TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
Έχεις κανονίσει βαφή μαλλιώνΤυπε η Σάντρα γύρισε;
Έχεις κανονίσει βαφή μαλλιώνΤυπε η Σάντρα γύρισε;
Τυπε η Σάντρα γύρισε;
Έλεος ρε κριτζερά, σκάσεΈχεις κανονίσει βαφή μαλλιών
Μίλα καλύτερα λιονταρινα ακούς. . σκάσε να πεις στη γυναίκα σου μωρηΈλεος ρε κριτζερά, σκάσε
Ντεφιλε σε ζευγαράκι έχουν κανονίσει.Έχεις κανονίσει βαφή μαλλιών
Θα κάνετε πάλι τα στραβά μάτια φαντάζομαι, τα "καλά" παιδιά του θρεντ να μην πειράξουμε κι ολα καλαΝτεφιλε σε ζευγαράκι έχουν κανονίσει.
Η κοντή και η κοντύτερη.
Θα κάνετε πάλι τα στραβά μάτια φαντάζομαι, τα "καλά" παιδιά του θρεντ να μην πειράξουμε κι ολα καλα
εχει τραβηξει ολο τον κοσμο το νημα "επιχειρηση μουνι"
Που; Γιατί μερικά ποστ τα προσπέρασα.Εν τω μεταξύ πρώτα έγραψε παιδιά και μετά το άλλαξε σε γυναίκα. Τόσο κότα
Μισοαστεία - μισοσοβαρά.Δεν μου αρέσει να τσακωνόσαστε.
Εκτός αν το κάνετε για πλάκα.
Αστειευόμαστε εδώ μέσα.
Μισοαστεία - μισοσοβαρά.
Ο λιονταρινακος την είδε κάπως πρώτος ξεκίνησε και θα υποστεί όλη την καζούρα αυτός βρίζειΔεν μου αρέσει να τσακωνόσαστε.
Εκτός αν το κάνετε για πλάκα.
Αστειευόμαστε εδώ μέσα.
Κότα είσαι εσύ όλο φεύγεις και όλο εδώ είσαι ... γουστάρεις μπινελικι μαζοχας είσαιΕν τω μεταξύ πρώτα έγραψε παιδιά και μετά το άλλαξε σε γυναίκα. Τόσο κότα
Πακμαν είχες πέσει σε λήθαργο που ησουνΚαραμανοοοοοο
Έγραψες παιδιά και το άλλαξες μετά; Εδώ να σε δω παντελονάτε, τώρα θα φανεί αν είσαι άντρας, όχι όταν καυχιέσαι ότι θα μας δειρειςΚότα είσαι εσύ όλο φεύγεις και όλο εδώ είσαι ... γουστάρεις μπινελικι μαζοχας είσαι
Στο έχω ξαναπεί ποτέ δεν απείλησαν να σε δειιρω τους χαζούς τους τρολλαρω κομωτρης ε κομωτρηςΈγραψες παιδιά και το άλλαξες μετά; Εδώ να σε δω παντελονάτε, τώρα θα φανεί αν είσαι άντρας, όχι όταν καυχιέσαι ότι θα μας δειρεις