Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Troll mode off:

Εντάξει,αν ξανά επιτραπεί είσοδος στον Πούσυ (ύστερα κι από τα σημερινά νέα)...τι να πω.
Πουτσες μπλε καραμελέ.
Το ανέφερε και ένας πολυ ωραια πριν, αν ισχύουν όλα αυτά να πάνε με το σωστο τρόπο εκεί που πρέπει.
Τώρα τα ποστς ηρωισμού και οι δηλώσεις αποτροπιασμού και καταδίκης στο μπουρδέλα και οι απαγορεύσεις στο φόρουμ είναι για τα μάτια του κόσμου (και της κοπέλας).

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
ΠΡΟΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟΒΑΓΟΝΗ
(αυτό θα είναι το νικ σου από τώρα και στο εξής για εμένα)

Επειδή συνεχίζεις να ενοχλείς την Ειρήνη λέγοντας πάλι τις γνωστές σου ανοησίες, λαμβάνω για τελευταία φορά την πρωτοβουλία, να σου γράψω δυο αράδες.

Γνωρίζεις πολύ καλά, πως τόσο εγώ, όσο και ο Άλεξ, σε έχουμε βοηθήσει πολλές φορές να πάρεις τον λογαριασμό σου πίσω, βάζοντας τα δικά μας κεφάλια στον ντορβά, εγγυώμενοι στην διοίκηση ότι δεν θα ξανακάνεις μαλακίες.

Άλλες τόσες πάλι, έχουμε μπει μπροστάρηδες, και σε έχουμε προστατεύσει για να μην σε κάνουν εντελώς ρεζίλι, τα υπόλοιπα μέλη.

Κάθε φορά, μας ευχαριστείς, μας λές ότι επιφυλάσσεσαι, και μας υπόσχεσαι πως θα είσαι προσεκτικός και δεν θα δημιουργήσεις ξανά πρόβλημα.

Και τελικά το ευχαριστώ σου είναι να μας κερνάς αχαριστία, και να μας γράφεις εντελώς στα αρχίδια σου, χρησιμοποιώντας και ουσιαστικά "καίγοντας" όλες τις ευκαιρίες που σου δόθηκαν, προκειμένου να τάζεις προμοτοριλίκια σε εκδιδόμενες, να τις εκβιάζεις με ανάρτηση κακής κριτικής στην περίπτωση που δεν θα σου κάνουν έκπτωση, και με το να φορτώνεσαι σαν ταγάρι σε όλα τα θηλυκά μέλη παρενοχλώντας τα και πιέζοντας τα ασταμάτητα για σεξ ακόμα κι αν στο έχουν ξεκόψει από την αρχή.

Επί του προκειμένου τώρα, κι επειδή ισχυρίζεσαι πως η Ειρήνη τα "μεγαλοποιεί", σου γράφω και πως ακόμα και αν συμβαίνει αυτό (πράγμα που δεν πιστεύω διότι μου έχει στείλει αρκετά από αυτά που κατά καιρούς της στέλνεις), πολύ λίγη σημασία έχει αφού αποδεδειγμένα συνεχίζεις να την πιέζεις να συνευρεθείτε σεξουαλικά, ενώ αυτή σου έχει ξεκαθαρίσει, όχι μία, αλλά δεκάδες φορές πως δεν το επιθυμεί. Σε παρακαλεί να την αφήσεις ήσυχη κι εσύ την γράφεις στα αρχίδια σου και της απαντάς πως αυτό που χρειάζεται είναι ένα ¨βαρβάτο¨ γαμίσι από εσένα για να "ισιώσει". Σημειωτέων εδώ, πως μεταφέρω τα πιο light από τα εμετικά μηνύματά σου. Και το θέμα δεν είναι ότι το έχεις κάνει μόνον σε αυτήν, αλλά σε όποια μπει μέσα και σου δώσει λίγη σημασία.

Σε πληροφορώ λοιπόν, πως αντί να την απειλείς, θα έπρεπε να την ευχαριστείς που δεν έχει πάει ακόμα να σε "δώσει" στους μπάτσους.

Κλείνοντας, θεωρώ περιττό να σου γράψω πως για εμένα έχεις τελειώσει.-

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

(πράγμα που δεν πιστεύω διότι μου έχει στείλει αρκετά από αυτά που κατά καιρούς της στέλνεις)​

Σου έχουν ανοικτεί παντού προσβάσεις πάντως ρε κερατά, πώς τα χεις καταφέρει; Pm άλλων μελών στο φόρουμ μαθαίνεις, sms κλπ., μπράβο μπράβο :coffee:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Σου έχουν ανοικτεί παντού προσβάσεις πάντως ρε κερατά, πώς τα χεις καταφέρει; Pm άλλων μελών στο φόρουμ μαθαίνεις, sms κλπ., μπράβο μπράβο :coffee:
Φχαριστώ θείο. Και στα δικά σου εύχομαι.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.868
Πόντοι
10.411
Η Αντζελίνα παλιά, όταν ερχότανε για ποτάκι κλινική

6BE0309E-53E8-4C7D-AC0C-BF4075EBD6AE.jpeg
Εργάρα και άξιζε το όσκαρ που πήρε για αυτόν τον ρόλο

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.784
Πόντοι
5.006

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.868
Πόντοι
10.411
ΠΡΟΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟΒΑΓΟΝΗ
(αυτό θα είναι το νικ σου από τώρα και στο εξής για εμένα)

Επειδή συνεχίζεις να ενοχλείς την Ειρήνη λέγοντας πάλι τις γνωστές σου ανοησίες, λαμβάνω για τελευταία φορά την πρωτοβουλία, να σου γράψω δυο αράδες.

