Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.713
- Πόντοι
- 10.411
Έχω προωθήσει και εγώ μια γνωστή μου αφού πρώτα εκτίμησα τις γνώσεις τηςΕφερα νοσοκόμες δια την αυριανή εφημερία και μια χαρούμενη γραμματέα για μένα
Έχω προωθήσει και εγώ μια γνωστή μου αφού πρώτα εκτίμησα τις γνώσεις τηςΕφερα νοσοκόμες δια την αυριανή εφημερία και μια χαρούμενη γραμματέα για μένα
Παρακαλώ να περάσει από το γραφείο μου για συνέντευξη.Έχω προωθήσει και εγώ μια γνωστή μου αφού πρώτα εκτίμησα τις γνώσεις της
Πέρασε πρώτα κάτω απο το πετραχήλι του Αγίου για την πρόσληψη;Έχω προωθήσει και εγώ μια γνωστή μου αφού πρώτα εκτίμησα τις γνώσεις της
Ήδη βρίσκεται στο γραφείο του για το πρώτο σκέλος του interviewΠέρασε πρώτα κάτω απο το πετραχήλι του Αγίου για την πρόσληψη;
Eντάξει λοιπόν και είχα ανησυχήσει μην γίνει κάποια παράτυπη πρόσληψηΉδη βρίσκεται στο γραφείο του για το πρώτο σκέλος του interview
Ναι καλά τέτοια ώρα τέτοιοι καφέδες.......
Καλωστονακιασαργησε.
τυπε μονο εγω δινω δοση στον συγκεκριμένοΠου είναι το μουνόπανο ο μισθωτός να του δώσω τη βραδυνή του δόση
Ολα είναι σχετικά.
Το μόνο απόλυτο και βέβαιο στη ζωή εκτός απο τον καφέ γνωρίζεις ποιό είναι;
Τολμήστε να μαλώσετε με τον κ. troubakhs μου και θα σας βρουν τσιμεντωμένο στο λιμάνι ...Καλα και τοτε οι περισσοτεροι καλσον σκιζανε αλλα οπως και να εχει ηταν πιο μπρουταλ η ολη κατασταση....
Τολμήστε να μαλώσετε με τον κ. troubakhs μου και θα σας βρουν τσιμεντωμένο στο λιμάνι ...
Φευ!
Καλημέρα γιατρέ.Καλημέρα σας κύριοι!
Καμία σχέση. Κωλόμπαρο έχω.Καλημέρα γιατρέ.
Eνδιαφέρον το πρώτο συνθετικό της επιχείρησης σας.Καμία σχέση. Κωλόμπαρο έχω.
Καλημέρα και σε εσάς!