TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
τιποτα ο τρυπιος εκανε της πιπες του της πρωινες και μετα απολαυσε ενα ωραιοτατο μπανακιεγινε τιποτα συνταρακτικο να παω πισω σελιδες;
τιποτα ο τρυπιος εκανε της πιπες του της πρωινες και μετα απολαυσε ενα ωραιοτατο μπανακιεγινε τιποτα συνταρακτικο να παω πισω σελιδες;
Μπα όχι συνέχισε την εργασία σου.εγινε τιποτα συνταρακτικο να παω πισω σελιδες;
καλα εσυ πακμαν τι πρωινο και μεσημεριανο ολα ενα τα εχεις κανειΓια μεσημεριανό πάμε τυπε, τι καλημέρα
Όχι έχει πρόγραμμα το μενού.καλα εσυ πακμαν τι πρωινο και μεσημεριανο ολα ενα τα εχεις κανει
Σχολασα ειμαι ηδη σπιτιΜπα όχι συνέχισε την εργασία σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καραμανοοοοο
και εγω εχω προγραμμα σημερα στην ηλιουποληΌχι έχει πρόγραμμα το μενού.
Α θα περάσεις να σου έχω έτοιμη την μουσταλευριάκαι εγω εχω προγραμμα σημερα στην ηλιουπολη
απο αυριο αναλαμβανμω εγω την διαχειρηση προσωπικου σεκιουριτακοΣχολασα ειμαι ηδη σπιτι
μου φαινεται θα αναλαβει τα προβοσκιδουχα αν δεν εμφανισθειρε ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ετσι για να σου παει καλα η ημερα
σημερα εχει μονο γκωλονΜορφή καργιολα καρελακια πάλι σαντιγες και μπισκότα και φράουλες θα εχει
σημερα εχει μονο γκωλον
εχω κανα 15 λεπτα που ξύπνησακαλημερα τετοια ωρα μαλλον με τον κουμπαρο μου κανεις παρεα και τον αθηναιο
δωσε πονο κουμπαρε μονο γκωλοσημερα εχει μονο γκωλον
Καλησπέρα ρε man τότε!Για μεσημεριανό πάμε τυπε, τι καλημέρα
τις πορτες και τα χερουλια και αυριο τα πατζουριαΑντζελο τι εχει το μενου?
εγινε αλλα μην πας πισω στα στελνω εδωεγινε τιποτα συνταρακτικο να παω πισω σελιδες;