The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.606
- Πόντοι
- 25.467
κριτικη ομως δεν εβαλες
Δεν νομίζω πως συνέτρεχε λόγος από την στιγμή που έγινε δημόσια και παίρνατε μάτι.
κριτικη ομως δεν εβαλες
εγω θα ελεγα να πας απο το μπαρμπεριΑπό coffe berry
Θα το φας κι αυτό;Πάω γιατί ήρθε το παιδί με τα πιροσκί.
να του κοψει την ορεξη μεχρι να φαει μεσημεριανο κατα της 13.00Θα το φας κι αυτό;
και ο μακαριτης μπανανες ετρωγε ζωντανεςπρωινο εφαγα 2 κουταλιες ταχινι,μεσημεριανο μια μικρη μπριζολα μοσχαρισια με σαλατα ντοματα αγγουρι κρεμμυδι πιπερια και ριγανη και για βραδυ μια μπανανα και λιγο ταχινι
με φλεβεςκαι ο μακαριτης μπανανες ετρωγε ζωντανες
βιολογικεςμε φλεβες
Τα πατατακια ξέχασες με μουστάρδα τσίλι κρεμμύδι κέτσαπ μπάρμπεκιου και πιπεριά.πρωινο εφαγα 2 κουταλιες ταχινι,μεσημεριανο μια μικρη μπριζολα μοσχαρισια με σαλατα ντοματα αγγουρι κρεμμυδι πιπερια και ριγανη και για βραδυ μια μπανανα και λιγο ταχινι
πανε αυτα μονο μια φορα την εβδομαδαΤα πατατακια ξέχασες με μουστάρδα τσίλι κρεμμύδι κέτσαπ μπάρμπεκιου και πιπεριά.
Αυτά με τα ουίσκι που κατεβάζεις έχουν 8500 θερμίδες πάει όλη η βδομάδα που κανείς διατροφή.για να ξέρειςπανε αυτα μονο μια φορα την εβδομαδα
και ο τσακιρης-μαλλας τι θα κανειπανε αυτα μονο μια φορα την εβδομαδα
οσο και το σεχπανε αυτα μονο μια φορα την εβδομαδα
ετσι μλκ καντου μαθημα εσυ που εχεις φαει 47 πιροσκι για πρωινοΑυτά με τα ουίσκι που κατεβάζεις έχουν 8500 θερμίδες πάει όλη η βδομάδα που κανείς διατροφή.για να ξέρεις
Αυτός που κάνει διατροφή βρε μλκ.ειπα εγώ ότι κάνω;άσε να ξέρω παραπάνω.ετσι μλκ καντου μαθημα εσυ που εχεις φαει 47 πιροσκι για πρωινο
ειναι μελετημενες οι ποσοτητες ρε δεν τρωω ενα σακκουλακι απο το καθενα..μια χουφτιτσαΑυτά με τα ουίσκι που κατεβάζεις έχουν 8500 θερμίδες πάει όλη η βδομάδα που κανείς διατροφή.για να ξέρεις
αλλος δοκτωρ ζιβαγκοΑυτός που κάνει διατροφή βρε μλκ.ειπα εγώ ότι κάνω;άσε να ξέρω παραπάνω.