Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.719
- Πόντοι
- 10.411
Με αυγολέμονο ακόμα καλύτερηγια οσους δεν γνωριζουν αλλο τροπο απο τον κλασικο για τους καλοφαγάδες παμε αλλου
Με αυγολέμονο ακόμα καλύτερηγια οσους δεν γνωριζουν αλλο τροπο απο τον κλασικο για τους καλοφαγάδες παμε αλλου
Μπορεί να κάνετε αλλά δεν βλέπω αποτελέσματα...Θεραπεία κάνω δεν κάνω?! Μια χαρά νιώθω!
Κάλεσαν την ασφάλεια και τον έβγαλαν έξω.Παραμένει εκείΠροφανώς είναι σε άλλη κλινική και θέλει να δραπετεύσει, κι εδώ δεν τον δέχονται, υποψιάζομαι .
Ένας απλός παρατηρητής είμαι τύπε, ούτε ασφάλεια του μαγαζιού ούτε τίποτα.εσυ λιονταρακο τι εισαι προσωπικη ασφαλεια του μαγαζιου πιο πολυ για κομμώτρια μου κανεις
Εσύ τί κάνεις εδώ που είσαι του σεμιναρίου...ασχολησε με το μπουρδέλο φόρουμ??? Έχει διάλεξη στην εθνική πινακοθήκηΈνας απλός παρατηρητής είμαι τύπε, ούτε ασφάλεια του μαγαζιού ούτε τίποτα.
Στην προκειμένη παρακολουθώ έναν ψευτονταή να προσπαθεί συνεχώς να μου την πει (ανεπιτυχώς) και κάμποσους μεσήλικες να παρακαλάνε άλλους μεσήλικες να γυρίσουν ή να ξεμπαναρουν κόσμο σε ένα μπουρδελοφορουμ. Παθέτικ!
Που είσαι ρε καργιολη ακόμα ΗλιούποληΟ πακμαν που είναι??? Θα έχει πάρει κανά κιβώτιο σόδες αγκαλιά
Έληξε ο αγώνας νικησαΠου είσαι ρε καργιολη ακόμα Ηλιούπολη
Άλλη φορά φιλεΡε καργιολη καρελακια δεν σου είπα να έρθεις σου είχα τραπέζι με τη κυρα
Άλλη φορά φιλε
2 ρε μεγάλε είχα και τα ρούχα μου και ο Αθηναίος δεν έφερε της σερβιετες να σκουπίσω τα πρωινά αίματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καραμανοοο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πόσα καψούλια έριξες πισινα ρε Καρυπίδη;
Συζητάει με τους σπόνσορες να καλύψουν τα έξοδα της ποιητικής βραδιάς στο μεγαροΟ Αθηναίος ο καργιολης να αρχίσει συζητήσεις για το επόμενο μητιγκ.
τα θυμασαι ρε ποντιε καρυπα?
εκεινη η σαπια μιλφ που μου προμοταρες πριν 4-5 χρονια
βαλτη στο κωλο σου μαλακα
απο τοτε που δεν ψωνισα εβγαλες περιοδο με μενα αρχιδακι
Για τη wine λέμε;Το ότι εκδίδεται κάποια, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να την λαμβάνεις υπόψη όταν σου ζητά να σταματήσεις να της ασκείς σωματική βία.
Θέλεις να κανονίσω να σε βγάλω και εσένα στην βίζιτα
Καλά λένε από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια