Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Στα early 00s ήταν στα καλύτερα τηςΕργάρα και άξιζε το όσκαρ που πήρε για αυτόν τον ρόλο
Στα early 00s ήταν στα καλύτερα τηςΕργάρα και άξιζε το όσκαρ που πήρε για αυτόν τον ρόλο
ποιος σε![]()
μην μου πεις σε απειλησε και εσενα ο πουσυ οτι αν δεν του κατσεις θα σου βγαλει ροζ βιντεο την ωρα που τον πηδας
Είναι να απορεί κανείς με όσους απορούν για το πώς καταλήγουν κάποιες να κάνουν βουτιά στα βράχια.Ενταξει αλλά δεν βλεπεις τον αλλο απο τα γραφομενα του οτι δεν στεκει καλά? Τι πας και τον συναντας?
Eπειδη δεν παρακολουθουσα,που εχει γραψει και τι ακριβως?Troll mode off:
Εντάξει,αν ξανά επιτραπεί είσοδος στον Πούσυ (ύστερα κι από τα σημερινά νέα)...τι να πω.
Αν θυμαμαι καλα ειπες οτι δε σου αρεσει το παρεακι εδω και εμεις σου ειπαμε να φυγεις. Σωστα;Πουτσες μπλε καραμελέ.
Το ανέφερε και ένας πολυ ωραια πριν, αν ισχύουν όλα αυτά να πάνε με το σωστο τρόπο εκεί που πρέπει.
Τώρα τα ποστς ηρωισμού και οι δηλώσεις αποτροπιασμού και καταδίκης στο μπουρδέλα και οι απαγορεύσεις στο φόρουμ είναι για τα μάτια του κόσμου (και της κοπέλας).
Γι αυτο και συ να πηγαινεις που και που σε καμια βαφτιση μπας και δεις μουνι.Σου έχουν ανοικτεί παντού προσβάσεις πάντως ρε κερατά, πώς τα χεις καταφέρει; Pm άλλων μελών στο φόρουμ μαθαίνεις, sms κλπ., μπράβο μπράβο![]()
Το 'κανες το show σου με το σεντόνι, μπράβο. Αν υπάρχει όμως οντως προβλημα, τι θα 'λεγες να κάνεις κάτι ουσιώδες;
ναυαγησε το πλοιο και ψαχνει να βρει νεα στεγηΑν θυμαμαι καλα ειπες οτι δε σου αρεσει το παρεακι εδω και εμεις σου ειπαμε να φυγεις. Σωστα;
και απο εκει πουλο εχει παρει γιατι τρομαζει τα παιδακια και τους τρωει τα γλυκαΓι αυτο και συ να πηγαινεις που και που σε καμια βαφτιση μπας και δεις μουνι.
το show αε τσιρκο το εκανες ??Έχω κάνει ήδη. Ευχαριστώ για την παρότρυνση.
Μήπως να βάλω Άκη στο avatar μου?το show αε τσιρκο το εκανες ??
timης eneken πρεπει.... χωρια που αν το δει αυτος ο χαζος που εγραφε τα σεντονια θα σκασει μυτη να στην πει και θα γελασουμε και σημερα..γιατι ενας χαζος να ξερεις ποτε δεν φτανειΜήπως να βάλω Άκη στο avatar μου?
Το ετοιμάζω.το show αε τσιρκο το εκανες ??
ξερεις προβοσκιδουχα εχω άκρεςΤο ετοιμάζω.
Έγινεtimης eneken πρεπει.... χωρια που αν το δει αυτος ο χαζος που εγραφε τα σεντονια θα σκασει μυτη να στην πει και θα γελασουμε και σημερα..γιατι ενας χαζος να ξερεις ποτε δεν φτανει
ο Ιαπετος φιλε.Εψαξα τον Αρχεμορο κ δεν τον βρηκα.δεν ξερω εαν αποδημησεΑρχέμορε ποιά είναι αυτή η τρομακτική μορφή στο avatar σου?