Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.753
Πόντοι
3.556
:tooth: :tooth: :tooth: πάλι τσακώνεστε ρε νιαμου μπαχαλακηδες

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
###
Ρε αντε και γαμ... Σου παλιοτσιρκο γυφταριο. Τι έγινε, έπεσε πείνα στις εργαζόμενες που σε ταΐζουν και πετάγεσαι εδώ μπας και τσιμπήσεις κάνα πελατακι για να βγάλεις μεροκάματο? Θυμήσου λουλα της κακιάς της ώρας, με κυνηγαγες γιατί δεν σου είχα κάτσει τζαμπα για διαφήμιση να μου κάνεις, πριν 9 χρόνια. Εσύ από την άλλη λες ότι δεν με ξέρεις καν. Σε κάθε περίπτωση αγνοείς πως είμαι, η απι την άλλη επειδή έφαγες τότε χλαπάτσα, υποτιμάς σαν άλλος μαλακακο gianevan. Χιχιχι, τρέχα κει που γαμεις τζάμπα χιχι
###

αλήθεια η ψέμματα… δεν μας πέφτει λόγος :)

πάντως ωραίες κουβέντες :tooth:

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
###
Ρε αντε και γαμ... Σου παλιοτσιρκο γυφταριο. Τι έγινε, έπεσε πείνα στις εργαζόμενες που σε ταΐζουν και πετάγεσαι εδώ μπας και τσιμπήσεις κάνα πελατακι για να βγάλεις μεροκάματο? Θυμήσου λουλα της κακιάς της ώρας, με κυνηγαγες γιατί δεν σου είχα κάτσει τζαμπα για διαφήμιση να μου κάνεις, πριν 9 χρόνια. Εσύ από την άλλη λες ότι δεν με ξέρεις καν. Σε κάθε περίπτωση αγνοείς πως είμαι, η απι την άλλη επειδή έφαγες τότε χλαπάτσα, υποτιμάς σαν άλλος μαλακακο gianevan. Χιχιχι, τρέχα κει που γαμεις τζάμπα χιχι
###

αλήθεια η ψέμματα… δεν μας πέφτει λόγος :)

πάντως ωραίες κουβέντες :tooth:

:think: ποιος το έγραψε?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86
O Αλεξ δεν μας ελεγε πως γνωρισε μια κοπελα πριν καιρο που γουσταρε ξυλο κτλπ;;; λες να ειναι η Κατερηνα;; και την εβαλε στο μπου ;;; μηπως παιρνει μεριδιο ;;; ειναι ο τσατσος της;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αλεξ σε γουσταρο, αλλα αναφερσου και πες...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.322
Πόντοι
12.756
O Αλεξ δεν μας ελεγε πως γνωρισε μια κοπελα πριν καιρο που γουσταρε ξυλο κτλπ;;; λες να ειναι η Κατερηνα;; και την εβαλε στο μπου ;;; μηπως παιρνει μεριδιο ;;; ειναι ο τσατσος της;;
τον εχω ικανο για ολα...ειναι ο Νιπλ της δικηγοριας πλεον :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.942
Πόντοι
6.256
Τι θα γινει ρε μαλακες;Τις προαλλες ειχε γινει θεμα το Ειρηνακι και πλακωθηκατε...τωρα θα κανουμε θεμα τη Κατερινα; :confused: :confused: :confused:

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86
Τι θα γινει ρε μαλακες;Τις προαλλες ειχε γινει θεμα το Ειρηνακι και πλακωθηκατε...τωρα θα κανουμε θεμα τη Κατερινα; :confused: :confused: :confused:
δεν γνωριζω για την Ειρηνη αλλα για την Κατερηνα το πιστευω... δεν μπορω να καταλαβο πως ενα 23χρονο εκανε τοσο ντορο

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom