Από ποιότητα ορισμένοι σκίζουν..!διαβαζα πριν καπου σε ενα νημα οτι καποια μελλοι εδω μεσα ειναι πολλοι ποιοτικαθα κανω την εξης ερωτηση τι κανουν εδω μεσα ????????? και δεν πανε στο ηρωδειο η σε φιλοσοφικες βραδιες που διοργανώνονται
![]()

Από ποιότητα ορισμένοι σκίζουν..!διαβαζα πριν καπου σε ενα νημα οτι καποια μελλοι εδω μεσα ειναι πολλοι ποιοτικαθα κανω την εξης ερωτηση τι κανουν εδω μεσα ????????? και δεν πανε στο ηρωδειο η σε φιλοσοφικες βραδιες που διοργανώνονται
![]()
δεν θυμαμαι ποτε εφαγαν μπαν..μαλλον Τεταρτη η ΠεμπτηΓνωστός καργιολης στη πιάτσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποτέ γυρνάνε τα παιδγια;;![]()
Ασχετο αλλα ο πουσυ ειχε πει καποια στιγμη οτι μοιαζει του… Τζεισον Στειδαμ εμφανισιακα…![]()
Καλησπέρα, νεαρέ μου.καλησπερα Παππου![]()
![]()
εχει και συνεχειακαλησπερα Παππου![]()
![]()
πρεπει να ανεβασεις συντομως μια λογοτεχνικη κριτικηΚαλησπέρα, νεαρέ μου.![]()
Ντροπή ρε καργιολη άκου παππούκαλησπερα Παππου![]()
![]()
εχει και συνεχεια
τον περνεις που και που
και κατεβασμενη να ειναιπρεπει να ανεβασεις συντομως μια λογοτεχνικη κριτικη![]()
τι να τσιμπησειςΜου ηρθ μια ελαφρώς πείνα πάω έξω για τσίμπημα τα λέμε μετά
τα μπεργκερς στο Συνταγμα εχει αφησει μονο μεχρι τωρατι να τσιμπησειςεχεις αφησει και τιποτα σε ακτινα 5 χιλιομετρων περειφερειακα της αττικης ??
μην αγχωνεσαι μολις αλλαξει τροπο διατροφης ουτε τα πετ μαγαζια δεν θα εχουν φαγητοτα μπεργκερς στο Συνταγμα εχει αφησει μονο μεχρι τωρα
εχω ξεκινησει αυστηρη διαιταμην αγχωνεσαι μολις αλλαξει τροπο διατροφης ουτε τα πετ μαγαζια δεν θα εχουν φαγητο
μην φουλαρεις μονο σαν το υβριδικο του νιπλη γιατι σε βλεπω να την βγαζεις εξω απο την καβα της γειτονιαςεχω ξεκινησει αυστηρη διαιταπλεον ξυδια μονο Σαββατο..2 μηνες πρεπει να φουλαρω
τον γουρουνακι ποτε θα ειναι ετοιμο ψημενοΤελικά παραγγειλα από μαλλίνκα σταδίου κάτι πιροσκί λάιτ κοτόπουλο μανιτάρια,με.κιμα,μπέικον πιπεριά,και ένα σοκολάτα υγείας.
Όταν θα μας πας στη Ματούλα.τον γουρουνακι ποτε θα ειναι ετοιμο ψημενο
καλινκα μαλινκα πολυ καληΌταν θα μας πας στη Ματούλα.
πρεπει να ανεβασεις συντομως μια λογοτεχνικη κριτικη![]()