The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 38.168
- Πόντοι
- 25.467
κάρφωσες βάρο ότι σπάμαρε και μπανάρανε και νιπλ για ξεκάρφωμα...
τώρα εξηγούνται όλα...
Α να γειά σας!!!
Σκίστε το, το αρχίδι.
κάρφωσες βάρο ότι σπάμαρε και μπανάρανε και νιπλ για ξεκάρφωμα...
τώρα εξηγούνται όλα...
ρε συ Ερειζερ ζηταω συγνωμη ημουν σε στιγμη αδυναμιας
εδω ειναι τα γραπτα ρε λειψομυαλε...οποιος θελει τα βλεπει..εσυ μπηκες μεσα και αρχισες τις παπαριες και οταν σε πονεσα ψυχολογικα οπως και τωρα συνεχιζεις να γραφεις μαλακιες..ΠΡΟΣΕΧΕ ομως εγω το σταματησα οπως σου εγραψα προχθες αν θυμαμαι καλα οτι σεβομαι την ψυχολογικη σου κατασταση...ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ ομως εσυ δεν φταιωΠοιος ξεκινησε τις αναφορές για πρώην;
τελικα δεν εισαι χαζος εισαι ο νουμερο1 υποψηφιος mister malakasΤώρα να με λες εσύ καημένο που στα 50 σου έχεις καταλήξει άτεκνος σεκιουριτάς που καίγεται σε φορουμς πάει πολύ,δε νομίζεις;
Είναι. Αλλά είχαν γίνει αναφορές από άλλους πρώτα που προσποιείστε ότι δε θυμαστεΣοβαρολογείς τώρα;;;
Το ότι έκανες αναφορά στην κυρία της φωτογραφίας, δεν είναι αναφορά σε τρίτο πρόσωπο;
το εγραψα πρωτος αν θυμασαι θετει ισχυρη υποψηφιοτητα και το ξερει οτι θα φτασει ψηλατελικα δεν εισαι χαζος εισαι ο νουμερο1 υποψηφιος mister malakas
που κρυβεται πισω απο ενα πληκτρολογιο
Ήρεμα τίγρη, μην ταραζεσαιεδω ειναι τα γραπτα ρε λειψομυαλε...οποιος θελει τα βλεπει..εσυ μπηκες μεσα και αρχισες τις παπαριες και οταν σε πονεσα ψυχολογικα οπως και τωρα συνεχιζεις να γραφεις μαλακιες..ΠΡΟΣΕΧΕ ομως εγω το σταματησα οπως σου εγραψα προχθες αν θυμαμαι καλα οτι σεβομαι την ψυχολογικη σου κατασταση...ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ ομως εσυ δεν φταιω
αλλο η αναφορα του τροβαδουρου που δεν ηταν κακοπροαιρετη και αλλο η δικη σου..εξαλλου τοτε ειχες περιοδο στο μουνακι σου και με κατηγορουσες συνεχως αλλο αν εσυ κανεις χειροτεραΕίναι. Αλλά είχαν γίνει αναφορές από άλλους πρώτα που προσποιείστε ότι δε θυμαστε
αστο γιατι τωρα τα πηρα ειναι αυτα που λεω οι τζαμπα μαγκες τα σκουπιδια της κοινωνίαςτο εγραψα πρωτος αν θυμασαι θετει ισχυρη υποψηφιοτητα και το ξερει οτι θα φτασει ψηλα
ποιος ταραζεται γατακι εχει φανει..τωρα βεβαια που ξεφυγες προσπαθεις να το μαζεψεις..καημενεΉρεμα τίγρη, μην ταραζεσαι
Βρε μαλάκα, αναφορές για πρώην που με παράτησε ποιος ξεκινησε; Μην το παίζεις χαζόςαλλο η αναφορα του τροβαδουρου που δεν ηταν κακοπροαιρετη και αλλο η δικη σου..εξαλλου τοτε ειχες περιοδο στο μουνακι σου και με κατηγορουσες συνεχως αλλο αν εσυ κανεις χειροτερα
αααα αυτο λες;οταν με περασες γενεες 14 και επειδη εγω ειμαι αντρας οχι με μουνοχειλα οπως εσυ οταν μου επρηξες τα αρχιδια εγω στα ειπα αυτα ναι..οταν ειδα οτι σε πονεσε πολυ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ..εσυ συνεχιζεις οποτε νευριαζεις βεβαια γιατι σου θυμιζω μαλλον την καταντια σουΒρε μαλάκα, αναφορές για πρώην που με παράτησε ποιος ξεκινησε; Μην το παίζεις χαζός
Οκ, αρα εσύ το ξεκίνησες με τα 3α πρόσωπα. Ευχαριστώαααα αυτο λες;οταν με περασες γενεες 14 και επειδη εγω ειμαι αντρας οχι με μουνοχειλα οπως εσυ οταν μου επρηξες τα αρχιδια εγω στα ειπα αυτα ναι..οταν ειδα οτι σε πονεσε πολυ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ..εσυ συνεχιζεις οποτε νευριαζεις βεβαια γιατι σου θυμιζω μαλλον την καταντια σου
τωρα σοβαρα θα κανεις ουσιαστικη κουβεντα με τον χυτα??αααα αυτο λες;οταν με περασες γενεες 14 και επειδη εγω ειμαι αντρας οχι με μουνοχειλα οπως εσυ οταν μου επρηξες τα αρχιδια εγω στα ειπα αυτα ναι..οταν ειδα οτι σε πονεσε πολυ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ..εσυ συνεχιζεις οποτε νευριαζεις βεβαια γιατι σου θυμιζω μαλλον την καταντια σου
αφου εγραψες για την γυναικα της φωτο και για τις διακοπες μου ρε γυναικωτε τα γραπτα εδω ειναι ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ σε ξεφτυλισε και ο ΔιοΟκ, αρα εσύ το ξεκίνησες με τα 3α πρόσωπα. Ευχαριστώ
οχι σταματω εδω ο λαος του μπου ξερει του τα ειπαν κιολας αστον να κρακαρει μονος του παλιτωρα σοβαρα θα κανεις ουσιαστικη κουβεντα με τον χυτα??
Πριν τη φωτό το είχες ξεκινήσει. Όπως είπες, τα γραπτά μένουν. Μπορεί να το βρει ο καθένας (αν δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει)αφου εγραψες για την γυναικα της φωτο και για τις διακοπες μου κλο ρε γυναικωτε τα γραπτα εδω ειναι ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ σε ξεφτυλισε και ο Διο
ελα που τα βρισκουν...ελα σταματα την κλαψα τωρα ηρεμησε..μας ζαλισες λιγακι να ξεςΠριν τη φωτό το είχες ξεκινήσει. Όπως είπες, τα γραπτά μένουν. Μπορεί να το βρει ο καθένας (αν δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει)
εσυ ξεκινησες να στολιζεις τα ποστ σου με χαρακτηρισμους ναυαγια/σκουπιδια/ζωα κλπΟκ, αρα εσύ το ξεκίνησες με τα 3α πρόσωπα. Ευχαριστώ