The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Κάναμε στην κλινική καμία ψηφοφορία και δεν το γνωρίζω;Ανακαλώ το ομοφώνως. Πλειοψηφικώς.
Κάναμε στην κλινική καμία ψηφοφορία και δεν το γνωρίζω;Ανακαλώ το ομοφώνως. Πλειοψηφικώς.
θα επρεπε να εχει γινει! αλλα ποτε δεν ειναι αργα !Κάναμε στην κλινική καμία ψηφοφορία και δεν το γνωρίζω;
Δι' ανατάσεως των χειρών για όσους ενοχλούν τις εργασίες της κλινικής.Κάναμε στην κλινική καμία ψηφοφορία και δεν το γνωρίζω;
θα επρεπε να εχει γινει! αλλα ποτε δεν ειναι αργα !
Δι' ανατάσεως των χειρών για όσους ενοχλούν τις εργασίες της κλινικής.
Κύριε κύριε εμένα. Αυτός ο τεντυμπόης ακόμα κυκλοφορεί με τη φώτο της Κατρίνας εδώ μέσα.Ποιόν να πιστέψω τώρα;
Προτιμώ την φωτό της Κατρινα, από την δική σας.Κύριε κύριε εμένα. Αυτός ο τεντυμπόης ακόμα κυκλοφορεί με τη φώτο της Κατρίνας εδώ μέσα.
Ο πουσυ από πού κι ως πού ξέρει πού θα σε βρει που έγραψες το πρωί θες να το συζητήσουμε τι λεςΠροτιμώ την φωτό της Κατρινα, από την δική σας.
Ο πουσυ από πού κι ως πού ξέρει πού θα σε βρει που έγραψες το πρωί θες να το συζητήσουμε τι λες
Εις τοιαύτην περίπτωσιν μπορείτε να του ζητήσετε να την κρατήσει.Ο τύπος σέσκουλας προβλεπω οτι θα κρατησει την φωτο της Κατερινας στο προφιλ του καμια δεκαετια, φοβουμενος οτι αν την αλλαξει θα φανει οτι το εκανε επειδη του το ζητησα
Λιονταράκo πάρε της κούκλες σου και τράβα να. Τον παίξεις μπας και χαλαρώσεις λιγοΣίγουρα περισσότερο σφυγμο από αυτόν που έχει πλέον το νήμα
aργησες σημερα
μονο εγω εσυ και ο αθηναιος που δουλευει 3πλο βαρδυαΞύπνηστε ρε ρεμαλια
τον ματσακονιαζειΑθηναιε που είσαι ρε στο γλομπεαρχη
Καλά λένε από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια