athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.762
- Πόντοι
- 12.756
τωρα σχολασαμε αρχοντα 14 ωρες λιοπυρι,ζεστη,υγρασια...καφε παρηγοριας πινωΜουτρα τι λεει;
Τι τσιμπησατε;
τωρα σχολασαμε αρχοντα 14 ωρες λιοπυρι,ζεστη,υγρασια...καφε παρηγοριας πινωΜουτρα τι λεει;
Τι τσιμπησατε;
Α ρε αδελφέ σε συμπονωτωρα σχολασαμε αρχοντα 14 ωρες λιοπυρι,ζεστη,υγρασια...καφε παρηγοριας πινω
Δεν παλευεται να σαι στην ξαπλωστρα κατω απ την ομπρελα με καφεδες-κοκτειλ τοσες ωρες.Απορω πως αντεχειςτωρα σχολασαμε αρχοντα 14 ωρες λιοπυρι,ζεστη,υγρασια...καφε παρηγοριας πινω
δουλεια ρε στο κεντρο σαν τους τσολιαδες και εγω στον ηλιοκλπΔεν παλυεται να σαι στην ξαπλωστρα κατω απ την ομπρελα με καφεδες-κοκτειλ τοσες ωρες.Απορω πως αντεχεις
Τι τσιμπησες μαν;Δεν παλευεται να σαι στην ξαπλωστρα κατω απ την ομπρελα με καφεδες-κοκτειλ τοσες ωρες.Απορω πως αντεχεις
Εσυ εισαι αυτος που τους παει νερο και τους σκουπιζει τον ιδρωταδουλεια ρε στο κεντρο σαν τους τσολιαδες και εγω στον ηλιοκλπ
Μπριζολα με ρυζι,μπουγιουρντι,σαλατα παντζαρι-χωριατικη κλπΤι τσιμπησες μαν;
Μου ζητάς την άδεια για να στειλεις πμ?αλεξ 71 να σου στείλω πμ να μου δώσεις της συμβουλές σου?
μακαρι να το εκανα εγω...στον δρομο ειμαι στρωνω πλακες,πισσα κλπΕσυ εισαι αυτος που τους παει νερο και τους σκουπιζει τον ιδρωτα
φιλε μιλαμε για ΜΕΓΑΛΗ ΓΑΜΙΟΛΑ...Θα χει αναστεναξει το Βαρουλκο με τον Νιπλη! Απειλειται πλεον το βασιλικο καβουρι και η μεσογειακη καραβιδα με εξαφανιση…
Δεν τον διορθωσες στην ορθογραφια?Εισαι σιγουρα ο Αλεξ71,ενα μελος Νιπλη,τον εχεις ακουσταΜου ζητάς την άδεια για να στειλεις πμ?
φιλε μιλαμε για ΜΕΓΑΛΗ ΓΑΜΙΟΛΑ...
Επιβλεπων του εργου να φανταστω,κοιτας τους αλλους που ριχνουν ιδρωτα και ταυτιζεσαι?μακαρι να το εκανα εγω...στον δρομο ειμαι στρωνω πλακες,πισσα κλπ
θα φαει και τις φωκιες μοναχους-μοναχους ο τριμαλαξ
Χούντα έχουμε και γίνονται δρόμοι?μακαρι να το εκανα εγω...στον δρομο ειμαι στρωνω πλακες,πισσα κλπ
Εσυ εισαι αυτος που τους παει νερο και τους σκουπιζει τον ιδρωτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπριζολα με ρυζι,μπουγιουρντι,σαλατα παντζαρι-χωριατικη κλπ
Ο,τι κολυμπαει κινδυνευει…θα φαει και τις φωκιες μοναχους-μοναχους ο τριμαλαξ
φτιαχνω την αναμορφωση του αποτυχημενου μεγαλου περιπατου..εσπαγα τα πεζοδρομια σημεριςΧούντα έχουμε και γίνονται δρόμοι?
δύσκολη δουλειά μάγκα μουμακαρι να το εκανα εγω...στον δρομο ειμαι στρωνω πλακες,πισσα κλπ
Αααχχχχ που σαι ρε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ!!! Ξεκλειδωτα κοιμομασταν! Παντου ταξη και ασφαλεια…Χούντα έχουμε και γίνονται δρόμοι?