TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
κουμπαρουλη ασε της ξουριες και στειλε τα μπαρμπουνιιααυτο το γεύμα ουτε η βασιλιάδες δεν το εχουν Καραμανοοοοο
κουμπαρουλη ασε της ξουριες και στειλε τα μπαρμπουνιιααυτο το γεύμα ουτε η βασιλιάδες δεν το εχουν Καραμανοοοοο
Έτσι φτιάχνονται τα γεροδεμένα κορμιά Καραμανοοοο ???Εδω λιτα ολα… πολυσπορο τοστακι με γαλοπουλα τυρι και ελληνικο διπλο για πρωινο…
φρεντο εσπρεσσο με παγωμενο νερο απο τη καταψυξη τωρα
ομελετα με κολοκυθακι και κρεμμυδι για μεσημερι
μπανανα απογεμα
πολυσπορο τοστακι τυρι γαλοπουλα για βραδυ…
λιτοτις…
Τωρα που διαλυθηκε και το ελλειπτικο…Έτσι φτιάχνονται τα γεροδεμένα κορμιά Καραμανοοοο ???
Μετα τις 5-6/9 ! Αυριο βραδυ φευγω για λημνο !ποτε γυρνάς Αθηνα ,Καραμάνο?
ωραιος ,παρε αλλο ελλειπτικοΤωρα που διαλυθηκε και το ελλειπτικο…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μετα τις 5-6/9 ! Αυριο βραδυ φευγω για λημνο !
Κανε ελαφρυ τρεξιματακι στο δάσοςΤωρα που διαλυθηκε και το ελλειπτικο…
Μπα με το που γυρισω αθ θ αρχισω παλι περπατημα! Θα καταπινω τα χιλιομετρα!ωραιος ,παρε αλλο ελλειπτικο
ε καπου στης 20 Σεπτεμβρίου θα γυρίσω και εγω ΑθηναΤωρα που διαλυθηκε και το ελλειπτικο…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μετα τις 5-6/9 ! Αυριο βραδυ φευγω για λημνο !
Τυπε ασε μη μου βγει κανας…παπαχρονης απο κανα δεντρο!Κανε ελαφρυ τρεξιματακι στο δάσος
Όχι ελλειπτικό….ωραιος ,παρε αλλο ελλειπτικο
να προσεχεις μην πνιγειςΜπα με το που γυρισω αθ θ αρχισω παλι περπατημα! Θα καταπινω τα χιλιομετρα!
Συμφωνω .?Όχι ελλειπτικό….
διάδρομο να πάρει ??
Πάνε αυτοί τώρα να φοβάσαι τους αραπαδες τους ποδοσφαιριστές ???Τυπε ασε μη μου βγει κανας…παπαχρονης απο κανα δεντρο!
Eσυ μορή κουφάλα μητιγκ κανονισες πάλινα προσεχεις μην πνιγεις
αφου εφαγα ακυρο το σαββατοEσυ μορή κουφάλα μητιγκ κανονισες πάλι
Με το αίσθημα;αφου εφαγα ακυρο το σαββατο
Μισθωτός δουλεύει μουνάκια
κωλοχαρτα ποτε παραλαμβανεις ??? μπορει να τον πιασει κανεναν ευκοίλιαΜισθωτός δουλεύει μουνάκια