TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
τελος κιολας μπορει 50 αρχη
κανεις λαθος αν δεν την γαμησεις τουλαχιστον 2 φορες θα σε βαλει μεσα στον κωλο της με το πανω κεφαλι
οχι ακόμα το ψάχνουμε ειναι δύσκολη περίπτωση
Η ιατρική πλευρά τού τοπικ βρήκες θεραπεία για τον κύριο Μάρκο??
Σκέτη καύλα ?κουμπαρουλη η σκορπινα δεν λεει ψητη
Αγαπητέ μου φίλε εδώ κάνεις τεράστιο λάθος....κουμπαρουλη η σκορπινα δεν λεει ψητη
οχι ακόμα το ψάχνουμε ειναι δύσκολη περίπτωση
Είμαι δύσκολη περίπτωση διαβάζω..What happened?οχι ακόμα το ψάχνουμε ειναι δύσκολη περίπτωση
Λογικό μου φαίνεται, έχει χαρίσματα που δεν φαίνονται εκ πρώτης όψεως.την εχει παρει αλλα την θελει παλι
Βλέπω σήμερα βγήκαν τα μαχαίρια στην κλινική,σωστό blood bath
Που τα είδες τα μαχαίρια?
Που τα είδες τα μαχαίρια? Όλη μέρα εδώ είμαι απόλυτη ησυχία υπάρχει κι όλα βαίνουν κανονικά.Βλέπω σήμερα βγήκαν τα μαχαίρια στην κλινική,σωστό blood bath
αγαπητέ amjik ,απο τι κατάλαβες τα παιδιά δεν γνωρίζουν να φανεΑγαπητέ μου φίλε εδώ κάνεις τεράστιο λάθος....
Άκου κ εμένα....
Η Σκορπίνα ψητή είναι...
Θεϊκό ΕΔΕΣΜΑ....
ΜΑΚΆΡΙ να ερχόσουν εδώ...
Πρόλαβα την πρωινή εισβολή γνωστού παλαιού μέλους,άπειρες φορές γευόμενος το ban,να επιτίθεται σφοδρά στην διοίκηση του Ιδρύματος με συνέπεια να υπάρξουν από κάποια στιγμή και μετά σκληρές συγκρούσειςΠου τα είδες τα μαχαίρια? Όλη μέρα εδώ είμαι απόλυτη ησυχία υπάρχει κι όλα βαίνουν κανονικά.
Αγαπητέ φίλε απλά δεν έτυχε... Όπως και στους περισσότερους που νομίζουν ότι το συγκεκριμένο ψάρι είναι μόνο για σούπα.αγαπητέ amjik ,απο τι κατάλαβες τα παιδιά δεν γνωρίζουν να φανε
την εχω κανει και καποιες αλλες φορες ...οπως και σήμερα που φάγαμε θεσπέσια ηταν και πρωινές φρέσκιες απο την βαρκα ητανΑγαπητέ φίλε απλά δεν έτυχε... Όπως και στους περισσότερους που νομίζουν ότι το συγκεκριμένο ψάρι είναι μόνο για σούπα.
Κοιμόμουν μετά τα διάβασα για τις επιθέσεις και τις συγκρούσεις οπότε ΟΚ. Προφανώς είναι σε άλλη κλινική και θέλει να δραπετεύσει, κι εδώ δεν τον δέχονται, υποψιάζομαι .Πρόλαβα την πρωινή εισβολή γνωστού παλαιού μέλους,άπειρες φορές γευόμενος το ban,να επιτίθεται σφοδρά στην διοίκηση του Ιδρύματος με συνέπεια να υπάρξουν από κάποια στιγμή και μετά σκληρές συγκρούσεις
Εσείς για πέστε μας θέλετε να θεραπευτείτε??Είμαι δύσκολη περίπτωση διαβάζω..What happened?
για οσους δεν γνωριζουν αλλο τροπο απο τον κλασικο για τους καλοφαγάδες παμε αλλουΣκέτη καύλα ?
Ψαρόσουπα με σκορπίνα | ΣΥΝΤΑΓΗ | Gastronomos.gr
Μια καθημερινή ψαρόσουπα-βάλσαμο. Λιτή (καθώς πέρα από τη σκορπίνα δεν έχει παρά δυό τρία ακόμη υλικά) όσο και καταπραϋντική.www.gastronomos.gr
Να δοκιμάσετε κάποια στιγμή και σμέρνα θα εκπλαγείτε.την εχω κανει και καποιες αλλες φορες ...οπως και σήμερα που φάγαμε θεσπέσια ηταν και πρωινές φρέσκιες απο την βαρκα ηταν
Θεραπεία κάνω δεν κάνω?! Μια χαρά νιώθω!Εσείς για πέστε μας θέλετε να θεραπευτείτε??