ΠΡΟΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟΒΑΓΟΝΗ
(αυτό θα είναι το νικ σου από τώρα και στο εξής για εμένα)
Επειδή συνεχίζεις να ενοχλείς την Ειρήνη λέγοντας πάλι τις γνωστές σου ανοησίες, λαμβάνω για τελευταία φορά την πρωτοβουλία, να σου γράψω δυο αράδες.
Γνωρίζεις πολύ καλά, πως τόσο εγώ, όσο και ο Άλεξ, σε έχουμε βοηθήσει πολλές φορές να πάρεις τον λογαριασμό σου πίσω, βάζοντας τα δικά μας κεφάλια στον ντορβά, εγγυώμενοι στην διοίκηση ότι δεν θα ξανακάνεις μαλακίες.
Άλλες τόσες πάλι, έχουμε μπει μπροστάρηδες, και σε έχουμε προστατεύσει για να μην σε κάνουν εντελώς ρεζίλι, τα υπόλοιπα μέλη.
Κάθε φορά, μας ευχαριστείς, μας λές ότι επιφυλάσσεσαι, και μας υπόσχεσαι πως θα είσαι προσεκτικός και δεν θα δημιουργήσεις ξανά πρόβλημα.
Και τελικά το ευχαριστώ σου είναι να μας κερνάς αχαριστία, και να μας γράφεις εντελώς στα αρχίδια σου, χρησιμοποιώντας και ουσιαστικά "καίγοντας" όλες τις ευκαιρίες που σου δόθηκαν, προκειμένου να τάζεις προμοτοριλίκια σε εκδιδόμενες, να τις εκβιάζεις με ανάρτηση κακής κριτικής στην περίπτωση που δεν θα σου κάνουν έκπτωση, και με το να φορτώνεσαι σαν ταγάρι σε όλα τα θηλυκά μέλη παρενοχλώντας τα και πιέζοντας τα ασταμάτητα για σεξ ακόμα κι αν στο έχουν ξεκόψει από την αρχή.
Επί του προκειμένου τώρα, κι επειδή ισχυρίζεσαι πως η Ειρήνη τα "μεγαλοποιεί", σου γράφω και πως ακόμα και αν συμβαίνει αυτό (πράγμα που δεν πιστεύω διότι μου έχει στείλει αρκετά από αυτά που κατά καιρούς της στέλνεις), πολύ λίγη σημασία έχει αφού αποδεδειγμένα συνεχίζεις να την πιέζεις να συνευρεθείτε σεξουαλικά, ενώ αυτή σου έχει ξεκαθαρίσει, όχι μία, αλλά δεκάδες φορές πως δεν το επιθυμεί. Σε παρακαλεί να την αφήσεις ήσυχη κι εσύ την γράφεις στα αρχίδια σου και της απαντάς πως αυτό που χρειάζεται είναι ένα ¨βαρβάτο¨ γαμίσι από εσένα για να "ισιώσει". Σημειωτέων εδώ, πως μεταφέρω τα πιο light από τα εμετικά μηνύματά σου. Και το θέμα δεν είναι ότι το έχεις κάνει μόνον σε αυτήν, αλλά σε όποια μπει μέσα και σου δώσει λίγη σημασία.
Σε πληροφορώ λοιπόν, πως αντί να την απειλείς, θα έπρεπε να την ευχαριστείς που δεν έχει πάει ακόμα να σε "δώσει" στους μπάτσους.
Κλείνοντας, θεωρώ περιττό να σου γράψω πως για εμένα έχεις τελειώσει.-