Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.869
- Πόντοι
- 6.256
Ποιος ειναι τυπε ξερασε τα ολα...Και εγώ ξέρω ποιος είναι δυστυχώς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ότι πεις.
Ποιος ειναι τυπε ξερασε τα ολα...Και εγώ ξέρω ποιος είναι δυστυχώς.
Ότι πεις.
Αυτη ειναι καλυτερη....τον εκβιαζει για το χβοχ αδερφε...ξεχνας εσενα που σου εφαγε την δεκαρικουμπα?
αδερφε γαματη ειναι αλλα νομιζω οτι πρεπει να βαλεις αυτη που εναι πιο μποεμικη...με την κοιλουμπα εεεε το σιξ πακ ηθελα να πω φορα παρτιδα
![]()
Εγώ σας άνοιξα τα μάτιαΚαι εγώ ξέρω ποιος είναι δυστυχώς.
Ότι πεις.
Στήριξα προς τιμήν του μέγιστου ΝΙΠΛΗΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ προφαιλ πικ τον ΚΟΣΚΩΤΑ προς τιμην του ΝΙΠΛ ΛΑΒΕΡ!![]()
Εγώ σας άνοιξα τα μάτια
Μη νομίζεις τα διαβάζει και τα βλέπει.Δωστε τον το μπουστη να του σκισουμε τη κωλαθρα!![]()
τον εκβιαζει για το χβοχ αδερφε...ξεχνας εσενα που σου εφαγε την δεκαρικουμπα?
αδερφε γαματη ειναι αλλα νομιζω οτι πρεπει να βαλεις αυτη που εναι πιο μποεμικη...με την κοιλουμπα εεεε το σιξ πακ ηθελα να πω φορα παρτιδα
![]()
Θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή και θα αποφασίσει αν το βγάλουμε δημόσια.Ποιος ειναι τυπε ξερασε τα ολα...
Άστο ρε Λέοντα λέμε ξέρουμε Ποιος είναι μη το συνεχίζεις.μη το γαμας και εσύ.Όταν κάνεις μόνος σου mention τα αφεντικά και τους προκαλείς στα μούτρα, δε χρειαζεται να κάνει καποιος άλλος αναφορά, μόνος σου τρώς τα μουτρα σου![]()
Δεν μου λες εσυ. Η Λουντογκόρετς θα μας κάνει την χάρη να πέσει στον όμιλό μας στο Europa?Άστο ρε Λέοντα λέμε ξέρουμε Ποιος είναι μη το συνεχίζεις.μη το γαμας και εσύ.