athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.687
- Πόντοι
- 12.756
επισης κανω γυμναστικη κλπ...μια φορα την εβδομαδα κλεβεις χαλαρα οποτε ολα οκ
Ε τότε είναι ταλαιπωρία αυτό ρε.ειναι μελετημενες οι ποσοτητες ρε δεν τρωω ενα σακκουλακι απο το καθενα..μια χουφτιτσα
και ο μακαριτης την χουφτιτσα δουλευε στο αμαξι της παντρεμενηςειναι μελετημενες οι ποσοτητες ρε δεν τρωω ενα σακκουλακι απο το καθενα..μια χουφτιτσα
Πήγαινε ρε για το τσάι σου καργιολη ώρα είναιαλλος δοκτωρ ζιβαγκο
χρονια ετσι το κανω ακομα και με τα ξηροκαρπια οταν ετρωγαΕ τότε είναι ταλαιπωρία αυτό ρε.
και μετα πας και τρως 10 σουβλακια 10 μπυρες και 10 σακουλες πατατακιαεπισης κανω γυμναστικη κλπ...μια φορα την εβδομαδα κλεβεις χαλαρα οποτε ολα οκ
δεν το εχω κανει ποτε ρε..ειμαι στα ιδανικα κιλα μου αλλα λογω εντερου οταν πρηζομαι με γαμαει..οποτε θα χασω 2 κιλα να ισιωσω γιατι δεν παλευεταικαι μετα πας και τρως 10 σουβλακια 10 μπυρες και 10 σακουλες πατατακια
και εγω αυτο κανω με τα ξηροκαρπια περνω την μικρη σακουλα τον 500gr με τα φυστικια αιγινης απο τον σκλαβενιτη και την αλλη μερα περνω καινουργιαχρονια ετσι το κανω ακομα και με τα ξηροκαρπια οταν ετρωγα
Παρασκευη τελος και τα μπουμπλικια;;;εχω ξεκινησει αυστηρη διαιτα πλεον ξυδια μονο Σαββατο..2 μηνες πρεπει να φουλαρω
ο αθηναιος οταν χασει τα 2 κιλα !δεν το εχω κανει ποτε ρε..ειμαι στα ιδανικα κιλα μου αλλα λογω εντερου οταν πρηζομαι με γαμαει..οποτε θα χασω 2 κιλα να ισιωσω γιατι δεν παλευεται
μισο να βολευτωδεν το εχω κανει ποτε ρε..ειμαι στα ιδανικα κιλα μου αλλα λογω εντερου οταν πρηζομα με γαμαει..οποτε θα χασω 2 κιλα να ισιωσω γιατι δεν παλευεται
δυστυχως μονο Σαββατο ολεονΠαρασκευη τελος και τα μπουμπλικια;;;
δεν ειναι θεμα σωματος αλλα ποιοτητας ζωης..το ευερεθιστο εντερο πιστεψε με σου γαμαει τα ονειρα οταν ειναι σε εξαρση..και εμενα 3 χρονια με εχει σακατεψειο αθηναιος οταν χασει τα 2 κιλα !
ωρεεεεε τι ειναι τουτο!Καλο μεσημερι αλανια μου
δεν ειναι θεμα σωματος αλλα ποιοτητας ζωης..το ευερεθιστο εντερο πιστεψε με σου γαμαει τα ονειρα οταν ειναι σε εξαρση..και εμενα 3 χρονια με εχει σακατεψει
Ωραια τα μπερι; Δεν εχω παρει ποτε!Από coffe berry
σου εγγυωμαι ΕΓΩ ΚΑΦΕΔΑΡΑ..ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΦΛΕΙΒΟΡ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣΩραια τα μπερι; Δεν εχω παρει ποτε!
στην περιφερεια αττικης δεν θα βρεις καφε ...εχει κανει συμβολαιο ο αθηναιος αποκλειστικης διαθεσηςΩραια τα μπερι; Δεν εχω παρει ποτε!