Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.688
- Πόντοι
- 6.256
Με αποδειξη ή χωρις;Θα του έδινε και 50€?
Με αποδειξη ή χωρις;Θα του έδινε και 50€?
Μάλλον για καραμέλες τα έχει...
Τυπε πρεπει να βρεθει μια λυση για αποτραπει η αυτοκτονια Πουσι...ισως αμα τον στραπονιαζε βιαιως η συμπαθης ιεροδουλη;
Ειπαμε στα προτυπα οφθαλμος αντι οφθαλμου....ο αραπης δεν κολλαει σε αυτο το σεναριο.δεν κάνει τίποτα το στραπον τυπε…
θέλει αυθεντικό αραπη
+πορτατίφ δώροΘα του έδινε και 50€?
σας ευχαριστώ αλλα εχω σταματήσει το σπορ εδω και δυο χρονιά δεν ασχολούμεΕάν θέλετε ((πραγματικό)) σεμινάριο ευχαρίστως να σας εκπαιδεύσω.
Σύμπτωση τυπεΆμα σουλατσάρει εδώ μέσα ο Λιονταρος κανα μήνα ακόμη πάει τη κλείσαμε την κλινική
ΥΓ: και χασμουριέται συνέχεια γαμωτο
+ πιτογυρα τζαμπα για μια εβδομαδα+πορτατίφ δώρο
Κρίμα θα πέρνατε εκπαίδευση..σας ευχαριστώ αλλα εχω σταματήσει το σπορ εδω και δυο χρονιά δεν ασχολούμε
περνάω με τα πιπινιαΚρίμα θα πέρνατε εκπαίδευση..
διαβολοβδομαδας !!
περνάω με τα πιπινια
Ένας απλός παρατηρητής είμαι τύπε, ούτε ασφάλεια του μαγαζιού ούτε τίποτα.
Στην προκειμένη παρακολουθώ έναν ψευτονταή να προσπαθεί συνεχώς να μου την πει (ανεπιτυχώς) και κάμποσους μεσήλικες να παρακαλάνε άλλους μεσήλικες να γυρίσουν ή να ξεμπαναρουν κόσμο σε ένα μπουρδελοφορουμ. Παθέτικ!
Που να δεις πόσο παθέτικ είναι ένας μαλάκας μεσήλικας να μη λέει να ξεκολλήσει από κάπου που είναι ομοφώνως ανεπιθύμητος.Ένας απλός παρατηρητής είμαι τύπε, ούτε ασφάλεια του μαγαζιού ούτε τίποτα.
Στην προκειμένη παρακολουθώ έναν ψευτονταή να προσπαθεί συνεχώς να μου την πει (ανεπιτυχώς) και κάμποσους μεσήλικες να παρακαλάνε άλλους μεσήλικες να γυρίσουν ή να ξεμπαναρουν κόσμο σε ένα μπουρδελοφορουμ. Παθέτικ!
Τα σουβλάκια ήταν πριν ή μετά το σκηνικό;
Θέλω λίγο να βάλω σε σειρά τα γεγονότα, μέχρι τώρα νομίζω είμαστε ->ραντεβού με πουσυ, μπάτσες στον κωλο, εμετός, σουβλάκια, ραντεβού με bourdeliaris82, πουτσίλα, κράξιμο στο φόρουμ
Καλησπέρα Sierra, είμαι ο barock.Kαλησπέρα σε όλα τα παιδιά
Που να δεις πόσο παθέτικ είναι ένας μαλάκας μεσήλικας να μη λέει να ξεκολλήσει από κάπου που είναι ομοφώνως ανεπιθύμητος.
ύστερα απο διαρκείς κοινοβουλευτικές επιτροπές να φανταστώ βγάλατε ομοφώνος ψήφισμα?Που να δεις πόσο παθέτικ είναι ένας μαλάκας μεσήλικας να μη λέει να ξεκολλήσει από κάπου που είναι ομοφώνως ανεπιθύμητος.