TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
τελικα φαινεται πως ειναι πολλοι που μας περιστοιχίζουνΜέχρι πριν λίγες μέρες νόμιζα πως μόνο καλόγερο μπορεί να είναι τοοοοοοσο συμπαθής....
τελικα φαινεται πως ειναι πολλοι που μας περιστοιχίζουνΜέχρι πριν λίγες μέρες νόμιζα πως μόνο καλόγερο μπορεί να είναι τοοοοοοσο συμπαθής....
Ok , επειδή έχεις χεσμενη τη φωλιά σου, τώρα θες να σταματήσω. Οκ σταματάωελα που τα βρισκουν...ελα σταματα την κλαψα τωρα ηρεμησε..μας ζαλισες λιγακι να ξες
Είναι. Αλλά είχαν γίνει αναφορές από άλλους πρώτα που προσποιείστε ότι δε θυμαστε
Αυτό μπορεί. Αλλά δεν είχα πιάσει 3α πρόσωπα πριν ξεκινήσουν οι αναφορές από άλλον πρώταεσυ ξεκινησες να στολιζεις τα ποστ σου με χαρακτηρισμους ναυαγια/σκουπιδια/ζωα κλπ
με το συμπαθιο κιολας
ρε γραψε οτι θες σε ξεφτυλιζουνΤΟΣΟΙ και εσυ συνεχιζεις..εισαι εμμονικος,χωρις αρχιδια τι δεν καταλαβαινεις;Ok , επειδή έχεις χεσμενη τη φωλιά σου, τώρα θες να σταματήσω. Οκ σταματάω
ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΡΘΑΑυτό μπορεί. Αλλά δεν είχα πιάσει 3α πρόσωπα πριν ξεκινήσουν οι αναφορές από άλλον πρώτα
Γιατί δεν το παραδέχεσαι και κρύβεσαι πίσω από την "παρέα" σου;ρε γραψε οτι θες σε ξεφτυλιζουνΤΟΣΟΙ και εσυ συνεχιζεις..εισαι εμμονικος,χωρις αρχιδια τι δεν καταλαβαινεις;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΡΘΑ
ρε γραψε οτι θες σε ξεφτυλιζουνΤΟΣΟΙ και εσυ συνεχιζεις..εισαι εμμονικος,χωρις αρχιδια τι δεν καταλαβαινεις;
ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΡΘΑ
ρε τυπε δεν σταματαει τι δεν καταλαβαινεις;ειναι ο νεος σινς αλλα χωρις φαρμακαπρεπει να σταματησει αυτη η ιστορια...
α ολοι αυτοι ειναι τυφλοι και απλα με στηριζουν επειδη ειναι παρεα μου..ενταξει θυληκο μου προσβαλλεις τοσο κοσμο ενω ξερεις οτι εισαι μαλακαςΓιατί δεν το παραδέχεσαι και κρύβεσαι πίσω από την "παρέα" σου;
εσυ ξεκινησες να στολιζεις τα ποστ σου με χαρακτηρισμους ναυαγια/σκουπιδια/ζωα κλπ
με το συμπαθιο κιολας
Δεν έχει πει κανείς ότι δεν τις ξεκίνησες εσύ πρώτα τις αναφορές σε 3α πρόσωπα. Ούτε αναγνωση δεν ξέρεις;ρε τυπε δεν σταματαει τι δεν καταλαβαινεις;ειναι ο νεος σινς αλλα χωρις φαρμακα
α ολοι αυτοι ειναι τυφλοι και απλα με στηριζουν επειδη ειναι παρεα μου..ενταξει θυληκο μου
Εσένα σε ξέχασα.........και εμμονικος....
Τυπε εγώ σταματάω, αλλοι ξεκινάνε τις αναφορές πρωί πρωί και τις αφιερώσεις λες και είναι ερωτευμένοι. Άμα αφήνει υπονοούμενα ο άλλος θα απαντήσωπρεπει να σταματησει αυτη η ιστορια...
χαχαχαχαχααχα οκ..σου εχω γινει ρε πουστη αλατι στην πληγηΔεν έχει πει κανείς ότι δεν τις ξεκίνησες εσύ πρώτα τις αναφορές σε 3α πρόσωπα. Ούτε αναγνωση δεν ξέρεις;
στα αρχιδια μας απαντα οποτε θες αρκει ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙΣ ρε...την κλαψα δεν μπορω και την ανανδρεια και γραφε οτι θες.,Τυπε εγώ σταματάω, αλλοι ξεκινάνε τις αναφορές πρωί πρωί και τις αφιερώσεις λες και είναι ερωτευμένοι. Άμα αφήνει υπονοούμενα ο άλλος θα απαντήσω
χωσε ενα γκιφακι με εναν αρχοντικο ρωσσικο κωλο με μεγαλες ποδαρες ρε θειο για αποζημιωσηΕσένα σε ξέχασα.........
στην πορτα ειμαι φευγωΧθές το βράδυ την κοπανήσατε και χώσατε βάρδια τον κ. Κακέκτυπο.
Καλάααααα!!!
Θα τα πούμε εντός ολίγου εμείς οι δυό.
οχι ρε εσυ μην γραφεις τετοια πραγματα εχουν κανει καριερα πολλες με το κλαμαχαχαχαχαχααχα οκ..σου εχω γινει ρε πουστη αλατι στην πληγη
στα αρχιδια μας απαντα οποτε θες αρκει ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙΣ ρε...την κλαψα δεν μπορω και την ανανδρεια και γραφε οτι θες.,
Έτσι, κάνε τον Κινέζο. Παραδεξου το ρε κυλότα ότι το ξεκίνησες, γιατί αν βρω ποτε άρχισες τις αναφορές και δουν ότι ήταν πριν τη φωτό θα γίνεις περισσότερο ρεζίλι, οπότε πες το από μόνος σου να πάει στο διάολοχαχαχαχαχααχα οκ..σου εχω γινει ρε πουστη αλατι στην πληγη
Ο Μπαρόπουλος ήταν η παράπλευρη απώλειαΕντάξει, στον βάρο ίσως ήταν και για ξεκάρφωμα.
Ακριβώς ίδιο ήταν και το πρώτο μπαν, μαζί τους το έκαναν σε άλλο νήμα που έγραφαν και πάλι ταυτόχρονα.
Ο βάρος είναι και λίγο γκαντεμόσαυρος βέβαια...