι??
Θα χαλαστεί ο δρ. Ατενέζος, επειδή πίνει μόνο 12αρια Σκωτίας, αλλα δεν βαριέσαι...
Να σερβίρω ένα κρασάκι??
Θυμάρι ??Ευχαριστώ δεν πίνω.
Αν έχετε κανένα χαμέμηλο μόνο
Μόνοι όροι συμμετοχής η ευγενής άμιλλα και το εύ αγωνίζεσθαι, και μόνη απαγόρευση η αναφορά σε μανάδες, πατεράδες, αδέλφια, συζύγους και λοιπά συγγενικά πρόσωπα.
Ας πιούμε ένα ροζέ joker τότε...Θα χαλαστεί ο δρ. Ατενέζος, επειδή πίνει μόνο 12αρια Σκωτίας, αλλα δεν βαριέσαι...
Τίλιο έχετε;Θυμάρι ??
Εχει εκτοπισμαΚαλά ρε συ οικογένεια δεν έχει αυτός ο άνθρωπος να του πει να χάσει 100-200 kg.
Γιατρούς δεν έχει;
Tί να πώ ρε παιδί μου
Λικερακι;Τίλιο έχετε;
Τι τσιμπησες μάν;Εχει εκτοπισμα
Βεβαίως εάν θέλετε το κόβετε ο ίδιος από την αυλή μού...το έχω για να μην πλησιάζουν τα φίδια...Τίλιο έχετε;
Δυστυχώς θα πω όχι, σε ευχαριστώ πάντωςΛικερακι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι τσιμπησες μάν;