Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.895
- Πόντοι
- 2.606
πίνουν όλοι 15 καφέδες την ημέρα...Τι εγινε τυποι;Παλι ρινγκ το νημα και αποψε....τι σκατα τους ταιζετε και ειναι μονιμα στη τσιτα ολοι;
πίνουν όλοι 15 καφέδες την ημέρα...Τι εγινε τυποι;Παλι ρινγκ το νημα και αποψε....τι σκατα τους ταιζετε και ειναι μονιμα στη τσιτα ολοι;
Εσυ οταν με εφτιαξες το ιδιο λογισμικο με σενα μου περασεςΩπα οταν λεμε τον "εσπρωξε" και μαλιστα μεσα σε εισαγωγικα τι εννοουμε;
Κλωνε μου δεν τα μπορω τα αιματα και τις εντασεις....παει και κοντρα στο νεο σαι τυπου Κοσμοπολιταν αλλα στο πιο πουτανομπανεριστικο.Ελλειψη καφεϊνης ντοκ.Δεν χορηγουνται οι απαραιτητες ποσοτητες στους ασθενεις
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!ΑΕΚ μόνο!!!!
Προσπαθησα οπως καθε δημιουργος το δημιουργημα μου να με ξεπερασει αλλα επειδη βγηκες αποτυχια σε εχω υποβαθμισει 200 φορες απο τοτε...Εσυ οταν με εφτιαξες το ιδιο λογισμικο με σενα μου περασες
Ειχαμε ακριβως την ιδια σκεψη για τον Τακη.Πολλες συμπτωσεις μαζεμενες τελικαΚλωνε μου δεν τα μπορω τα αιματα και τις εντασεις....παει και κοντρα στο νεο σαι τυπου Κοσμοπολιταν αλλα στο πιο πουτανομπανεριστικο.
Μην ειστε αδιακριτος.( Α, ρε Μπλιζ, δευτερη φορα που το λεω αυτο σημερα )Ωπα οταν λεμε τον "εσπρωξε" και μαλιστα μεσα σε εισαγωγικα τι εννοουμε;
Εσυ οταν με εφτιαξες το ιδιο λογισμικο με σενα μου περασες
Απο το σαβραβαιβορ εμενα και τον ντοντι μας ελεγε κλωνους και εμεινε
Επίτιμε!!! Συγκρατηθείτε!!!ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Εσείς αρχίσατε να τον πειράζετεΑπο το σαβραβαιβορ εμενα και τον ντοντι μας ελεγε κλωνους και εμεινε
Ε δεν τον λεγαμε και βοσκοντελιβερα,λουστρο της κακιας ωραςΕσείς αρχίσατε να τον πειράζετε
τώρα σχίζουν μόνο τα καλσόν...Παντως εχει εκφυλιστει η ολη κατασταση εδω μεσα...παλια στους τσακωμους πεφτανε γαμωμανες,χεσιματα σε ταφους και ραντεβου θανατου.Τωρα παρε τα χαπια σου και emoticons με εκσπερματωσεις...
Με τις νεες ανατιμησεις θα το κοψουν κι αυτοτώρα σχίζουν μόνο τα καλσόν...
Επίτιμε!!! Συγκρατηθείτε!!!
Παρεκτρέπεστε.
Καλα και τοτε οι περισσοτεροι καλσον σκιζανε αλλα οπως και να εχει ηταν πιο μπρουταλ η ολη κατασταση....τώρα σχίζουν μόνο τα καλσόν...
πιπα....τσιμπουκι....συνηθιζεται σε ατομα της ηλικιας σου....