barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.048
- Πόντοι
- 5.506
Ξύπνησες μωρή μπαλότσα;Καυλημερες.....ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΕ διευρω έξω
Ξύπνησες μωρή μπαλότσα;Καυλημερες.....ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΕ διευρω έξω
Αυριο θα είμαστε σε γενική εφημερία.
10 Σεπτεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας.
Θα έχουμε πολλά περιστατικά......
Δουλειά.. σιγά μήν ήμουν ξύπνιος αν καθόμουνΞύπνησες μωρή μπαλότσα;
Που στο γλομπεαρχη διπλαΔουλειά.. σιγά μήν ήμουν ξύπνιος αν καθόμουν
Καλή σας μέρα κύριοι από τον
πανέμορφο Υμηττό.
Καυλημερες.....ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΕ διευρω έξω
Δουλειά.. σιγά μήν ήμουν ξύπνιος αν καθόμουν
Ώρα για πρωινό ???????????
Ναι δίκιο έχετε στείλτε ένα φοντανακι.Θα σας πρότεινα να αφήσετε την σαλάτα μήπως και σας πέσει βαριά και μου πάθετε καμιά δυσπεψία.
οτι πρεπει για να σε κρατησει μεχρι το μεσημεριΝαι δίκιο έχετε στείλτε ένα αγριογουρουνακι.
?Ναι δίκιο έχετε στείλτε ένα φοντανακι.
Και εσύ τα μπουτακια βάλε μπρος στη φουφου.οτι πρεπει για να σε κρατησει μεχρι το μεσημερι
Αγαπητε η σωστη απειλη ειναι οτι θα με βρουνε τσιμεντωμενο κατω απο τη γεφυρα στην οποια διαμενει ο αστεγος κλανοφασολακιας κος Τρουμπακης....Τολμήστε να μαλώσετε με τον κ. troubakhs μου και θα σας βρουν τσιμεντωμένο στο λιμάνι ...
Φευ!
Ο κύριος Μπλιτζ είναι σκρουτζάκος έχει το ανιψι του στην πείνα.Αγαπητε η σωστη απειλη ειναι οτι θα με βρουνε τσιμεντωμενο κατω απο τη γεφυρα στην οποια διαμενει ο αστεγος κλανοφασολακιας κος Τρουμπακης....
Οταν ομως κληρονομησει τον πλουσιο θειο θα ψαχνουνε να σας βρουνε τσιμεντωμενο εδω:Αγαπητε η σωστη απειλη ειναι οτι θα με βρουνε τσιμεντωμενο κατω απο τη γεφυρα στην οποια διαμενει ο αστεγος κλανοφασολακιας κος Τρουμπακης....
κουμπαρουλη υπαρχουν και μη ,μαλιστα μαλιστακαλημερα σε ολους τους αντρες και μη
ΜΗΝ πω ονοματα γιατι θα τους φυγουν τα στραπον απο την τσαντα ξερεις ε οχι τιποτα αλλο αυτοι που διαφημιζουν οτι την εχουν μεγαλη και στελνουν και φωτο απο το πακοτινι τους αυτοι ειναι που ζητανε τον μακαριτη να τους καλαφατισεικουμπαρουλη υπαρχουν και μη ,μαλιστα μαλιστα