ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.449
- Πόντοι
- 5.006
Τι να σε φτάσουν εσένα αυτά ρε καργιολη μια δεξαμενη θέλεις εσύ για να χορτάσεις..τι μου κανεις ρε
Τι να σε φτάσουν εσένα αυτά ρε καργιολη μια δεξαμενη θέλεις εσύ για να χορτάσεις..τι μου κανεις ρε
Έλα έφτιαξα κι άλλο.τι μου κανεις ρε
ρε μλκ μιλας εσυ που για να βρω εδω γυρω φαγητο καταληγω να αγοραζω απο την κορινθοΤι να σε φτάσουν εσένα αυτά ρε καργιολη μια δεξαμενη θέλεις εσύ για να χορτάσεις..
Ναι για αυτό έχεις εξαφανίσει κότες κουνέλια λαγούς πουλιά σκαντζόχοιρους από Κερατέα Λαγονησι Βάρκιζα παλαιά Φώκαιαρε μλκ μιλας εσυ που για να βρω εδω γυρω φαγητο καταληγω να αγοραζω απο την κορινθο
αυτα τα αφηνω για σ/κ που βρισκομαι εκειΝαι για αυτό έχεις εξαφανίσει κότες κουνέλια λαγούς πουλιά σκαντζόχοιρους από Κερατέα Λαγονησι Βάρκιζα παλαιά Φώκαια
τι μου κανεις ρε
δεν το επιασα..αν εννοεις την λουγκρα τον αναρχιδο εβαλε 2 μυνηματαΆσχετο...
Μπήκε το μουνάπανο και μετά έπεσε σκούπα;
δεν το επιασα..αν εννοεις την λουγκρα εβαλε 2 μυνηματα
ναι 2 μυνηματα που το επαιζε παρθενοπηΡωτώ αν μπήκε ο Μουνοπανοβαγόνης.
Και αυτό γιατί κάτι πήρε το μάτι μου, αλλά μετά το έχασα.
ο.κ.ναι 2 μυνηματα που το επαιζε παρθενοπη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλημερα μπου κΑΙ ΠΙΠΕς
την νυχτα μπηκε και με αλλο προφιλ lealekos αλλα πηγε ξημερωματα για σπαο.κ.
Ευχαριστώ.
Μπορείτε νά αναθέσετε τήν περίπτωση τού κυριου μουνοβαγόνη στόν ντέντεκτιβ Μπάσκεβιτς.....ναι 2 μυνηματα που το επαιζε παρθενοπη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλημερα μπου κΑΙ ΠΙΠΕς
μπα αρχοντα αυτοι ειναι ιδιοι δεν κυνηγαει ο ενας τον αλλον μετα ο μπασκεβιτς ειδικευεται στην παρακολουθηση των γυναικων που εχουν αντρα κερατα στο σπιτιΜπορείτε νά αναθέσετε τήν περίπτωση τού κυριου μουνοβαγόνη στόν ντέντεκτιβ Μπάσκεβιτς.....
Έλα φίλε μου καλέ..,. περιμένω.
Υπάρχει κάποιος λόγος που στο menu της κλινικής προστέθηκαν αφροδισιακά εδέσματα?Έλα έφτιαξα κι άλλο.
τοσες γυναικες περνανε απο εδω μαντω winwe και καποιοι βαρβατοι να μην εχουμε κατι να σερβιρουμε το μαγαζι εχει μια φημηΥπάρχει κάποιος λόγος που στο menu της κλινικής προστέθηκαν αφροδισιακά εδέσματα?
Παραλείψατε τό ότι είναι φρεσκότατα καί ουχί κατεψυγμένα !!τοσες γυναικες περνανε απο εδω μαντω winwe και καποιοι βαρβατοι να μην εχουμε κατι να σερβιρουμε το μαγαζι εχει μια φημη
συγνωμη βασικοΠαραλείψατε τό ότι είναι φρεσκότατα καί ουχί κατεψυγμένα !!
Mετα απο δυο χρονια θα φανουν,θα αρχισει να πιανει 6g,θα βγαλει φτερα και θα αλλοιωθει το ηχοχρωμα της φωνηςΤις συνεπειες δεν ειδαμε που κρατησε τη φωτογραφια....
Είμαι έτοιμος να διαβάσω συνταγή!Μπορεί να κάνετε αλλά δεν βλέπω αποτελέσματα...
Η ιατρική επιτροπή του τοπικ συνεδρίαζε ι συνεχώς για την τελική απόφαση... Κ αποθεραπεία