amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.067
- Πόντοι
- 22.785
Τά βραχομυδα ήδη μπήκανε για αχνισμα...
παρε extra δροσιαδροσια σημερις φτυαριζω χωρις πολυ ιδρωτα
μαλλον ριχνεις δρακο ο κατασκοπος με την χαιτη μου ειπε σεκιουριτακο οτι κοπριτευες στα καφε των νοτιων προαστειωνδροσια σημερις φτυαριζω χωρις πολυ ιδρωτα
Θα σού σερβίρω σε λίγο...το μουνι και το ξενυχτι θα σε φαει κουμπαρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εσυ πιστευεις οτι δουλεύει καμουφλαζ ειναι αυτα που γραφεί ,τριγυρνάει στα καφε με γκομενακιαμαλλον ριχνεις δρακο ο κατασκοπος με την χαιτη μου ειπε σεκιουριτακο οτι κοπριτευες στα καφε των νοτιων προαστειων
αυτο ξεχασε το γιατι μετα θα κοιματε μαζι με τις γατεςεσυ πιστευεις οτι δουλεύει καμουφλαζ ειναι αυτα που γραφεί ,τριγυρνάει στα καφε με γκομενακια
σημερα εχει να φαει 55 πιστες ο πακμανΑντζελο τι εχει το μενου ? ο Κ. αμτζικ εχει μυδια απο τι ειδα
Μυδοσουπα καλαμαράκια γαριδουλες καβούρια κτλΑντζελο τι εχει το μενου ? ο Κ. αμτζικ εχει μυδια απο τι ειδα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μυδοσουπα καλαμαράκια γαριδουλες καβούρια κτλ
Α ωραία Θα ετοιμάσω και μύδια με σουπιές αυτές που έβγαλα χθες..
Α ωραία Θα ετοιμάσω και μύδια με σουπιές αυτές που έβγαλα χθες..
ειδε τον πακμαν οτι αρχισε να τρωει τα ντουβαρια και σκεφτηκε ο ανθρωπος οτι συνντομα θα περασει στο σταδιο κανιβαλλισμου και ειπε να προλαβειΠως και επιλέξατε να ασχοληθείτε με τα μαγειρεία της κλινικής;
Από όσο ξέρω έχετε κι άλλα ταλέντα που θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε.
Ρε πήγαινε να φας τη κρέμα σου και το ρυζόγαλοειδε τον πακμαν οτι αρχισε να τρωει τα ντουβαρια και σκεφτηκε ο ανθρωπος οτι συνντομα θα περασει στο σταδιο κανιβαλλισμου και ειπε να προλαβει
ρε παπαρα μουσταλευρια ειπαμεΡε πήγαινε να φας τη κρέμα σου και το ρυζόγαλο
Μά τό είπα εχθές να εκπαιδευσω τα μέλοντα βατράχια καί δέν έλαβα θετική άπάντηση διότι τα μέλη έκπαιδευονται στήν κατηγορία αιδοίου....Πως και επιλέξατε να ασχοληθείτε με τα μαγειρεία της κλινικής;
Από όσο ξέρω έχετε κι άλλα ταλέντα που θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε.
αρχοντα τα μονα βατραχια που εχει εδω εχουν κατι μπακες αστα να πανεΜά τό είπα εχθές να εκπαιδευσω τα μέλοντα βατράχια καί δέν έλαβα θετική άπάντηση διότι τα μέλη έκπαιδευονται στήν κατηγορία αιδοίου....
Έλα φίλε μου καλέ..,. περιμένω.αρχοντα τα μονα βατραχια που εχει εδω εχουν κατι μπακες αστα να πανε
τι μου κανεις ρεΈλα φίλε μου καλέ..,. περιμένω.