ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.771
- Πόντοι
- 5.006
Μακάρι τυπε αμήνΔεν μου λες εσυ. Η Λουντογκόρετς θα μας κάνει την χάρη να πέσeι στον όμιλό μας στο Europa?
![Alivedick :alivedick: :alivedick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/alivedick.gif)
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καραμανοοο
Μακάρι τυπε αμήνΔεν μου λες εσυ. Η Λουντογκόρετς θα μας κάνει την χάρη να πέσeι στον όμιλό μας στο Europa?
Και εμένα μου έλειψε. Και θέλω να ξανά πάω στο Ράζγκραντ.Μακάρι τυπε αμήν![]()
![]()
Εχεις χαιρετισμους απο ΝιπλακοΚαι εμένα μου έλειψε. Και θέλω να ξανά πάω στο Ράζγκραντ.
στηριζουμε νιπλη
Ας πχιει καμνια φιξ να του περασει!ο φουκαρας ο Μπαρουλης καλα που εχει το κοριτσι του γιατι αλλιως θα εκανε καμμια τρελα στο μπαν
καλησπεριζω ΣΤΟΥΡΜΠΑΝΦΥΡΕΡ ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ![]()
Ε ναιΑς πχιει καμνια φιξ να του περασει!
Αρα με λιγα λογια ο ρουφ κυκλοφορει εδω μεσα στο νημα κανονικα…![]()
ειναι τυχερος που βρηκε κοριτσι αλλιως θα μαθαιναμε τα νεα του στα μονοστηλα του πρωτου θεματοςΑς πχιει καμνια φιξ να του περασει!
Αρα με λιγα λογια ο ρουφ κυκλοφορει εδω μεσα στο νημα κανονικα…![]()
πρωτα καφε μαγικη τετραπλετα ψηθειτε αυτη τη βδομαδαΑθηναιε πες του καρελακια να κάνουμε συνάντηση στη Ματούλα εφ όλης της ύλης
στα καρβουνιάπρωτα καφε μαγικη τετραπλετα ψηθειτε αυτη τη βδομαδα
Κανόνισε μη κοιτάς τα άστρα όταν έρθει ο λογαριασμός παλιπρωτα καφε μαγικη τετραπλετα ψηθειτε αυτη τη βδομαδα
Κοίταξε να κοιτάς τα άστρα πάλι όταν έρθει ο λογαριασμόςπρωτα καφε μαγικη τετραπλετα ψηθειτε αυτη τη βδομαδα
Στη χόβολη με λουκουμακιστα καρβουνιά![]()
Την προθέρμανση απλά![]()
![]()
ρε νιαμου λαιον εσυ τον μαγείρεψες;
ο φουκαρας ο Μπαρουλης καλα που εχει το κοριτσι του γιατι αλλιως θα εκανε καμμια τρελα στο μπαν![]()
αδικια και για μπαρουληΠως την πάτησε πάλι για δεύτερη φορά??![]()