You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 168K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.943
- Πόντοι
- 2.606
Καταλήγεις θείο...σκουπιδι γεννιεσαι η γινεσαι θειο?
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.943
- Πόντοι
- 2.606
Σοβαρα???παιδια μου λειπει και ο Μπραμπουλης...πως διαολο τα καταφερε και εφαγε μπαν ενω ειδε το κλιμα;![]()
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.469
- Πόντοι
- 6.056
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Αυτή φέτος δεν θα ναι Πρέμιερ,θα είναι Κόλαση λέμε,ΚΟΛΑΣΗ.Λιβερπουλ και Τοτεναμ στηριζω Αγγλια
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.943
- Πόντοι
- 2.606
Πρόβλεψη ως τα μεσάνυχτα?5 ως τωρα,κανενας της παρηγοριας ομως![]()
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Δεν ειναι και …ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑΡΑ αλλα…,ανυπομονω του χρονου να παρει η νοβα ΠΡΕΜΙΕΡ να απολαυσω ΚΡΙΣΤΙΑΝΑΡΟ στα κοκκινα!!!Αυτή φέτος δεν θα ναι Πρέμιερ,θα είναι Κόλαση λέμε,ΚΟΛΑΣΗ.
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.469
- Πόντοι
- 6.056
Eκτιμω οτι η ομαδα ειναι ελαφρως κουρασμενη,θα παμε με το αντερ 10 να μαστε σιγουροι.Πρόβλεψη ως τα μεσάνυχτα?![]()
![Γερο-μύστης :woldman: :woldman:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/oldman.gif)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι αβαταρ ειναι αυτο?Οχι μετα το Βαγγελη αυτοΑυτή φέτος δεν θα ναι Πρέμιερ,θα είναι Κόλαση λέμε,ΚΟΛΑΣΗ.
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.094
- Πόντοι
- 5.506
Πλάκα κάνεις τώραΤο πιο αναπάντεχο από όλα, είναι πως στην θυρίδα μου έρχονται σωρηδόν μηνύματα από ανεξάρτητες με καταγγελίες για το Μουνοπανοβαγόνι.
Καλά ρε κοπέλες!!!
Τι περιμένετε για να βγείτε και να τα γράψετε;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.094
- Πόντοι
- 5.506
Το Κωνσταντίνου και Ελένης το βλέπεις ακόμα μετά από 25 χρόνια. Έτσι θα διαβάζετε και το νήμα το 2045, ΕΤΣΙΠιο μονοτονο και απο τις επαναληψεις του Κωνσταντινου και Ελενης εχει καταντησει το προγραμμα εδω μεσα...![]()
![]()
![]()
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.943
- Πόντοι
- 2.606
Eκτιμω οτι η ομαδα ειναι ελαφρως κουρασμενη,θα παμε με το αντερ 10 να μαστε σιγουροι.![]()
![]()
![]()
![]()
Υπάρχει χρόνος, μην εγκαταλείπεις...
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
ΑΘΗΝΑΙΑΡΕ που εισαι;;; Σε λιγη ωρα ξεκιναω μπιριτσες Αλφα στο μπαρκονι μετα συνοδεια μπουμπλικιων (πατατακια κετσαπ χαινζ, μπαρμπεκιου και γαριδακια με ντοματα-τυρι!)
![Headbaning1 :headbaning1: :headbaning1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning1.gif)
![Headbaning1 :headbaning1: :headbaning1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning1.gif)
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Τιμής ένεκενEκτιμω οτι η ομαδα ειναι ελαφρως κουρασμενη,θα παμε με το αντερ 10 να μαστε σιγουροι.![]()
![]()
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι αβαταρ ειναι αυτο?Οχι μετα το Βαγγελη αυτο![]()
Μετα τις 12 θα επανέλθεις ο Βαγγος
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.541
- Πόντοι
- 17.470
προφανώς έφυγαν οι πρωτοι διότι είχανε προειδοποίηση απο την προηγούμενη φορά!Τους πρώτους, τους είδαμε.
Αυτό που δεν είδαμε ήταν οι υπόλοιποι μετά από αυτούς που σπάμαραν το ίδιο, αν όχι και περισσότερο.
Και ενώ είστε λαλίστατος όσον αφορά "τους πρώτους", για τους υπόλοιπους δεν λαμβάνετε καμία θέση.
Γιατί άραγε; Οι υπόλοιποι δεν ενοχλούσαν;
Εν τω μεταξύ αυτό
"Μήπως το μπανάρισμα των δύο αυτών μελών ήταν στοχευμένο και εξ απαιτήσεως κάποιου μέλους που ¨μυγιάστηκε" από αναπαραγωγή και σχολιασμό αναρτήσεως μιας άλλης εκδιδομένης;"
είναι μεγάλη παπαρία!
Άργησα να το καταλάβω τι εννοούσες και φυσικά απαράδεκτος!
Συνεχίστε να κυνηγάτε φαντάσματα!!
Λαλίστατος και εσείς για τους 2 που έφυγαν, επιρριπτοντας τις ευθύνες σε τρίτους και ποτέ στον εαυτό τους!
Κλασική Ελληνική νοοτροπία!
Υ.Γ συγγνώμη που απαντάω τώρα αλλά δεν είχα μπει απο τότε που έδωσες την απάντηση!
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.541
- Πόντοι
- 17.470
εξ' ιδίων τα αλλότρια κρίνετε εσείς, βασικά εσείς δεν κρίνετε, κυνηγάτε φαντάσματα και βλέπετε πολύ ίντριγκα!Δεν το αρνούμαι.
Μη βγάζετε όμως την ουρά σας πονηρά στην απέξω, διότι και το δεχθήκατε αλλά και το προχωρήσατε και πρισσότερο:
Όσο για το συμπέρασμά σας, θα σας συνιστούσα να μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια. Η εν γένει συμπεριφορά μου στον παρόντα, δεν έχει συνδεθεί ποτέ με κάτι τέτοιο. Τουναντίον θα έλεγα πως είμαι από τις λιγοστές εξαιρέσεις που εγκαλώ αυτούς που συντάσσονται μαζί μου, όταν προβαίνουν σε ατοπήματα εναντίον αυτών που μου αντιτάσσονται.
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.541
- Πόντοι
- 17.470
τώρα θα την πάριε η μπάλα όλους σας μια κι ο Άγιος απο εκει ψηλά που είναι μπορεί και να τα βλέπει όλα!Σε ένα νήμα με 81 σελίδες
έχω 11 παραθέσεις. Νομίζω απέχω από τον ορισμό του σπαμ.
Ωστόσο, αν μπορεί να θεωρηθεί σπαμ η συνομιλία μου με άλλο μέλος (για θέμα που αφορά βέβαια αποκλειστικά τις εκδιδόμενες) μπορείτε να ανατρέξετε στις παραθέσεις μου και να δείτε ότι ευγενικά έγραψα: «πλατειάζουμε» και διέκοψα την συνομιλία.
Είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι γράφω. Φυσικά η πλάκα είναι πάντα καλοδεχούμενη. Δεν είναι όμως ο μόνος σκοπός της παρουσίας μου στο φόρουμ.
Σας διαβεβαιώ και το τονίζω, ότι διασκεδάζω με την μεγάλη παρέα σας και πολλές φορές έχω πατήσει το κουμπάκι με τα like ? .
Το οτι εμπιστεύομαι, σέβομαι, αλληλογραφώ κτλ με κάποια μέλη δεν σας δίνει το δικαίωμα να βρείτε σε εμένα αυτό που μπορεί να ψάχνετε.
ΥΓ. Μην τσακώνεστε το λέω σε όλους ΟΛΟΥΣ![]()
Μην αμφισβητείς ποτέ τα Θεία!
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.541
- Πόντοι
- 17.470
στα @@ μου κι αν πειτε!Συμφωνούμε. Την πρώτη την επιδίωξε κιόλας, "έσπασε" ως ατίθαση νέα που εμφανίσθηκε, τη δεύτερη κάποιος εμπαθής, ονόματα δε λέμε, φρόντισε να την εξαφανίσει χωρίς προφανή λόγο.
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.541
- Πόντοι
- 17.470
Ε δεν το ξέρεις!Γιατί; Κουμάντο θα κάνετε στο μαγαζί του άλλου;
Όποιος δε γουστάρει το σάιτ και τους κανόνες του, απλά την κάνει, δεν τον κραταει κανεις
Οι κανόνες είναι για τους άλλους, όχι για εμάς!
Ελληνική νοοτρόπία
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)