ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.775
- Πόντοι
- 5.006
ΜΥΝΗΜΑ ΝΙΠΛΗ...ΤΖΙΜΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ..ΑΝΤΖΕΛΟ και ΤΑΣΟΥΛΗ ειστε μαγκες και ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΑΜΠ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Springsmile :springsmile: :springsmile:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/springsmile.gif)
![Mrs 5grouphug :grouphug: :grouphug:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5grouphug.gif)
ΜΥΝΗΜΑ ΝΙΠΛΗ...ΤΖΙΜΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ..ΑΝΤΖΕΛΟ και ΤΑΣΟΥΛΗ ειστε μαγκες και ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΑΜΠ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ειχε προφητευσει ο γεροντας Πισωγλεντιος ο εν τω Nammos"Οταν δειτε μαυρο νερο να κυλαει στη Μυκονο θα μπαναρουνε τον Νιπλη"
Μύκονος: Απίστευτες εικόνες με μαύρο νερό σε σπίτια
![]()
τους χυνει βαθια και γλυκαΓια τους ρουφιανους τι λέει;
το τιλ ντεθ το ειδα δεν θυμασαι που λεγαμε οτι εδωσε κωλο η μεγκαν στους παραγωγους?και τα 2 να δει..TILL DEATH ΛΕΓΕΤΑΙ..Και σου εχω αλλο ενα σαικοτικο θριλερακι το AFTERMATH που αυτο ειναι βασισμενο σε αληθινη ιστορια..επισης βγηκε το καινουριο purge που θα το δω μαλλον σημερα
ωχ ναι ρε συ σορρυ...αφτερμαθ καλο σαικοτικο θα σου αρεσει...μουφα θα ειναι το νεο purge αλλα ας το δουμε δεν γαμιεται εχουμε δει μαλακιες καργατο τιλ ντεθ το ειδα δεν θυμασαι που λεγαμε οτι εδωσε κωλο η μεγκαν στους παραγωγους?
το αφτερμαθ το ψαχνω τωρα αφου το προτεινεις
το αλλο το εχω οπλισμενο απο χθες αλλα δεν το ειδα ακομα
Purge θα δω κι εγώ αν και το πήγαν απ' το κακό στο χειρότεροωχ ναι ρε συ σορρυ...αφτερμαθ καλο σαικοτικο θα σου αρεσει...μουφα θα ειναι το νεο purge αλλα ας το δουμε δεν γαμιεται εχουμε δει μαλακιες καργα
Για εμένα δεν είπε τίποτα που του ετοιμάζω τα πούρα του και τον Τζακ τον Ντανιελς;ΜΥΝΗΜΑ ΝΙΠΛΗ...ΤΖΙΜΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ..ΑΝΤΖΕΛΟ και ΤΑΣΟΥΛΗ ειστε μαγκες και ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΑΜΠ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εδω ειδα το σπιραλ συνεχεια του saw με τον μαυρο που επαιζε κωμωδιες οποτε δεν γαμιεταιPurge θα δω κι εγώ αν και το πήγαν απ' το κακό στο χειρότερο
δες και το μπεκετ ψιλοκαλο στην ελλαδα γυρισμενοωχ ναι ρε συ σορρυ...αφτερμαθ καλο σαικοτικο θα σου αρεσει...μουφα θα ειναι το νεο purge αλλα ας το δουμε δεν γαμιεται εχουμε δει μαλακιες καργα
ρε συ το ειχα στα υποψην αλλα το θαψανε και παει για χρυσο βατομουροδες και το μπεκετ ψιλοκαλο στην ελλαδα γυρισμενο
σοβαρα?ρε συ το ειχα στα υποψην αλλα το θαψανε και παει για χρυσο βατομουρο![]()
ΤΙ να πω με τα μουνιά, ένα γαμημένο καλό horror έχουν χρόνια να βγάλουν.ΑΛΕΡΤ....Βγηκε η νεα ταινια του Μομοα..sweet girl και διαβασα καλες κριτικες..αυριο μαλλον θα το δω αυτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εδω ειδα το σπιραλ συνεχεια του saw με τον μαυρο που επαιζε κωμωδιες οποτε δεν γαμιεται![]()
Εγώ θα παρω το Μπούκουρα να μου δώσει μια προσφοράΠάλι χάσαμε το Νίπλη?
Πάω να ετοιμάσω επικήδειο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Του ετοιμάζεις πούρα και ουίσκι όμως όταν έρθει στο κωλομπαρο σου θα του τα κεράσεις μωρή πετουγια;;!!;;Για εμένα δεν είπε τίποτα που του ετοιμάζω τα πούρα του και τον Τζακ τον Ντανιελς;
Με όλη μου την καρδιά!Του ετοιμάζεις πούρα και ουίσκι όμως όταν έρθει στο κωλομπαρο σου θα του τα κεράσεις μωρή πετουγια;;!!;;![]()