bookie
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2021
- Like
- 828
- Πόντοι
- 86
Θα είμαι το πρόσωπο που θα σου πούνε τα καλύτερα λογία για έμενα όταν έρθει η ώρα.εσυ ποιος εισαι παλικαινούργιο φρουτο
Θα είμαι το πρόσωπο που θα σου πούνε τα καλύτερα λογία για έμενα όταν έρθει η ώρα.εσυ ποιος εισαι παλικαινούργιο φρουτο
τι δεν σου εκατσε η 46εξαρα γιαΕχω ξενερωσει…![]()
![]()
παιχτη ενα φορουμ ειναιεπειδή σας βλέπω που καβγαδίζετε με "" η χωρίς "" και έλεγα να πω δυο λογια.. (δεν σας γνωρίζω σχεδόν καθόλου, άρα λάθος θα έκανα να αναμιχθώ στις προσωπικές σας σχέσεις )
εσυ ποιος εισαι παλικαινούργιο φρουτο
ασε καταλαβαμε .Θα είμαι το πρόσωπο που θα σου πούνε τα καλύτερα λογία για έμενα όταν έρθει η ώρα.![]()
Μπα αυτη ειναι μονιμα…κολλημενη πανω μου! Οποτε θελω μου τον…παιζει!τι δεν σου εκατσε η 46εξαρα για![]()
Πόλυ φοβάμαι ότι δε - δε καταλαβαίνειςασε καταλαβαμε .
ετοιμαζεται για το μιτινγκΑυτη η νυφιτσα ο Αθηναιος που γυροβολα
Τίποτα άγιε μου δικό μου λάθος που έκανα και μίλησα εξ αρχήςΜιλάτε με γρίφους νεαρέ μου.
Το νεο…metoo θα εχουμε Αγιε μου!!Το πιο αναπάντεχο από όλα, είναι πως στην θυρίδα μου έρχονται σωρηδόν μηνύματα από ανεξάρτητες με καταγγελίες για το Μουνοπανοβαγόνι.
Καλά ρε κοπέλες!!!
Τι περιμένετε για να βγείτε και να τα γράψετε;
Metoo στο μπορντελα ντοτ κομ...ξεροχυνω!!!Το πιο αναπάντεχο από όλα, είναι πως στην θυρίδα μου έρχονται σωρηδόν μηνύματα από ανεξάρτητες με καταγγελίες για το Μουνοπανοβαγόνι.
Καλά ρε κοπέλες!!!
wine -pussy η συγγενικο πρόσωποΠόλυ φοβάμαι ότι δε - δε καταλαβαίνεις
ολααα στην φορα λεμεΤο πιο αναπάντεχο από όλα, είναι πως στην θυρίδα μου έρχονται σωρηδόν μηνύματα από ανεξάρτητες με καταγγελίες για το Μουνοπανοβαγόνι.
Καλά ρε κοπέλες!!!
wine - pussy;;;wine -pussy η συγγενικο πρόσωπο