celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.396
- Πόντοι
- 6.056
Noυ σου,μην με προκαλεις,προλαβαινω ακομαΑρνητικό ρεκόρ εβδομάδας, μήνα, έτους?
Μπριζολα στο φουρνο,πατατοσαλατα,φετα,χωριατικη και σοκολατοπιτα για κλεισιμο
Noυ σου,μην με προκαλεις,προλαβαινω ακομαΑρνητικό ρεκόρ εβδομάδας, μήνα, έτους?
Τυπε επειδη ειναι ολοι αναισθητα γαιδουρια και εσενα σε εχω κοψει για ψυχουλα σαν και μενα....πεσμου ρε τυπε μπεσα!!!Ενα δακρυ δεν εριξες με τη σπαρακτικη κραυγη του Πουσι αφηστε με να μπαινω στο σαι και ας μην γραφω;αρα η πουτσιλα που εφαγε ο αλλος ηταν του πουση
Τυπε επειδη ειναι ολοι αναισθητα γαιδουρια και εσενα σε εχω κοψει για ψυχουλα σαν και μενα....πεσμου ρε τυπε μπεσα!!!Ενα δακρυ δεν εριξες με τη σπαρακτικη κραυγη του Πουσι αφηστε με να μπαινω στο σαι και ας μην γραφω;
οχι σεμινάριά ελεύθερης καταδύσεις ψαροντουφεκο το αναφερω ποιο πανω , σε πισινά και ελεύθερη θαλασσα και θεωρια .
Δεν καλυπτεται με τον τιτλο επισκεπτης κριειτορΤυπε επειδη ειναι ολοι αναισθητα γαιδουρια και εσενα σε εχω κοψει για ψυχουλα σαν και μενα....πεσμου ρε τυπε μπεσα!!!Ενα δακρυ δεν εριξες με τη σπαρακτικη κραυγη του Πουσι αφηστε με να μπαινω στο σαι και ας μην γραφω;
ναι για μια στιγμη με πηραν τα ζουμιαΤυπε επειδη ειναι ολοι αναισθητα γαιδουρια και εσενα σε εχω κοψει για ψυχουλα σαν και μενα....πεσμου ρε τυπε μπεσα!!!Ενα δακρυ δεν εριξες με τη σπαρακτικη κραυγη του Πουσι αφηστε με να μπαινω στο σαι και ας μην γραφω;
Και εγω αυτο σκεφτηκα κλωνε μου αλλα δεν ηθελα να χαλαρω τη σπαρακτικοτητα της στιγμης....Δεν καλυπτεται με τον τιτλο επισκεπτης κριειτορ
Εγώ παντός εχυνα συνεχώςΤυπε επειδη ειναι ολοι αναισθητα γαιδουρια και εσενα σε εχω κοψει για ψυχουλα σαν και μενα....πεσμου ρε τυπε μπεσα!!!Ενα δακρυ δεν εριξες με τη σπαρακτικη κραυγη του Πουσι αφηστε με να μπαινω στο σαι και ας μην γραφω;
Αμα δεν σε πιανουν τα ψυχοφαρμακα δεν νιωθεις τυπε....ναι για μια στιγμη με πηραν τα ζουμια
μετα εγραψε εγκυκλοπαιδεια βεβαια
μεχρι που ανοιξε και θρεντ να του δωσουν πισω τον λογαριασμο του
ανιωθος εντελως
Φταιει που εισαι ρομαντικος,ευαισθητος,καλογνωμος και απονηρευτος.Αλλος στη θεση σου θα σκεφτοταν οτι δεν θα τηρουσε το λογο του και θα επεφταν τα ποστ βροχηΚαι εγω αυτο σκεφτηκα κλωνε μου αλλα δεν ηθελα να χαλαρω τη σπαρακτικοτητα της στιγμης....
Τι λέει ψηλέ? Πως είναι η ζωή στο μέτωπο?Μάγκες καλησπέρα
Τυπε επειδη ειναι ολοι αναισθητα γαιδουρια και εσενα σε εχω κοψει για ψυχουλα σαν και μενα....πεσμου ρε τυπε μπεσα!!!Ενα δακρυ δεν εριξες με τη σπαρακτικη κραυγη του Πουσι αφηστε με να μπαινω στο σαι και ας μην γραφω;
πουσης ειναι αυτος τι να πεις?Αμα δεν σε πιανουν τα ψυχοφαρμακα δεν νιωθεις τυπε....
Ο τύπος bourdeliaris82 πάντως μάλλον πάσχει από αχρωματοψία για να μην είδε τα μπλε μαρέν κωλομερια της δεσποινιδοςαρα η πουτσιλα που εφαγε ο αλλος ηταν του πουση
οχι σεμινάριά ελεύθερης καταδύσεις ψαροντουφεκο το αναφερω ποιο πανω , σε πισινά και ελεύθερη θαλασσα και θεωρια .
Εάν θέλετε ((πραγματικό)) σεμινάριο ευχαρίστως να σας εκπαιδεύσω.οχι σεμινάριά ελεύθερης καταδύσεις ψαροντουφεκο το αναφερω ποιο πανω , σε πισινά και ελεύθερη θαλασσα και θεωρια .
Μάλλον για καραμέλες τα έχει...Αμα δεν σε πιανουν τα ψυχοφαρμακα δεν νιωθεις τυπε....
Τυπε πρεπει να βρεθει μια λυση για αποτραπει η αυτοκτονια Πουσι...ισως αμα τον στραπονιαζε βιαιως η συμπαθης ιεροδουλη;Φταιει που εισαι ρομαντικος,ευαισθητος,καλογνωμος και απονηρευτος.Αλλος στη θεση σου θα σκεφτοταν οτι δεν θα τηρουσε το λογο του και θα επεφταν τα ποστ βροχη
Να ηταν ο μονος....Μάλλον για καραμέλες τα έχει...
Θα του έδινε και 50€?Τυπε πρεπει να βρεθει μια λυση για αποτραπει η αυτοκτονια Πουσι...ισως αμα τον στραπονιαζε βιαιως η συμπαθης ιεροδουλη;