Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.396
Πόντοι
6.056
Αρνητικό ρεκόρ εβδομάδας, μήνα, έτους?
Noυ σου,μην με προκαλεις,προλαβαινω ακομα:coffee::confused::confused::confused:
Μπριζολα στο φουρνο,πατατοσαλατα,φετα,χωριατικη και σοκολατοπιτα για κλεισιμο:hi:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.689
Πόντοι
6.256
αρα η πουτσιλα που εφαγε ο αλλος ηταν του πουση :coffee:
Τυπε επειδη ειναι ολοι αναισθητα γαιδουρια και εσενα σε εχω κοψει για ψυχουλα σαν και μενα....πεσμου ρε τυπε μπεσα!!!Ενα δακρυ δεν εριξες με τη σπαρακτικη κραυγη του Πουσι αφηστε με να μπαινω στο σαι και ας μην γραφω; :confused: :confused: :confused:

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Τυπε επειδη ειναι ολοι αναισθητα γαιδουρια και εσενα σε εχω κοψει για ψυχουλα σαν και μενα....πεσμου ρε τυπε μπεσα!!!Ενα δακρυ δεν εριξες με τη σπαρακτικη κραυγη του Πουσι αφηστε με να μπαινω στο σαι και ας μην γραφω; :confused: :confused: :confused:
:confused: :confused: :confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.396
Πόντοι
6.056
Δεν καλυπτεται με τον τιτλο επισκεπτης κριειτορ:think::confused::confused::confused:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.640
Πόντοι
6.056
ναι για μια στιγμη με πηραν τα ζουμια

μετα εγραψε εγκυκλοπαιδεια βεβαια

μεχρι που ανοιξε και θρεντ να του δωσουν πισω τον λογαριασμο του

ανιωθος εντελως :idiot:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
Εγώ παντός εχυνα συνεχώς:cum::cum::cum:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.689
Πόντοι
6.256
ναι για μια στιγμη με πηραν τα ζουμια

μετα εγραψε εγκυκλοπαιδεια βεβαια

μεχρι που ανοιξε και θρεντ να του δωσουν πισω τον λογαριασμο του

ανιωθος εντελως :idiot:
Αμα δεν σε πιανουν τα ψυχοφαρμακα δεν νιωθεις τυπε....:confused::confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.396
Πόντοι
6.056
Και εγω αυτο σκεφτηκα κλωνε μου αλλα δεν ηθελα να χαλαρω τη σπαρακτικοτητα της στιγμης.... :confused: :confused: :confused:
Φταιει που εισαι ρομαντικος,ευαισθητος,καλογνωμος και απονηρευτος.Αλλος στη θεση σου θα σκεφτοταν οτι δεν θα τηρουσε το λογο του και θα επεφταν τα ποστ βροχη :confused: :confused: :confused: :woldman:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.450
Πόντοι
5.006
:piss: :tooth:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
αρα η πουτσιλα που εφαγε ο αλλος ηταν του πουση :coffee:
Ο τύπος bourdeliaris82 πάντως μάλλον πάσχει από αχρωματοψία για να μην είδε τα μπλε μαρέν κωλομερια της δεσποινιδος :confused:

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.068
Πόντοι
22.785
οχι σεμινάριά ελεύθερης καταδύσεις ψαροντουφεκο το αναφερω ποιο πανω , σε πισινά και ελεύθερη θαλασσα και θεωρια .

οχι σεμινάριά ελεύθερης καταδύσεις ψαροντουφεκο το αναφερω ποιο πανω , σε πισινά και ελεύθερη θαλασσα και θεωρια .
Εάν θέλετε ((πραγματικό)) σεμινάριο ευχαρίστως να σας εκπαιδεύσω.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.689
Πόντοι
6.256
Φταιει που εισαι ρομαντικος,ευαισθητος,καλογνωμος και απονηρευτος.Αλλος στη θεση σου θα σκεφτοταν οτι δεν θα τηρουσε το λογο του και θα επεφταν τα ποστ βροχη :confused: :confused: :confused: :woldman:
Τυπε πρεπει να βρεθει μια λυση για αποτραπει η αυτοκτονια Πουσι...ισως αμα τον στραπονιαζε βιαιως η συμπαθης ιεροδουλη; :confused: :confused: :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μάλλον για καραμέλες τα έχει...
Να ηταν ο μονος.... :confused: :confused: :confused:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories