shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
αν θέλετε μπορω να φέρω και άλλεςτοσες γυναικες περνανε απο εδω μαντω winwe και καποιοι βαρβατοι να μην εχουμε κατι να σερβιρουμε το μαγαζι εχει μια φημη
αν θέλετε μπορω να φέρω και άλλεςτοσες γυναικες περνανε απο εδω μαντω winwe και καποιοι βαρβατοι να μην εχουμε κατι να σερβιρουμε το μαγαζι εχει μια φημη
Διαζεπάμη .... μειώνη το άγχος αναστέλλοντας με εκλεκτικό τρόπο νευρωνικά κυκλώματα στο μεταιχμιακό σύστημα του εγκεφάλου. Η διαζεπανη χαλαρώνη την σπαστικότητα των σκελετικών μυών, αυξάνοντας την προσυναπτική αναστολή στον νωτιαίο μυελο...Είμαι έτοιμος να διαβάσω συνταγή!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Good evening!!!
ναι ναι και τα ζωα μας το ειπαμε κι αυτοαν θέλετε μπορω να φέρω και άλλες
Γυναίκες με τις προδιαγραφές του bou ή από τις άλλες τις κανονικές ;αν θέλετε μπορω να φέρω και άλλες
εσυ τυπε χρειάζεσε αμεση θεραπεία και να ειναι και κοκτειλ φαρμακον δυνατόναι ναι και τα ζωα μας το ειπαμε κι αυτο
το νο1Γυναίκες με τις προδιαγραφές του bou ή από τις άλλες τις κανονικές ;
θα μου δωσεις απο τα δικα σου η δικη μου η συνταγη δεν με πιανειεσυ τυπε χρειάζεσε αμεση θεραπεία και να ειναι και κοκτειλ φαρμακον δυνατό
αμε παρεθα μου δωσεις απο τα δικα σου η δικη μου η συνταγη δεν με πιανει
γουσταρεις να δινεις χυσια τυπε σε αντρες ; τελικα θα εχει και κανενα τραβελακι το μενου σου ασε καλυτερα μην φερεις τιποτα.....αμε παρε
ειναι το γνωστο φαρμακο σπερματοζουμ για σαν εσεναγουσταρεις να δινεις χυσια τυπε σε αντρες ; τελικα θα εχει και κανενα τραβελακι το μενου σου ασε καλυτερα μην φερεις τιποτα.....
Ουυυυυυυυ τι ειπες τωρα ρε φιλε!!ειναι το γνωστο φαρμακο σπερματοζουμ για σαν εσενα
Ουυυυυυυυ τι ειπες τωρα ρε φιλε!!
δε ερχομαστε δε ερχομαστεελααααα
γουσταρω δωσε κιαλο απτο πουστικα σου χυσια ετσι ετσι ολοι γνωριζουν τη καριο.... εισαικαι για ποιο γλήγορα αποτελέσματα παρε ις διπλούν
εμα οταν πετάγεται ο καθε να πει την μαλακια του τι περιμένειςμια ενταση αχνοφαίνεται
παρεγουσταρω δωσε κιαλο απτο πουστικα σου χυσια ετσι ετσι ολοι γνωριζουν τη καριο.... εισαι