LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
?να μην τα κουμπωσεις καθολου αφου θα πιεις..
?να μην τα κουμπωσεις καθολου αφου θα πιεις..
Μπανάκι ΜανάκιΠαιδια καλα περασαμε,οπως παει ερχεται και η σειρα μας![]()
![]()
![]()
καλύτερα δύσκολος για να σφίξουν οι κωλοιΑΝΤΖΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟ που σαι;;; Δυσκολος ομιλος θρυλου στο γιουροπα!![]()
τελικα χαζος εισαι τωρα το διαπιστωσα"ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚΑ, ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΘΑΨΩ ΡΕ, ΛΥΝΩ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΞΥΛΟ
ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚΑ, ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΟΥΤΑΝΟΘΡΕΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΙ ΚΑΚΟ ΛΟΓΟ
ΕΜΑ ΤΥΜΥ ΧΡΗΣΗ ΑΒΓΗ!!!"
Nαι έξω είχα έφαγα γαμησι μπόλικο σήμερα.ΑΝΤΖΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟ που σαι;;; Δυσκολος ομιλος θρυλου στο γιουροπα!![]()
ποιος σεNαι έξω είχα έφαγα γαμησι μπόλικο σήμερα.τώρα πηρα δροσιά από Ολυμπο
Ο πουσυ για ο λουσυποιος σε![]()
μην μου πεις σε απειλησε και εσενα ο πουσυ οτι αν δεν του κατσεις θα σου βγαλει ροζ βιντεο την ωρα που τον πηδας
φιλε ακομη σαλαμια ΠΑΡΑΛΑΜΒΒΑΝΕΙς??ρε δεν γαμιεστε που ειστε μεσα κλιματισμο,γραφειακι και ειμαι στο λιοπυρι ασουμε...![]()
![]()
ammoxaliko ειμαι ακομα ρε..θα παθω καμμια ηλιαση σε λιγο...φιλε ακομη σαλαμια ΠΑΡΑΛΑΜΒΒΑΝΕΙς??
Είχε μια κωλο φαγούρα χθες και το fissan δεν τον έφτιαξεπαιδια μου λειπει και ο Μπραμπουλης...πως διαολο τα καταφερε και εφαγε μπαν ενω ειδε το κλιμα;![]()
κριμα γιατι θελω να μου κρατησεις ενα μπαστουνι θα χρειαστει για τον μουτσο γιατι εγω δεν προτιθομαι να του βαλω τον πουτσοammoxaliko ειμαι ακομα ρε..θα παθω καμμια ηλιαση σε λιγο...
σαλαμι αερος;κριμα γιατι θελω να μου κρατησεις ενα μπαστουνι θα χρειαστει για τον μουτσο γιατι εγω δεν προτιθομαι να του βαλω τον πουτσο
κατα προτιμιση λευκαδος να εχει και λιγο λιποςσαλαμι αερος;![]()
τσακω μια αμστελ να κανεις διαλλειμαammoxaliko ειμαι ακομα ρε..θα παθω καμμια ηλιαση σε λιγο...
Τώρα γύρισα ρε καργιολη όλη μέρα έξω ημουν σε δουλειεςρε δεν γαμιεστε που ειστε μεσα κλιματισμο,γραφειακι και ειμαι στο λιοπυρι ασουμε...![]()
![]()
εξω ειμαι ακομα με την σεληνη πηγα δουλεια με την σεληνη θα σχολασωΤώρα γύρισα ρε καργιολη όλη μέρα έξω ημουν σε δουλειες![]()
τι τσιμπησες?Τώρα γύρισα ρε καργιολη όλη μέρα έξω ημουν σε δουλειες![]()