ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.834
- Πόντοι
- 5.006
Αυτά είναι μαν από Σύρο κατευθείαν.Τα φέρνει και ο Κρητικός, καμία σχέση η φρεσκάδα βέβαια...![]()
Αυτά είναι μαν από Σύρο κατευθείαν.Τα φέρνει και ο Κρητικός, καμία σχέση η φρεσκάδα βέβαια...![]()
Πάλι κάβλες έχεις άγιε;Κάβλα είναι.
Επιφυλάσσομαι.
οταν θα μου τα φερει να στα δωσω θα σε χρεωσω 20 ευρω για να τα παρειςΓιατί μου τα μαγαρίζετε βρε ζηλιάρη;
Πάρτε μια προκαταβολήοταν θα μου τα φερει να στα δωσω θα σε χρεωσω 20 ευρω για να τα παρεις![]()
ΧιχχιχιΓιατί μου τα μαγαρίζετε βρε ζηλιάρη;
εχω εξοδα δεν βγαινω...30 θα δωσειςΠάρτε μια προκαταβολή
και τα υπόλοιπα θα σας τα δώσω με την παράδοση.
τι ποτακια πινεις;Χιχχιχι
τώρα που το αναφέραμε πήγα στο ράφι να βρω τις μπουκιτσες Κορρέ και δεν τις βρίσκω
αύριο θα γίνει ΕΔΕ![]()
Ελαφριάτι ποτακια πινεις;
οπως;και με τι συνοδευτικα;Ελαφριά![]()
Δεν είμαι του ποτούοπως;και με τι συνοδευτικα;
ενταξει τοτε δεν εισαι να σου προτεινω τα σκληρα συνοδευτικα που παιρνουμε εγω και ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣΔεν είμαι του ποτού
κρασάκι και από τα σκληρά μαστίχα![]()
γαμησε τα εμενα το λες;που για να πιω Παρασκευη βραδυ με τα μπουμπλικια μου θα φαω ενα νουντλ μεσημερι;Πρεπει να κρατήσω σιλουέτα…
αναμένω αφίξεις![]()
Σας μερσω και σας αφήνω να τα στραπατσαρετε μονοι σαςενταξει τοτε δεν εισαι να σου προτεινω τα σκληρα συνοδευτικα που παιρνουμε εγω και ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ![]()
Το πιοτι θέλει θυσίεςγαμησε τα εμενα το λες;που για να πιω Παρασκευη βραδυ με τα μπουμπλικια μου θα φαω ενα νουντλ μεσημερι;![]()
ναι γαμωτο....και του εχω πει να μπαινει εστω να χαιρεταΣας μερσω και σας αφήνω να τα στραπατσαρετε μονοι σας
που χάθηκε το ΠΑΙΔΙ αυτό;!
Αισθητή η απουσία του σήμερα![]()
Πάρτε μια προκαταβολή
και τα υπόλοιπα θα σας τα δώσω με την παράδοση.
ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ δεν μπηκε σημερα