Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.298
Πόντοι
25.467
Παραγίναμε ευαίσθητοι μου φαίνεται.
Σε κάθε περίπτωση, σε κάποιον που ξεχνιέται ή παρασύρεται μπορεί να υπάρξει μια προειδοποίηση με κάποιον άλλο τρόπο.
Αν τώρα η προειδοποίηση είναι το μπαν...

Δεν έχει να κάνει με "ευαισθησίες" το θέμα.

Έχει να κάνει με "αόρατα" στον έξω κόσμο ανθρωπάκια, που επειδή εδώ τους δόθηκε λίγη σημασία και έγιναν "ορατά", τρέφουν την ψευδαίσθηση πως απέκτησαν επιτέλους την θεσμική θέση και την εξουσία που τόσο ποθούσαν.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.322
Πόντοι
12.756
θα παρακαλεσω μην μου των διωξετε μονο :) γιατι ερχεται Σ/Κ και δεν ξερω αν θα βρουμε αλλον να γελαμε :happy::happy:
εδω θα ειναι ρε που να παει;οτι στοιχημα θες...μετραει μεχρι και τις τελειες..εχει αυτοαναιρεθει τοτες πολες φορες,εχει γινει ρομπα και εδω συνεχιζει τις μαλακιες του σαν να μην τρεχει τιποτα...στο εγραψα και πριν θα χυνει με το νημα στο τελος

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
Αυτό δεν το έχω καταλάβει, τσακωνομαι π.χ. με την Τασούλα και πεταγεστε αλλά 3 άτομα σαν πουστράκια. Άνανδρο φουλ.
Είχα πει ότι δε θα γραφω αλλά βλεπω ότι τριβεστε συνεχώς, ειδικά η Τασούλα κάθε πρωί είναι όλο υπονοούμενα. Με έχει ερωτευτεί μάλλον:dunno:
κοιτα λιονταρακο ειμαι 51 και αγορακια δεν :zfuck:τωρα αν εσενα ξυνεται ο κωλαρινος σου εχω κρατησει με τον μακαριτη επαφες που δεν τον χαλαει εναντι αμοιβης παντα να πηδηξει και ενα μη προβοσκοιδουχο

Τελευταία τροποποίηση:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
οταν θα κοψει η πουτανα το γαμησι θα σταματησεις να παρακολουθεις και να γραφεις εδω...στο ειχα πει απο την αρχη...βλεπεις πως δικαιωνομαι με την παρτη σου...
Βρε μαλάκα, στο λέω και τώρα, αν δεν ξαναδώ αναφορά άμεση ή έμμεση εδώ μέσα δεν ξαναμπαινω. ΟΚ; Εγω κρατάω τον λόγο μου, εσείς είστε πουτάνες και δεν τον κρατάτε

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.946
Πόντοι
2.606
Δεν έχει να κάνει με "ευαισθησίες" το θέμα.

Έχει να κάνει με "αόρατα" στον έξω κόσμο ανθρωπάκια, που επειδή εδώ τους δόθηκε λίγη σημασία και έγιναν "ορατά", τρέφουν την ψευδαίσθηση πως απέκτησαν επιτέλους την θεσμική θέση και την εξουσία που τόσο ποθούσαν.

Στην περίπτωση του Νιπλ, θα πρόσθετα και φθόνο και όποιος καταλαβαίνει...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.322
Πόντοι
12.756
Βρε μαλάκα, στο λέω και τώρα, αν δεν ξαναδώ αναφορά άμεση ή έμμεση εδώ μέσα δεν ξαναμπαινω. ΟΚ; Εγω κρατάω τον λόγο μου, εσείς είστε πουτάνες και δεν τον κρατάτε
βασικα προσωπικα εγω δεν εχω θεμα να μπαινεις ειλικρινα...απλα πολλα που γραφεις ειναι μαλακιες και τα σχετικα...οποτε λαμβανεις απαντησεις που σου πρεπουν..

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
ποτε θα με :zfuck: να σου γλυψω την πλατη ????

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.298
Πόντοι
25.467
Ο αλπούλα σου απάντησε ότι ίσως επειδή είχαν ήδη φάει ένα 24ωρο, που ακούγεται λογικό.

Δεκτόν!

Παραμένει όμως συστηματικά αναπάντητο το ερώτημα του γιατί δεν μπαναρίστηκαν και οι υπόλοιποι που πραγματοποίησαν αναρτήσεις άσχετου περιεχομένου (ίσως και περισσότερες από τους τιμωρημένους) , στο ίδιο νήμα , την ίδια ημέρα. :)

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
Δεκτόν!

Παραμένει όμως συστηματικά αναπάντητο το ερώτημα του γιατί δεν μπαναρίστηκαν και οι υπόλοιποι που πραγματοποίησαν αναρτήσεις (ίσως και περισσότερες από του τιμωρημένους) άσχετου περιεχομένου, στο ίδιο νήμα , την ίδια ημέρα. :)
θα κανω μια διορθωση ομως ειδα ενα πριντ σκεεν που ποσταρισες ....που η αθωότητα παει περιπατο
ΥΓ. σε αυτο περιμενα μια απαντηση

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
βασικα προσωπικα εγω δεν εχω θεμα να μπαινεις ειλικρινα...απλα πολλα που γραφεις ειναι μαλακιες και τα σχετικα...οποτε λαμβανεις απαντησεις που σου πρεπουν..
Άμα γράφω μαλακίες, να συζητήσουμε να μου πεις γιατί γράφω μαλακίες. Τώρα το ομαδικό πέσιμο θυμίζει άλλες τακτικές

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.322
Πόντοι
12.756
θα κανω μια διορθωση ομως ειδα ενα πριντ σκεεν που ποσταρισες ....που η αθωότητα παει περιπατο
ΥΓ. σε αυτο περιμενα μια απαντηση
θα σε παρακαλεσω να μην ξανακανεις ουτε εμμεση ουτε αμεση αναφορα αλλη φορα στον κυριο Λαιον-ο γιατι παρεξηηγειται και θα μπαινει και θα σου κανει την μουρη κρεας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άμα γράφω μαλακίες, να συζητήσουμε να μου πεις γιατί γράφω μαλακίες. Τώρα το ομαδικό πέσιμο θυμίζει άλλες τακτικές
οχι αγορινα δεν εχουμε να πουμε κατι...ξερεις πολυ καλα τι εννοω και δεν σου παει να παιζεις τον αθωο και τον μαλακα..τα γραπτα μενουν και οπως εστρωσες κοιμασαι..

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
προβλεπω 3 μπαλακια στο χαλαρο :wanker: :wanker: :wanker:κοριτσι θα τον κανεις τον Μπουξο ,ΚΟΡΙΤΣΙ απο σημερα το βραδυ θα παρει κιβωτια Μαλαματινες για να πνιγει τον φοβο του:alivedick::alivedick::alivedick:
Μαλαματινα κολα και σαντουιτς με σουβλακι , κασερι και αλοιφη ουγγαρεζα και…μαυρη μουσταρδα!! :wanker: :wanker: :wanker: :alivedick: :alivedick: :alivedick:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.298
Πόντοι
25.467

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Δεκτόν!

Παραμένει όμως συστηματικά αναπάντητο το ερώτημα του γιατί δεν μπαναρίστηκαν και οι υπόλοιποι που πραγματοποίησαν αναρτήσεις άσχετου περιεχομένου (ίσως και περισσότερες από τους τιμωρημένους) , στο ίδιο νήμα , την ίδια ημέρα. :)
Εκείνη τη μέρα θυμάμαι ήταν κάμποσες σελίδες το βραδυ που είχε κυριολεκτικά μόνο ποστ από τους 2 μπαναρισμενους και τον Αθηναίο. Μπαν έφαγαν μόνο οι 2. Σκέψου γιατί

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.298
Πόντοι
25.467
Εκείνη τη μέρα θυμάμαι ήταν κάμποσες σελίδες το βραδυ που είχε κυριολεκτικά μόνο ποστ από τους 2 μπαναρισμενους και τον Αθηναίο. Μπαν έφαγαν μόνο οι 2. Σκέψου γιατί

ΠΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

Τώρα κατάλαβα πόσο μαλάκας είμαι!!!

Τούς κατέδωσε ο κ. Ατενέζος με αντάλλαγμα την δική του ασυλία!

ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΙΣΩ ΤΟΝ ΜΠΙΝΕ....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
θα σε παρακαλεσω να μην ξανακανεις ουτε εμμεση ουτε αμεση αναφορα αλλη φορα στον κυριο Λαιον-ο γιατι παρεξηηγειται και θα μπαινει και θα σου κανει την μουρη κρεας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οχι αγορινα δεν εχουμε να πουμε κατι...ξερεις πολυ καλα τι εννοω και δεν σου παει να παιζεις τον αθωο και τον μαλακα..τα γραπτα μενουν και οπως εστρωσες κοιμασαι..
Καλά στα αρχιδια μου. Εγώ είπα κάτι, αν θέλετε συνεχιστε σε αυτό το μοτίβο και θα γίνεται το νήμα κώλος κάθε φορά. Στο χέρι σας είναι (και αυτό)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.322
Πόντοι
12.756
ΠΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

αποκλειεται να ειναι ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ που να εννοει αυτο...κατι αλλο εννοει και θα το γραψει να μας λυσει τις αποριες :tooth:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
ΠΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

Μου αρέσει που περίμενα να απαντήσεις και σοβαρά

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom