TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
μεσημερι καφε με παντοφλακια μαλλοντι λέει το πρόγραμμα;
μεσημερι καφε με παντοφλακια μαλλοντι λέει το πρόγραμμα;
γαμιιολεςμεσημερι καφε με παντοφλακια μαλλον
Φιλάκια πολλά στην κλειτορίδα σου... αρχιδια δεν έχεις προφανώς.... αυτή είναι η απάντηση μου και τέλος με σένα... αν θες όμως έλα κλάψε στον ώμο μου ...Στα λένε οι δικοί σου, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.
Το ναυτικος δεν ξέρω από πού έχει προκύψει, αλλά μόνο και μονο το ότι (νομίζεις) έχεις βρει κάποιο προσωπικό μου στοιχείο και το γράφεις στο φόρουμ δείχνει κι αυτό το ποιόν σου.
@thesaint για το τελευταίο ποια είναι η άποψη σου;
Αχ μου 'κάνες παράθεση, μου 'χε λείψειΦιλάκια πολλά στην κλειτορίδα σου... αρχιδια δεν έχεις προφανώς.... αυτή είναι η απάντηση μου και τέλος με σένα... αν θες όμως έλα κλάψε στον ώμο μου ...
Εσύ γαμιολα κανόνισε να είσαι Παρασκευή μην σεΉταν που θα κανονίζεις εσύ καργιολη,αλλά και εσύ καλός ΜΟΥΝΗΣ είσαι
Τσακω και τα υγρά μου βαθειά πολύ βαθειά με αγάπηΑχ μου κάνες παράθεση, μου 'χε λείψει
αστον σε εμενα γιατι 10 ημερες δεν εχωΕσύ γαμιολα κανόνισε να είσαι Παρασκευή μην σε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τσακω και τα υγρά μου βαθειά πολύ βαθειά με αγάπη
Εσύ γαμιολα κανόνισε να είσαι Παρασκε
Εσύ γαμιολα κανόνισε να είσαι Παρασκευή μην σε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τσακω και τα υγρά μου βαθειά πολύ βαθειά με αγάπη
Αν δεν έρθει έχει πουτσααστον σε εμενα γιατι 10 ημερες δεν εχω
Στα λένε οι δικοί σου, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.
Το ναυτικος δεν ξέρω από πού έχει προκύψει, αλλά μόνο και μονο το ότι (νομίζεις) έχεις βρει κάποιο προσωπικό μου στοιχείο και το γράφεις στο φόρουμ δείχνει κι αυτό το ποιόν σου.
@thesaint για το τελευταίο ποια είναι η άποψη σου;
Αν δεν έρθει έχει πουτσα
με την μεζουραΑν δεν έρθει έχει πουτσα
Με τη διαφορά ότι αυτός έχει αποκαλύψει από παλιά μόνος του το τι επαγγελεται.Εξ άλλου και εσείς έχετε πολλάκις αναφερθεί στο επάγγελμά του.
Με τη διαφορά ότι αυτός έχει αποκαλύψει από παλιά μόνος του το τι επαγγελεται.
σε πληγωσε πολυ η Ελλεινιδα που τα ειχες κ εχεις γινει κακιασμενη?Με τη διαφορά ότι αυτός έχει αποκαλύψει από παλιά μόνος του το τι επαγγελεται.
Τουλάχιστον γύρισα με το παλιό μου νικσε πληγωσε πολυ η Ελλεινιδα που τα ειχες κ εχεις γινει κακιασμενη?
ησουν κ παλια ανυποφορος ,αλλα τωρα εχεις παραγινεις
πυρφορε,6 χρονια ελειπες κ εχεις μουτρα να μας κουνας το δαχτυλο.
Γυρνα στην ληθη.
καλυτερα να μην γυρνουσες,αλλα μαλλον δεν το καταλαβες.Τουλάχιστον γύρισα με το παλιό μου νικ