Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Παιδες να μη ξεχναμε και τον Μπραμπ που λειπει απο κοντα μας… οχι μονο τον Νιπλαρο…
δεν γνωριζω το μπραμπ αλλα ο νιπλαρος μας λειπει!!Παιδες να μη ξεχναμε και τον Μπραμπ που λειπει απο κοντα μας… οχι μονο τον Νιπλαρο…
Εχω την αμυδρά υποψία οτι ο Μπράμπ θα αργήσει πολύ να ξαναμπεί εαν ξαναμπεί ποτέ.Παιδες να μη ξεχναμε και τον Μπραμπ που λειπει απο κοντα μας… οχι μονο τον Νιπλαρο…
Γιατι; Τοσο χοντρο ηταν το παραπτωμα;;;Εχω την αμυδρά υποψία οτι ο Μπράμπ θα αργήσει πολύ να ξαναμπεί εαν ξαναμπεί ποτέ.
Οχι βέβαια σιγά το παράπτωμα, σαχλαμάρες.Γιατι; Τοσο χοντρο ηταν το παραπτωμα;;;
Δε θα χει κι αδικο…Οχι βέβαια σιγά το παράπτωμα, σαχλαμάρες.
Αλλά ετσι όπως τον γνωρίζω απο εδώ μέσα είναι πολύ υπερήφανος για να δεχτεί ποινή.
Εύχομαι να κάνω λάθος.
οχι καμμια σχεση αρχοντα,το εβαλα για να αποπροσανατολισω την κουβενταΤι; Προσβαλλε καμνια τρανς;;
Εχω την αμυδρά υποψία οτι ο Μπράμπ θα αργήσει πολύ να ξαναμπεί εαν ξαναμπεί ποτέ.
Μπραμπ ειναι ατομαρα και καλα θα κανει να ξαναμπει...παιδια μην ξεχναμε και τον ταμτακο της καρδιας μας...και αυτος αρχιζει να μου λειπει
Αυτος ας πιει καμνια φιξ κι ας κοψει κανα καλωδιο… τον ξεχασαμε ηδη!Μπραμπ ειναι ατομαρα και καλα θα κανει να ξαναμπει...παιδια μην ξεχναμε και τον ταμτακο της καρδιας μας...και αυτος αρχιζει να μου λειπει
καλο π[αιδι ειναι αρχοντα...λιγο παραπλανημενο μονοΑυτος ας πιει καμνια φιξ κι ας κοψει κανα καλωδιο… τον ξεχασαμε ηδη!
Με ξενερωσε πολυ…καλο π[αιδι ειναι αρχοντα...λιγο παραπλανημενο μονο
το ξερω αγορινα...αθελα του παρεξηγησις κλπΜε ξενερωσε πολυ…
ωστε ετσι για αυτο σε λεω κριφοπουτανιτσα γουστάρεις να βιάζειςΚΑΡΑΜΑΝΑΡΕ πιστευω με ξερεις δε θα σου ελεγα μαλακιες εγω...ΟΜΩΣ οποιος σε πειραξει θα του βιασουμε ΚΑΙ τις μασχαλες του
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το ξερω αγορινα...αθελα του παρεξηγησις κλπ
Έτσι,θα φάει γαμησι ανελεητοΚΑΡΑΜΑΝΑΡΕ πιστευω με ξερεις δε θα σου ελεγα μαλακιες εγω...ΟΜΩΣ οποιος σε πειραξει θα του βιασουμε ΚΑΙ τις μασχαλες του
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το ξερω αγορινα...αθελα του παρεξηγησις κλπ
Aυτό θα υποστεί όποιος τον ενοχλήσειΚΑΡΑΜΑΝΑΡΕ πιστευω με ξερεις δε θα σου ελεγα μαλακιες εγω...ΟΜΩΣ οποιος σε πειραξει θα του βιασουμε ΚΑΙ τις μασχαλες του
Aυτό θα υποστεί όποιος τον ενοχλήσει