Γνωρίζεις πολύ καλά, πως τόσο εγώ, όσο και ο Άλεξ, σε έχουμε βοηθήσει πολλές φορές να πάρεις τον λογαριασμό σου πίσω, βάζοντας τα δικά μας κεφάλια στον ντορβά, εγγυώμενοι στην διοίκηση ότι δεν θα ξανακάνεις μαλακίες.

Άλλες τόσες πάλι, έχουμε μπει μπροστάρηδες, και σε έχουμε προστατεύσει για να μην σε κάνουν εντελώς ρεζίλι, τα υπόλοιπα μέλη.

Κάθε φορά, μας ευχαριστείς, μας λές ότι επιφυλάσσεσαι, και μας υπόσχεσαι πως θα είσαι προσεκτικός και δεν θα δημιουργήσεις ξανά πρόβλημα.

Και τελικά το ευχαριστώ σου είναι να μας κερνάς αχαριστία, και να μας γράφεις εντελώς στα αρχίδια σου, χρησιμοποιώντας και ουσιαστικά "καίγοντας" όλες τις ευκαιρίες που σου δόθηκαν, προκειμένου να τάζεις προμοτοριλίκια σε εκδιδόμενες, να τις εκβιάζεις με ανάρτηση κακής κριτικής στην περίπτωση που δεν θα σου κάνουν έκπτωση, και με το να
φορτώνεσαι σαν ταγάρι σε όλα τα θηλυκά μέλη παρενοχλώντας τα και πιέζοντας τα ασταμάτητα για σεξ ακόμα κι αν στο έχουν ξεκόψει από την αρχή.

Επί του προκειμένου τώρα, κι επειδή ισχυρίζεσαι πως η Ειρήνη τα "μεγαλοποιεί", σου γράφω και πως ακόμα και αν συμβαίνει αυτό (πράγμα που δεν πιστεύω διότι μου έχει στείλει αρκετά από αυτά που κατά καιρούς της στέλνεις), πολύ λίγη σημασία έχει αφού αποδεδειγμένα συνεχίζεις να την πιέζεις να συνευρεθείτε σεξουαλικά, ενώ αυτή σου έχει ξεκαθαρίσει, όχι μία, αλλά δεκάδες φορές πως δεν το επιθυμεί. Σε παρακαλεί να την αφήσεις ήσυχη κι εσύ την γράφεις στα αρχίδια σου και της απαντάς πως αυτό που χρειάζεται είναι ένα ¨βαρβάτο¨ γαμίσι από εσένα για να "ισιώσει". Σημειωτέων εδώ, πως μεταφέρω τα πιο light από τα εμετικά μηνύματά σου. Και το θέμα δεν είναι ότι το έχεις κάνει μόνον σε αυτήν, αλλά σε όποια μπει μέσα και σου δώσει λίγη σημασία.

Σε πληροφορώ λοιπόν, πως αντί να την απειλείς, θα έπρεπε να την ευχαριστείς που
δεν έχει πάει ακόμα να σε "δώσει" στους μπάτσους.

Κλείνοντας, θεωρώ περιττό να σου γράψω πως για εμένα έχεις τελειώσει.-

Το τερμάτισε.Εντελώς όμως

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Εργάρα και άξιζε το όσκαρ που πήρε για αυτόν τον ρόλο
Συμφωνώ και στα δύο!
Δυνατό καστ, δυνατές ερμηνείες από όλο το θηλυκό καστ, με την Αντζελίνα να είναι τρομερή ως Lisa.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Ο Πούσυς ξεπερνάει συνέχεια τον εαυτό του.

Η πρόταση που είχε κάνει στην Άρτεμη για σκόντο,με αντάλλαγμα αποθεωτική κριτική ήταν πταισματάκι μπροστά στο σημερινό!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Πουτσες μπλε καραμελέ.
Το ανέφερε και ένας πολυ ωραια πριν, αν ισχύουν όλα αυτά να πάνε με το σωστο τρόπο εκεί που πρέπει.
Τώρα τα ποστς ηρωισμού και οι δηλώσεις αποτροπιασμού και καταδίκης στο μπουρδέλα και οι απαγορεύσεις στο φόρουμ είναι για τα μάτια του κόσμου (και της κοπέλας).
Troll mode off (ξανά σήμερα για άλλη μια φορά)

Κανονικά ναι,η κοπέλα οφείλει να καταφύγει στην αστυνομία εξαιτίας του μίστερ παπάρα.

Όμως αυτό δεν αναιρεί ότι ο Πούσυς (με τόσα όμορφα που έχει γράψει και κάνει εδώ κατά καιρούς) δεν θα έπρεπε να αποκλειστεί δια βίου από το σάιτ.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom