athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.322
- Πόντοι
- 12.756
αφου την προμοταρει Αλεξδεν γνωριζω για την Ειρηνη αλλα για την Κατερηνα το πιστευω... δεν μπορω να καταλαβο πως ενα 23χρονο εκανε τοσο ντορο
αφου την προμοταρει Αλεξδεν γνωριζω για την Ειρηνη αλλα για την Κατερηνα το πιστευω... δεν μπορω να καταλαβο πως ενα 23χρονο εκανε τοσο ντορο
Σιγα το δυσκολο ρε τυπε...εδω μεσα η συντριπτικη πλειοψηφια μονο με την υποψια οτι υπαρχει μουνι κανουν σαν ουρακοταγκοι σε περιοδο αναπαραγωγης.δεν γνωριζω για την Ειρηνη αλλα για την Κατερηνα το πιστευω... δεν μπορω να καταλαβο πως ενα 23χρονο εκανε τοσο ντορο
η διαρκεια μετραει στα παντα οχι η στιγμηδεν γνωριζω για την Ειρηνη αλλα για την Κατερηνα το πιστευω... δεν μπορω να καταλαβο πως ενα 23χρονο εκανε τοσο ντορο
Ο Άλεξ έγραψε πως αυτός είναι η αιτία που απογειώθηκε το νήμα της...δεν γνωριζω για την Ειρηνη αλλα για την Κατερηνα το πιστευω... δεν μπορω να καταλαβο πως ενα 23χρονο εκανε τοσο ντορο
Ποια τυπε την σουπερ Κατερινα?ΓΙατι ειναι και μανιωδεις αναγνωστες ποιοτικων αρθρων οι συμφουρουμιτεςΤι θα γινει ρε μαλακες;Τις προαλλες ειχε γινει θεμα το Ειρηνακι και πλακωθηκατε...τωρα θα κανουμε θεμα τη Κατερινα;
ελα ντε πως να μην γινειαφου την προμοταρει Αλεξ
Ο Αλεξ ειναι ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ της τωρα ειμαι σιγουρος γιαυτο κινειται τοσο εξυπνα η μικρηαφου την προμοταρει Αλεξ
Εσενα θα σε σκισω ρε νιμου...να πας να δεις το Good Doctor.Ποια τυπε την σουπερ Κατερινα?ΓΙατι ειναι και μανιωδεις αναγνωστες ποιοτικων αρθρων οι συμφουρουμιτες
Tυπε θα σου κανω μια ερωτηση και θελω ειλικρινη απαντηση
Πιστευεις οτι αν δεν ειχα αναμιχθει ενεργα σε αυτο το νημα, θα ειχε φτασει 50 σελιδες σε μιαμιση μερα?
α βρε Αλεξ σουζα τους παιρνεις ολους εσυ και η μικρηΟρίστε....
Aπο τα προσφατα ειδα μαυρη χηρα(μετριο ας πουμε),δει γουισ μι ντεντ(χμ),στιλγουοτερ(καλο)Εσενα θα σε σκισω ρε νιμου...να πας να δεις το Good Doctor.
Η σχολή μου ήταν , είναι και ΘΑ ΕΙΝΑΙ πάντα η προτεραιότητα μου. Το μέλλον μου το φαντάζομαι ως επιστήμονας και όχι ως εκδιδόμενη.
Εκλασα απο συγκινηση τυποι....το πρωι επιστημονας το βραδυ χυσοδοχειο.
διαβαζε τωρα γιατι θα μπει Αλεξ και θα γραφτουν αλλες 50 σελιδεςΕκλασα απο συγκινηση τυποι....το πρωι επιστημονας το βραδυ χυσοδοχειο.
Να δεις αυτο που σου ειπα...πρωταγωνιστει ο μεσος χρηστης του bou δηλαδη ενας αγαμητος-ακοινωνητος αυτιστικος που παρολαυτα δουλευει σε νοσοκομειο σαν χειρουργος και στο τελος χτυπαει και γκομεναρα.Aπο τα προσφατα ειδα μαυρη χηρα(μετριο ας πουμε),δει γουισ μι ντεντ(χμ),στιλγουοτερ(καλο)
Που πηγαινει την πεμπτη ;;; σταματαει;Την Πέμπτη που θα φύγει η Κατερινα τι θα απογίνει ο Αλεξ λέτε να παθει κατάθλιψη
Στην αγκαλιά του θα επιστρέψει...Την Πέμπτη που θα φύγει η Κατερινα τι θα απογίνει ο Αλεξ λέτε να παθει κατάθλιψη
Τυπε απο το βιογραφικο της "Κατερινας" κανει μπαμ οτι ειναι κλωνος του Αλεξ....επιστημονας που θελει να τον γαμησουν.διαβαζε τωρα γιατι θα μπει Αλεξ και θα γραφτουν αλλες 50 σελιδες